Ankara'da voleybol derbisi nefes kesti! PTT, Karayolları'nı mağlup etti Ankara'da voleybol derbisi nefes kesti! PTT, Karayolları'nı mağlup etti Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nin 15. hafta mücadelesinde Ankara derbisinde PTT konuk ettiği Karayolları'nı 3-2 mağlup etti.
Gençlerbirliği ile Ümraniyespor arasında gerçekleşen karşılaşmada 1-1 beraberlik geldi! Gençlerbirliği ile Ümraniyespor arasında gerçekleşen karşılaşmada 1-1 beraberlik geldi! Bugün Gençlerbirliği ile Ümraniyespor arasında yaşanan karşılaşmanın ardından maç 1-1 skoru ile beraberliğin geldiği öğrenildi.
Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Ankara Keçiörengücü, Eyüpspor'a 2-0 mağlup oldu! Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Ankara Keçiörengücü, Eyüpspor'a 2-0 mağlup oldu! Bugün Ankara Keçiörengücü ile Eyüpspor arasında yaşanan mücadelede, Keçiörengücü Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında 2-0 mağlubiyet yaşadı.
MKE Ankaragücü'nden transfer yasağı açıklaması! MKE Ankaragücü'nden transfer yasağı açıklaması! Bugün MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin tarafından transfer yasağı hakkında önemli açıklamalara yer verildi.
Emre Belözoğlu'ndan transfer açıklaması! Fenerbahçe ile ikili ilişki kullanırım Emre Belözoğlu'ndan transfer açıklaması! Fenerbahçe ile ikili ilişki kullanırım MKE Ankaragücü'nün evinde Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ettiği maçın ardından sarı - lacivertli takımın teknik direktörü Emre Belözoğlu önemli açıklamalarda bulundu.
Ankaragücü 2024'teki ilk galibiyetini aldı Ankaragücü 2024'teki ilk galibiyetini aldı Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında MKE Ankaragücü evinde Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti.
Ankaragücü'nün konuğu Kasımpaşa Ankaragücü'nün konuğu Kasımpaşa Trendyol Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü ile Kasımpaşa bugün karşı karşıya gelecek.
Hakim Karaaslan ve Genç Güçlüler'den Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e hayırlı olsun ziyareti Hakim Karaaslan ve Genç Güçlüler'den Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e hayırlı olsun ziyareti Hakim Karaaslan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hakim Karaaslan ve beraberindeki Genç Güçlüler heyeti Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Yenimahalle Belediyespor'un başantrenör Serdar Eler hedefi gösterdi! EHF Avrupa Kupası'nda ilk 4 Yenimahalle Belediyespor'un başantrenör Serdar Eler hedefi gösterdi! EHF Avrupa Kupası'nda ilk 4 Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele edenYenimahalle Belediyespor'un başantrebörü hedeflerinini EHF Avrupa Kupası'nda yer almak olduğunu ifade etti.
Ankaragücü'nün yeni sportif direktörü Yılmaz Bal oldu Ankaragücü'nün yeni sportif direktörü Yılmaz Bal oldu MKE Ankaragücü'nün futbol şubesinde çalışmalar devam ederken başkent ekibinin yeni sportif direktörü Yılmaz Bal oldu.
Ankaragücü'nün 21 - 23. hafta arası lig programı belli oldu Ankaragücü'nün 21 - 23. hafta arası lig programı belli oldu MKE Ankaragücü'nün Trendyol Süper Lig'de 21, 22 ve 23. hafta oynayacağı maçların programı belli oldu.
MHK'den VAR ve Algoritma konusunda çarpıcı kararlar! 26 Süper Lig hakemi VAR görevi de alacak MHK'den VAR ve Algoritma konusunda çarpıcı kararlar! 26 Süper Lig hakemi VAR görevi de alacak Merkez Hakem Kurulu (MHK), Trendyol Süper Lig'in ikinci devresi öncesi öncesi hakemler, VAR ve algoritma gibi konularda önemli ddeğişiklikler yapıldığını açıkladı.