Ankaragücü taraftarına müjde! Transfer yasağı kalktı Ankaragücü taraftarına müjde! Transfer yasağı kalktı MKE Ankaragücü yaptığı son dakika açıklaması ile transfer yapmasının önünde hiç bir engel kalmadığını açıkladı.
Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin Ziraat Türkiye kupasındaki rakipleri belli oldu Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin Ziraat Türkiye kupasındaki rakipleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda rakiplerini eleyerek bir üst tura kalan Trendyol Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü ile Trendyol 1. Lig ekibi Gençlerbirliği'nin son 16 turundaki rakipleri bugün çekilen kura ile belli oldu.
Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş istifa etti! Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş istifa etti! Haber Ankara’ya konuşan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, istifa ettiğini açıkladı. Akdaş, Gençlerbirliği’ne sağladığı maddi destekle ilgili de şöyle konuştu: “Gençlerbirliği’ne helali hoş olsun, verdiği parayı geri almayacağım. İleride kulüp çok iyi bir duruma gelirse o zaman parayı geri alırım” dedi.
Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Serkan Aydın istifa etti! Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Serkan Aydın istifa etti! Trendyol 1. Lig ekibi Gençlerbirliği'nde futbol şube sorumlusu görevini yürüten Serkan Aydın yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu.
Ziraat Türkiye Kupası kura çekmi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası kura çekmi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur maçlarının tamamlanmasının ardından gözler son 16 turu kura çekimine çevirildi. Taraftarlar Türkiye Kupası'nda son 16 turu kuralarının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda çekieleceğini oldukça merak ediyor ve araştırıyor.
Türk futbolunun ve Gençlerbirliği'nin efsane başkanı İlhan Cavcav vefatının 7'inci yılında anılıyor Türk futbolunun ve Gençlerbirliği'nin unutulmaz efsane İlhan Cavcav vefatının 7'inci yılında anılıyor Türk futbol tarihine yaptığı ve sattığı transferler, teknik direktör değişiklikleri, altyapıya verdiği önem ve çarpıcı demeçleri ile adını altın haflerle yazdıran Gençlerbirliği'nin efsane ve Onursal Başkanı İlhan Cavcav, vefatının 7'nci yılında anılıyor.
Türk Telekom'un ligdeki kabusu devam ediyor Türk Telekom'un ligdeki kabusu devam ediyor Türk Telekom, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 17. hafta mücadelesinde Onvo Büyükçekmece Basketbol'a evinde 74-71 mağlup oldu.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu Sakaryaspor maçının ardından konuştu! Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu Sakaryaspor maçının ardından konuştu! Bugün Gençlerbirliği ile Sakaryaspor maçının tamamlanmasının ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu 3-1 skorluk maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Gençlerbirliği Sakaryaspor'u 3-1 yendi! Gençlerbirliği Sakaryaspor'u 3-1 yendi! Trendyol 1.Ligi’in 19. haftasında karşı karşıya gelen Gençlerbirliği ile Sakaryaspor maçı sona erdi. Karşılaşmada Gençlerbirliği 3-1'lik bir üstünlük elde etti.
Ankara Keçiörengücü evinde Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı Ankara Keçiörengücü evinde Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı Ankara Keçiörengücü evinde karşılaştığı Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı.
Fenerbahçe - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile Yılport Samsunspor karşı karşıya gelecek. Futbolseverler şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren bu karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını oldukça merak ediyor ve araştırıyor.
Ankaragücü'nde Pedrinho Emre Belözoğlu ile kendini buldu Ankaragücü'nde Pedrinho Emre Belözoğlu ile kendini buldu MKE Ankaragücü'nün başarılı orta saha oyuncusu Pedrinho, Emre Belözoğlu'nun takımın başına geçmesinin ardından düzenli forma giymeye başladı ve takımın önemli oyuncuları arasına girdi.