Gençlerbirliği Giresunspor maçı ile çıkışa geçmek istiyor Gençlerbirliği Giresunspor maçı ile çıkışa geçmek istiyor Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği bu maçı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor.
Halkbank Galatasaray deplasmanında Halkbank Galatasaray deplasmanında AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 12. haftasında Halkbank, Galatasaray HDI Sigorta'ya konuk olacak.
Hakem Meler'den ilk açıklama geldi! Şiddete dur demek hepimizin görevi Hakem Meler'den ilk açıklama geldi! Şiddete dur demek hepimizin görevi MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı esnasında şiddet olayı yaşayan hakem Halil Umut Meler, yaşanan olay ardından ilk açıklamasını yaptı, şiddetin her türlüsüne dur demenin önemini vurguladı.
AK Parti Ankara Milletvekilleri MKE Ankaragücü Kulübünü ziyaret etti AK Parti Ankara Milletvekilleri MKE Ankaragücü Kulübünü ziyaret etti AK Parti Ankara Milletvekili Sayın Fuat Oktay ve beraberindeki AK Parti Ankara milletvekilleri MKE Ankaragücü Kulübünü ziyaret ederek Başkan İsmail Mert Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
Halkbank 3'te3 ile yoluna devam ediyor Halkbank 3'te3 ile yoluna devam ediyor Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi 3. maçında Benfica'yı 3-0 mağlup etti ve 3'te 3 yaptı.
Vakıfbank dünya voleyboluna damga vuruyor Vakıfbank dünya voleyboluna damga vuruyor 2023 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda Brezilya temsilcisi Dentil Praia Clube'yı 3-0 mağlup ederek yarı finale kaldı.
Mamak Belediye Başkanı Köse'den Ankaragücü'ne destek açıklaması Mamak Belediye Başkanı Köse'den Ankaragücü'ne destek açıklaması Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Çaykur Rizespor maçının ardından yaşananlarla ilgili geleneksel ve sosyal medyada MKE Ankaragücü ile ilgili oluşturulan olumsuz gündem hakkında sarı - lacivertli kulübü destekleyen bir paylaşımda bulundu.
Basın Sözcüsü Aytekin açıkladı! Ankaragücü tahkime başvuracak Basın Sözcüsü Aytekin açıkladı! Ankaragücü tahkime başvuracak Çaykur Rizespor maçının sonrasında yaşanan olaylarla ilgili PFDK'ye sevk edilen MKE Ankaragücü'nün aldığı cezalar belli oldu. Açıklanan kararın ardından MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, verilen cezaya itiraz için tahkim kuruluna başvuracaklarını açıkladı.
PFDK, MKE Ankaragücü ve eski Başkanı Faruk Koca'ya verilen cezaları açıkladı! PFDK, MKE Ankaragücü ve eski Başkanı Faruk Koca'ya verilen cezaları açıkladı! Birkaç gün önce MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca ile Halil Umut Meler arasında yaşanan olayların ardından PFDK tarafından Koca'ya uygulanan ceza belli oldu.
Ankara takımlarının Trendyol 1. Lig'de erteleme programı belli oldu Ankara takımlarının Trendyol 1. Lig'de erteleme programı belli oldu Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü'nün Trendyol 1. Lig'de ertelenen 16. hafta karşılaşmaları ile hemen sonrasında oynanacak 17. hafta karşılaşmalarının programı belli oldu.
Gençlerbirliği resmen şirketleşiyor Gençlerbirliği resmen şirketleşiyor Gençlerbirliği Yönetimi, kulübün şirketleşmesi ve yeni spor yasasına göre Gençlerbirliği A.Ş.’nin kurulması için Genel Kurul Toplantısı’nın yapılması hususunda karara vardı.
ASO Başkanı Ardıç Ankaragücü'ne sahip çıktı ASO Başkanı Ardıç Ankaragücü'ne sahip çıktı Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, Çaykur Rizespor ile oynanan lig maçının ardından yaşanan olayların MKE Ankaragücü camiasına mâl edilemeyeceğini ve tümden kulübün cezalandırılmaması gerektiğini söyledi.