Ankara Keçiörengücü'nde transfer! Ahmet Kesim ile sezon sonuna kadar anlaştı Ankara Keçiörengücü'nde transfer! Ahmet Kesim ile sezon sonuna kadar anlaştı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü defans oyuncusu Ahmet Kesim'i kadrosuna kattığını açıkladı.
Gençlerbirliği ve Ankaragücü Ahmet Çalık'ı unutmadı Gençlerbirliği ve Ankaragücü Ahmet Çalık'ı unutmadı Gençlerbirliği ile MKE Ankaragücü trafik kazasında hayatını kaybeden kırmızı-siyahlı kulübün eski oyuncusu Ahmet Çalık'ı ölüm yıl dönümünde andı.
Yeterli maddi kaynağı bulamayan Gençlerbirliği Başkanı Akdaş istifa ediyor! Yeterli maddi kaynağı bulamayan Gençlerbirliği Başkanı Akdaş istifa ediyor! Şirketleşme Genel Kurul Toplantısı'nı düzenlemek amacı ile iki kez 4'te 3 çoğunluğu sağlayamayan Gençlerbirliği'nde kulüp başkanı Niyazi Akdaş, yeterli maddi kaynağı bulamadığı gerekçesi ile Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanlık görevinden istifa kararı aldı.
EGO Spor şampiyon sporcularla devam dedi EGO Spor şampiyon sporcularla devam dedi Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) EGO Spor Kulübü, kadrosunda bulunan ve milli takım ile Ego Sporu temsil eden 5 milli para tekvando sporcusu ile sözleşme yeniledi.
Ziraat Bankkart zorlansa da kazanmayı bildi Ziraat Bankkart zorlansa da kazanmayı bildi CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Ziraat Bankkart konuk ettiği Knack Roeselare'yi 3-2 mağlup etti.
Halkbank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Piacenza'ya 3-0 mağlup oldu Halkbank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Piacenza'ya 3-0 mağlup oldu Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında konuk ettiği Gas Sales Bluenergy Piacenza'ya 3-0 mağlup oldu.
Türk Telekom EuroCup'ta yükselişe geçti Türk Telekom EuroCup'ta yükselişe geçti BTK EuroCup 14. hafta mücadelesinde Türk Telekom evinde Dolomiti Energia Trento'yu 78 - 70 mağlup etti.
ABB EGO Spor Kulübü duyurdu! 5 Milli Para Tekvandocuyla sözleşme yenilendi! ABB EGO Spor Kulübü duyurdu! 5 Milli Para Tekvandocuyla sözleşme yenilendi! Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Kulübü çatısı altında ulusal ve uluslararası şampiyonalarda başarıdan başarıya koşan 5 Milli Para Tekvandocuyla sözleşme yeniledi. Sözleşme yenilemesine ilişkin bilgiler veren EGO Spor Kulübü'nden önemli açıklamalar geldi.
Ziraat Bankkart Knack Roeselare'i konuk edecek Ziraat Bankkart Knack Roeselare'i konuk edecek CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında başkent ekibi Ziraat Bankkart, Belçika ekibi Knack Roeselare'i ağırlyacak.
Halkbank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Piacenza ile karşılaşacak Halkbank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Piacenza ile karşılaşacak CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Halkbank İtalyan ekibi Gas Sales Daiko Piacenza ile karşı karşıya gelecek.
Süper Lig'de ara transfer dönemi ne zaman başlıyor, 2023 - 24 transfer dönemi transfer dönemi ne zaman bitiyor? Süper Lig'de ara transfer dönemi ne zaman başlıyor, 2023 - 24 transfer dönemi transfer dönemi ne zaman bitiyor? Trendyol Süper Lig'de ara transfer döneminin başlamasına çok kısa bir süre kaldı. Futbolseverler 2023 -24 sezonun ara transfer döneminin ne zaman başlayacağı, ne zaman biteceğini oldukça merak ediyor ve bu konuda araştırmalar yapıyor.
Gençlerbirliği'nde beklenilmeyen ayrılık! Kaptan Uğur Akdemir ile yollar ayrıldı Gençlerbirliği'nde beklenilmeyen ayrılık! Kaptan Uğur Akdemir ile yollar ayrıldı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde takım kaptanlarından Uğur Akdemir ile yollar ayrıldı.