Ankaragücü ile Adana Demirspor karşılaşması 1-1 berabere kaldı! Ankaragücü ile Adana Demirspor karşılaşması 1-1 berabere kaldı! Bugün Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında karşı karşıya gelen Ankaragücü ile Adana Demirspor mücadelesi 1-1 beraberlikle sonuçlandı.
Gençlerbirliği’nden öğretmen ve öğrencilere ücretsiz bilet jesti! Gençlerbirliği’nden öğretmen ve öğrencilere ücretsiz bilet jesti! Bugün okulların ara tatile girilmesinin ardından Gençlerbirliği tarafından öğrenci ve öğretmen için tatil hediyesi olarak ücretsiz bilet verileceği ifade edildi.
Sinan Kaloğlu’ndan Haber Ankara'ya transfer itirafı! Geç kaldığımız için ismi geçen ve geçmeyen oyuncuları kaçırdık Sinan Kaloğlu’ndan Haber Ankara'ya transfer itirafı! Geç kaldığımız için ismi geçen ve geçmeyen oyuncuları kaçırdık Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Turuna kalmalarının ardından ilk özel röportajını Haber Ankara'ya verdi. Kaloğlu, Hangi oyuncular geç kalındığı için transfer edilemedi, başkan Niyazi Akdaş ile görüşmesinde neler konuştu, başkanlığa devam edip etmeyecek mi, Avrupa’da hangi takımı çalıştırmak istiyor? sorularına içtenlikle yanıt verdi.
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kurası ne zaman çekilecek? Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kurası ne zaman çekilecek? 3 gün boyunca futbolseverlerin büyük bir zevkle takip ettiği Ziraat Türkiye Kupas 5. Tur mücadeleleri dün sona erdi. Finale bir adım daha yaklaşılan kupada son 16 turuna kalan takımlar artık rakiplerini beklemeye başladı.
Ankaragücü bir futbolcusu ile daha yollarını ayırdığını açıkladı Ankaragücü bir futbolcusu ile daha yollarını ayırdığını açıkladı MKE Ankaragücü ara transfer döneminde kadrosu ile ilgili kararlar almaya devam ediyor.
Gençlerbirliği'nden öğretmen ve öğrencilere yarıyıl tatili hediyesi! Gençlerbirliği'nden öğretmen ve öğrencilere yarıyıl tatili hediyesi! Ankara'nın köklü kulüplerinden Gençlerbirliği, öğretmen ve öğrencilere yarıyıl tatili için hazırladığı sürprizi duyurdu.
Ankaragücü Adana Demirspor maçının hakemi belli oldu Ankaragücü Adana Demirspor maçının hakemi belli oldu MKE Ankaragücü'nün Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor mücadelesinde hakem Arda Kardeşler düdük çalacak.
Ankaragücü'nde ödemeler yapıldı! Transfer tahtası açıldı Ankaragücü'nde ödemeler yapıldı! Transfer tahtası açıldı MKE Ankaragücü, FIFA'daki Mustafa Amini dosyası için gerekli ödemeyi yaptı, başkent ekibinin transfer tahtası açılıyor.
MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin kupadaki muhtemel rakipleri belli oldu! Ankara derbisi olabilir MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin kupadaki muhtemel rakipleri belli oldu! Ankara derbisi olabilir Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda rakiplerini eleyerek son 16 turuna kalan MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin son 16 turunda eşleşebileceği muhtemel rakipleri belli oldu.
Gençlerbirliği Aias Osman ile kupada turladı Gençlerbirliği Aias Osman ile kupada turladı Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda deplasmanda Mondihome Kayserispor'u son dakikada Aias Osman'ın attığı golle 2-1 mağlup etti ve adını son 16 turuna yazdırdı.
Ankara Keçiörengücü Türkiye Kupası 5. Turunda karşılaştığı Sivasspor'a 3-2 mağlup oldu Ankara Keçiörengücü Türkiye Kupası'na veda etti Ankara Keçiörengücü Türkiye Kupası'nda gol düellosuna sahne olan maçta deplasmanda Sivasspor'a 3-2 yenilerek kupadan elendi.
Ankaragücü taraftarı Adana Demirspor maçında stadyumda yer alamayacak Ankaragücü taraftarı Adana Demirspor maçında stadyumda yer alamayacak MKE Ankaragücü deplasmanda Ankaragücü ile oynayacakları mücadeleye taraftarlarının alınmama kararı verildiğini açıkladı