Ankaragücü uğruna ölümden döndüler Ankaragücü uğruna ölümden döndüler Bugün oynanacak olan Bandırma - MKE Ankaragücü maçında takımlarını desteklemek için deplasman maçına doğru yola çıkan taraftarlar kaza yaptı. Kazada 3 taraftar yaralandı.
Gençlerbirliği Keçiöerengücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayın var? Gençlerbirliği Keçiöerengücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayın var? Ankara derbisi için artık sayılı saatler kalırken gözler maçın saati ve canlı yayınına çevrildi. Peki, Gençlerbirliği - Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayın olacak?
Başkent ekipleri bugün sahne alacak! Başkent ekipleri bugün sahne alacak! Ankara’yı bugün Trendyol 1. Lig’de temsil edecek olan başkent ekipleri 3 puanı almak için sahne alacak. MKE Ankaragücü, Ankara Keçiörengücü ve Gençlerbirliği SK’nın maç saatleri belli oldu.
Galatasaray, Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray, Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hafta içi oynanan Avrupa maçlarının ardından gözler yeniden lig müsabakalarına çevrildi. UEFA Avrupa Liginde Paok'u 3-1 gibi bir skorla geçen Galatasaray ligdeki galibiyetini perçinlemek adına Kasımpaşa ile karşılaşacak.
MKE Ankaragücü ile Teksüt Bandırmaspor arasında 11.randevu MKE Ankaragücü ile Teksüt Bandırmaspor arasında 11.randevu Trendyol 1. Lig'de 7. hafta karşılaşmaları başlarken MKE Ankaragücü bugün Bandırma deplasmanında Teksüt Bandırmaspor ekibinin konuğu olacak.
Keçiörengücü, Gençlerbirliği’ni zorluyor! Keçiörengücü, Gençlerbirliği’ni zorluyor! Gençlerbirliği ligde yakalamış olduğu 3 maçlık galibiyet serisini korumak isteyen Gençlerbirliği Ankara derbisinde Keçiörengücü'nün ağırlayacak. Gençlerbirliği ve Keçiörengücü 7. maçına çıkacak.
Türkiye Hentbol Federasyonu yeni genel başkanı Mesut Çebi seçildi Türkiye Hentbol Federasyonu yeni genel başkanı Mesut Çebi seçildi Ankara'da düzenlenen Türkiye Hentbol Federasyonu'nun, (THF) 6. Olağan Seçimli Genel Kurulu ile 7. Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısı sonucunda yeni genel başkan Mesut Çebi seçildi.
1. ligin en genç 10 takımı arasındaki tek Ankara takımı Keçiörengücü oldu 1. ligin en genç 10 takımı arasındaki tek Ankara takımı Keçiörengücü oldu Trendyol 1.ligde gelen ve giden oyuncuların belli olması sonrasında takımların kadrolarına dair daha net yorumlar yapılmaya başlandı. Bu yorumlardan birisi ise takımların yaş ortalamaları ile ilgili oldu.
MKE Ankaragücü ikinci milli araya kayıpsız girmeyi hedefliyor MKE Ankaragücü ikinci milli araya kayıpsız girmeyi hedefliyor Eylül ayında yaklaşık iki haftayı kapsayan bir milli ara dönemi yaşanmıştı. UEFA Uluslar Liginde ilk iki maçını oynayan ülkeler Ekim ayında 3. ve 4. maçlarını oynayacaklar. Bu nedenle liglere bir kez daha ara verilecek.
Ankaragücü’nün eski futbolcusu ve eski teknik direktörü Coşkun Süer hayatını kaybetti! Ankaragücü’nün eski futbolcusu ve eski teknik direktörü Coşkun Süer hayatını kaybetti! Ankaragücü’nde uzun yıllar futbol oynamış ve bir dönem teknik direktörlüğünü de yapmış olan Coşkun Süer hayatını kaybetti.
Trendyol Süper Lig'e ismi verilen Şamil Ekinci kimdir, hangi takımlıdır, başarıları nelerdir? Trendyol Süper Lig'e ismi verilen Şamil Ekinci kimdir, hangi takımlıdır, başarıları nelerdir? Trendyol Süper Lig’in 2024-2025 sezonuna Şamil Ekinci Sezonu ismi verilirken herkes Şamil Ekinci’nin kim olduğunu merak ediyor. Şamil Ekinci kimdir, TFF neden Trendyol Süper Lig’in ismini Şamil Ekinci Sezonu olarak belirledi?
Ankaragücü Kadın Voleybol Takımı için iyi haber Ankaragücü Kadın Voleybol Takımı için iyi haber Haber Ankara’nın aldığı bilgiye göre, MKE Ankaragücü yönetimi bu sorunu çözdü. Sarı - lacivertli ekibin, lige katılabilmesi için gereken para, daha önce Türkiye Voleybol Federasyonu’na yatırılmıştı.