Emre Belözoğlu'ndan önemli Ankaragücü ve Faruk Koca açıklaması Emre Belözoğlu'ndan önemli Ankaragücü ve Faruk Koca açıklaması MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, Ankaragücü'nün son durumu, teknik direktörlük günleri ve Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca ile ilgili de konuştu.
Süper Lig ve 1. Lig’de ikinci yarı ne zaman başlıyor, Ankara takımları ikinci yarının ilk maçında hangi takımlarla karşılaşacak? Süper Lig ve 1. Lig’de ikinci yarı ne zaman başlıyor, Ankara takımları ikinci yarının ilk maçında hangi takımlarla karşılaşacak? Trendyol Süper Lig ve 1. Lig’de ilk yarı sona erdi. Futbolseverler ikinci yarının ne zaman başlayacağını ve hangi takımların ilk haftada karşı karşıya geleceğini oldukça merak ediyor ve araştırıyor.
Gençlerbirliği'nden Filistin'e farkındalık! Filistin bayraklı formayı başkent ekibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edecek Gençlerbirliği'nden Filistin'e farkındalık! Filistin bayraklı formayı başkent ekibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edecek Gençlerbirliği Spor Kulübü, Tuzlaspor'u konuk ettiği Trendyol 1. Lig'in 17. hafta mücadelesinde sahaya Filistin bayraklı forma ile çıkarak İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına farkındalık yarattı. Başkent ekibi formayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edecek.
2023'ün en golcüsü 37 yaşındaki süperstar Cristiano Ronaldo oldu 2023'ün en golcüsü 37 yaşındaki süper yıldız Cristiano Ronaldo oldu Suudi Arabistan'ın Al Nasrr takımında forma giyen Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo attığı 54 gol ile 2023 yılında en çok gol atan oyuncu oldu.
Türk Telekom 7 Ocak'a kadar maç yapmayacak! Türk Telekom 7 Ocak'a kadar maç yapmayacak! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden başkent ekibi Türk Telekom 7 Ocak'a kadar parkeye çıkmayacak. Ankara ekibi bir haftalık aranın ardından ligin 15. haftasında deplasmanda Darüşşafaka ile karşılaşacak.
Gençlerbirliği 1 Ocak'ta ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak Gençlerbirliği 1 Ocak'ta ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak Trendyol 1. Lig'de mücadele eden başkentin kırmızı - siyahlı ekibi Gençlerbirliği, 1 Ocak Pazartesi kinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya'da toplanacak.
Ankaragücü 2023'ün son antrenmanını yaptı Ankaragücü 2023'ün son antrenmanını yaptı Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü 2023 yılının son antrenmanını Beştepe Tesisleri'nde yaptı.
Ankaragücü İkon Menkul Konyaspor'u mağlup etti Ankaragücü İkon Menkul Konyaspor'u mağlup etti Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 17. hafta mücadelesinde Ankaragücü İkon Menkul evinde Konyaspor'u 82 - 74 mağlup etti.
Ankaragücü Başkanı Fırat'tan yeni yıl mesajı Ankaragücü Başkanı Fırat'tan yeni yıl mesajı MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.
Gençlerbirliği A.Ş'nin kurulması gündemi ile yapılacak Genel Kurul Toplantısı ertelendi Gençlerbirliği A.Ş'nin kurulması gündemi ile yapılacak Genel Kurul Toplantısı ertelendi Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün şirketleşmesi ve yeni çıkan spor yasasına göre Gençlerbirliği AŞ.’nin kurulması gündemi ile yapılacak olan Genel Kurul Toplantısı, salt çoğunluk sağlanmadığı için ertelendi.
Yeni yılın ilk derbisinin adı Ziraat Bankkart - Halkbank Yeni yılın ilk derbisinin adı Ziraat Bankkart - Halkbank AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 2024’ün ilk derbisi ikinci yarının ilk mücadelesinde oynanacak. Yeni yılın ilk derbisinde başkent ekipleri Ziraat Bankkart ile Halkbank karşı karşıya gelecek.
Türk Telekom'dan ligde üst üste 3'üncü mağlubiyet Türk Telekom'dan ligde üst üste 3'üncü mağlubiyet Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 14. hafta mücadelesinde Türk Telekom konuk olduğu Beşiktaş Emlakjet'e 77-66 mağlup oldu.