Ormanspor Beşiktaş ile Nesibe Aydın Galatasaray ile karşıalaşacak Ormanspor Beşiktaş ile Nesibe Aydın Galatasaray ile karşıalaşacak ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Ankara ekipleri OGM Ormanspor deplasmanda Beşiktaş ile Nesibe Aydın ise evinde Galatasaray Çağdaş Factoring ile karşı karşıya gelecek.
Ankara Keçiörengücü Adana deplasmanında Ankara Keçiörengücü Adana deplasmanında Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında Ankara Keçiörengücü deplasmanda Akdeniz ekibi Adanaspor ile karşı karşıya gelecek.
MKE Ankaragücü Astor liderlik için sahaya çıkıyor MKE Ankaragücü Astor liderlik için sahaya çıkıyor TVF Kadınlar 2. Lig'inde mücadele eden MKE Ankaragücü Astor 16. hafta mücadelesinde lider TVF Spor Lisesi ile karşı karşıya gelecek.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3 sezon boyunca TRT kanalları ve dijital platformu tabii’de yayınlanacak! UEFA Şampiyonlar Ligi 3 sezon boyunca TRT kanalları ve dijital platformu tabii’de yayınlanacak! TRT'den son dakika müjdesi geldi! Yapılan açıklamalara göre UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarının 3 sezon boyunca ücretsiz bir şekilde yayımlanacağı öğrenildi.
Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler belli oldu Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler belli oldu Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü'nün 20. hafta oynacakları maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu.
Gençlerbirliği 100'üncü yılına özel hatıra bileti çıkarıyor Gençlerbirliği 100'üncü yılına özel hatıra bileti çıkarıyor Ankara'nın köklü kulüplerinden Gençlerbirliği 100'üncü yılına özel taraftarlara ve futbolseverlere hatıra bileti çıkarıyor.
Ankaragücü Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu Ankaragücü Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında MKE Ankaragücü'nün deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçı hakem Cihan Aydın yönetecek.
Emre Belözoğlu ile Ankaragücü'nün Süper Lig'de bileği bükülmüyor Emre Belözoğlu ile Ankaragücü'nün Süper Lig'de bileği bükülmüyor Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü yükselen performansını devam ettiriyor. Ankara ekibi Süper Lig'de oynadığı son 10 maçta yalnızca 1 kez mağlup oldu.
Ankaragücü Başkanı Fırat transferde tarihi verdi! Kısa süre içerisinde oyuncuları kadromuza katacağız Ankaragücü Başkanı Fırat transferde tarihi verdi! Kısa süre içerisinde oyuncuları kadromuza katacağız MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Fırat, takımın performansını değerlendirirken transferler iligli de "Doğru transfer biraz zaman alabiliyor.Kısa süre içerisinde bazı oyuncuları takımımıza katacağız" dedi.
Türk Telekom Avrupa'da rüzgar gibi esiyor Türk Telekom Avrupa'da rüzgar gibi esiyor BTK EurOcup'ın 16. haftasında Türk Telekom evinde Lietkabelis'i 88-73 mağlup etti.
Emre Belözoğlu maçı değerlendirdi! Bu ligde maç kazanmak kolay değil Emre Belözoğlu maçı değerlendirdi! Bu ligde maç kazanmak kolay değil MKE Ankaragücü ile Fatih Karagümrük maçının ardından değerlendirmelerde bulunan MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Gençlerbirliği, Jimmy Durmaz'ı yeniden kadrosuna kattı! Gençlerbirliği, Jimmy Durmaz'ı yeniden kadrosuna kattı! Bugün yaşanan gelişme ile birlikte Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin eski futbolcusu Jimmy Durmaz’ı yeniden kadrolarına kattıkları ifade edildi.