Ankaragücü fair play tablosunda ikinci sırada! Başkent ekibinde ilk yarının enleri Ankaragücü fair play tablosunda ikinci sırada! Başkent ekibinde ilk yarının enleri Trendyol Süper Lig'in ilk yarısı tamamlandı. Başkentin köklü kulübü MKE Ankaragücü ligin ilk yarısının sonunda oluşan fair- play tablosunda ikinci sırada yer aldı. Ankara ekibi ligin ilk devresinde nasıl bir performans ortaya koydu ve kaçıncı sırada tamamladı? En çok maça çıkan, gol atan, asist yapan, kart gören oyuncu kim? Merak edilen detayları Haberankara.com okurları için derledik.
Süper Kupa sahibini buluyor! Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz mi? Süper Kupa sahibini buluyor! Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz mi? Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Futbolseverler bu önemli mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırıyor.
PFDK kararları açıklandı! Ankaragücü'ne para ve misafir tribünü cezası PFDK kararları açıklandı! Ankaragücü'ne para ve misafir tribünü cezası Ankaragücü, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda oynadığı Pendikspor maçında misafir tribününde bulunan taraftarların neden olduğu çirkin kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevk edilmişti. PFDK, sarı - lacivertli kulübe para ve misafir tribününde bulunan taraftarların bir bölümüne bir sonraki deplasman maçına girememe cezası verdi.
Türk Telekom Beşiktaş'a konuk olacak Türk Telekom Beşiktaş'a konuk olacak Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 14. hafta mücadelesinde Ankara ekibi Türk Telekom, Beşiktaş Emlakjet ile karşı karşıya gelecek.
Paralimpik sporcular ay yıldızlı forma için yüzüyor Paralimpik sporcular ay yıldızlı forma için yüzüyor Ankara'da 12-14 Aralık’ta tarihleri arasında düzenlenen Para Yüzme Bireysel Milli Takım Seçmeleri'nde barajı aşan Muhammet Enes Sarı ve Süleyman Enes Mete Arslan kampta milli takım forması için hazırlıklarını sürdürüyor.
Türk Telekom'un zorlu fikstürü bu hafta bitecek Türk Telekom'un zorlu fikstürü bu hafta bitecek Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom bu hafta Beşiktaş Emlakjet ile karşı karşıya gelecek ve zorlu fikstürünü tamamlayacak
Halkbank ligin ilk yarısını rakip tanımayarak lider tamamladı Halkbank ligin ilk yarısını rakip tanımayarak lider tamamladı AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 11. hafta erteleme maçında Halkbank, Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 mağlup etti ve ilk yarıyı lider tamamladı.
Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'dan açıklamalar! Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'dan açıklamalar! MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca bugün tutukluluk halinin son bulmasının ardından basın toplantısı düzenledi. Toplantıda önemli açıklamalara yer verdi.
Anadolu Efes'in konuğu derbide Fenerbahçe Beko Anadolu Efes'in konuğu derbide Fenerbahçe Beko Turkish Airlines EuroLeague'in 17. haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek.
Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca tahliye edildi Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca tahliye edildi Çaykur Rizespor maçının ardından tutuklanan ve cezaevinde bulunan MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca tahliye edildi.
OGM Ormanspor 4 maç sonra kazandı OGM Ormanspor 4 maç sonra kazandı ING Kadınlar Süper Ligi'nin 17. hafta mücadelesinde OGM Ormanspor konuk ettiği Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 95 - 73 mağlup etti.
Ankaragücü ve Gençlerbirliği Atasının Ankara'ya gelişini unutmadı Ankaragücü ve Gençlerbirliği Atasının Ankara'ya gelişini unutmadı Başkenti 100 yılı aşkın süredir futbolda temsil eden Ankara'nın iki köklü takımı MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yılını yayımladıkları mesajla kutladılar.