Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü kupada sahne alıyor Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü kupada sahne alıyor Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nun son maçlarında Ankara ekipleri Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü bugün sahaya çıkacaklar.
Galatasaray - Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray - Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray ile Ümraniyespor karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda karşı karşıya gelecek. Futbolseverler zorlu mücadelenin ne zaman, saaat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı oldukça merak ediyor ve araştırıyor.
Ankaragücü'nde Alperen Kuyubaşı'nın kiralık olarak gönderildiği açıklandı! Ankaragücü'nde Alperen Kuyubaşı'nın kiralık olarak gönderildiği açıklandı! Trendyol Süper Lig'de aldığı kötü sonuçların ardından son haftalarda oynadığı etkili futbol ile olumlu sonuçlar almaya başlayan Ankaragücü'nde transfer çalışmaları hız kesmeden ediyor.
Ankaragücü süresiz transfer yasağı haberlerini yalanladı! Ankaragücü süresiz transfer yasağı haberlerini yalanladı! MKE Ankaragücü, FIFA'nın süresiz transfer yasağı iddiaları ile ilgili basında çıkan haberlerlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Gençlerbirliği kupada Kayseri deplasmanında olacak Gençlerbirliği kupada Kayseri deplasmanında olacak Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde deplasmanda Mondihome Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ederken adını son 16 turuna yazdıran takımlar belli olmaya başladı. Futbolseverler son 16 turu kura çekiminin ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırma yapıyor.
Ankara Keçiörengücü kupada Sivasspor'a konuk olacak Ankara Keçiörengücü kupada Sivasspor'a konuk olacak Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında deplasmanda Trendyol Süper Lig temsilcisi EMS Yapı Sivassspor ile karşılaşacak.
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarında günün programı açıklandı Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarında günün programı açıklandı Ülkemizdeki futbolseverlerin büyük bir ilgili ile takip ettiği Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur heyecanı ile hız kesmeden devam ediyor.
Halkbank tur için sahaya çıkıyor Halkbank tur için sahaya çıkıyor CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında Halkbank, Portekiz'in Benfica takımı ile karşılacaşacak ve bir üst tura kalabilmek için mücadele edecek.
Avrupa'da lider Ziraat Bankkart grubun son maçında Olympiakos'u konuk ediyor Avrupa'da lider Ziraat Bankkart grubun son maçında Olympiakos'u konuk ediyor CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu 6.maçında Ziraat Bankkart evinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya gelecek.
Türk Telekom Gran Canaria'ya konuk oluyor Türk Telekom Gran Canaria'ya konuk oluyor Türk Telekom, BTK EuroCup 15.hafta mücadelesinde İspanyol ekibi Gran Canaria ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu açıkladı! Sonuna kadar devam etmek istiyoruz MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu açıkladı! Sonuna kadar devam etmek istiyoruz Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinin ardından MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu maç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.