Halil Umut Meler taburcu edildi! Karayolu ile İzmir'e gidiyor Halil Umut Meler taburcu edildi! Karayolu ile İzmir'e gidiyor Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca tarafından yumruk atılan hakem Halil Umut Meler, Ankara'da tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.
Türk Telekom Buducnost Voli deplasmanında Türk Telekom Buducnost Voli deplasmanında Türk Telekom, BTK EuroCup'ın 11. haftasında Buducnost Voli ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Ankaragücü'nün yeni başkanı İsmail Mert Fırat kimdir? Ankaragücü'nün yeni başkanı İsmail Mert Fırat kimdir? MKE Ankaragücü'nde Faruk Koca'nın başkanlıktan istifa etmesinin ardından kulübün yeni başkanı İsmail Mert Fırat oldu. Futbolseverler ise İsmail Mert Fırat'ın kim olduğu sorusuna yanıt arıyorlar.
Ankaragücü'nün PFDK sevkleri belli oldu Ankaragücü'nün PFDK sevkleri belli oldu Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından olaylara karışan MKE Ankaragücü'nün istifa eden Başkanı Faruk Koca ve kulübün 5 yöneticisi ile 7 görevlisi PFDK'ya sevk edildi.
Ankaragücü'nün yeni Başkanı İsmail Mert Fırat oldu Ankaragücü'nün yeni Başkanı İsmail Mert Fırat oldu MKE Ankaragücü'nde Faruk Koca'nın başkanlıktan istifa etmesinin ardından kulübün yeni başkanı İsmail Mert Fırat oldu.
MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Koca istifa kararını açıkladı! MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Koca istifa kararını açıkladı! MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasındaki oynanan karşılaşma 1 - 1 berabere bitti. Karşılaşmanın berabere sona ermesinin ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yaşanan olayın ardından Koca, istifa kararını duyurdu.
Emre Belözoğlu istifa iddialarına noktayı koydu! Sezon sonuna kadar beraberiz Emre Belözoğlu istifa iddialarına noktayı koydu! Sezon sonuna kadar beraberiz MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, istifa edeceği yönündeki iddiaları "Sezon sonuna kadar beraberiz" diyerek yalanladı.
Bakan Bak sağduyu çağrısında bulundu Bakan Bak sağduyu çağrısında bulundu Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ankara Acıbadem Hastanesi'nde tedavisi devam eden Halil Umut Meler'i ziyaret etti. Bu olayı milat olarak görelim ifadesini kullanan Bakan Bak, sağduyu çağrısında bulundu.
Kopenhag - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? TRT şifresiz verecek mi? Kopenhag - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? TRT şifresiz verecek mi? UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. maçında Galatasaray deplasmanda Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler bu önemli mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor? Peki TRT bu önemli mücadeleyi şifresiz yayınlayacak mı
ABB EGO Spor Basketbol takımı şampiyon oldu! ABB EGO Spor Basketbol takımı şampiyon oldu! Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan spor kulüpleri, ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu çerçevede EGO Spor Basketbol takımı da elde ettiği şampiyonluk başarısı ile takdir topladı.
Faruk Koca'nın ifadesi ortaya çıktı! Amacım sözlü tepki vermekti Faruk Koca'nın ifadesi ortaya çıktı! Amacım sözlü tepki vermekti Çaykur Rizespor ile oynanan Süper Lig karşılaşmasının ardından sahaya inen ve hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan Faruk Koca'nın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı.
Hakemler Meler'in yanında Hakemler Meler'in yanında Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından yumruk atılan Halil Umut Meler'e destek olmak için hakemler Ankara'da Meler'in tedavi gördüğü hastaneye geldiler.