Gençlerbirliği, Bodrum FK maçında 1-0 mağlup oldu! Gençlerbirliği, Bodrum FK maçında 1-0 mağlup oldu! Bugün gerçekleşen Gençlerbirliği ile Bodrum FK karşılaşmasında, Gençlerbirliği son dakika gelen gol ile 1-0 mağlup oldu.
Gençlerbirliği yarın gerçekleşecek maçın saatini beklemeye başladı! Gençlerbirliği yarın gerçekleşecek maçın saatini beklemeye başladı! Bu hafta pazar günü Bodrum FK ile gerçekleştirilecek olan maç için Gençlerbirliği maç hazırlıklarına başladı. Kırmızı-siyahlı başkent ekibi maç saatini bekliyor.
Erig ten Hag Altay Bayındır'ın forma giyeceği ilk maç için o tarihi işaret etti! Erig ten Hag Altay Bayındır'ın forma giyeceği ilk maç için o tarihi işaret etti! A Milli Takım'ın kalecisş Altay Bayındır yaz transfer döneminde Manchester Untied'a transfer olmuştu ve kırmızı şeytanların formasını geride klana 6 ayda bir kez dahi giyemedi. İngiliz devinin hocası Altay Bayındır'ın merakla beklenen forma giyeceği tarihi verdi...
Fenerbahçe MKE Ankaragücü karşısına 5 eksikle çıkacak Fenerbahçe MKE Ankaragücü karşısına 5 eksikle çıkacak Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında MKE Ankaragücü'nün deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi rakibinin 5 önemli oyuncusu karşılaşmada forma giyemeyecek.
Ziraat Bankkart İzmir deplasmanında Ziraat Bankkart İzmir deplasmanında AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 17. haftasında Ziraat Bankkart deplasmanda Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Bld. ile karşı karşıya gelecek.
Luka Doncic NBA tarihine adını altın harflerle yazdırdı! Atlanta karşısında 70 sayı barajını aştı Luka Doncic NBA tarihine adını altın harflerle yazdırdı! Atlanta karşısında 70 sayı barajını aştı Dallas Mavericks'in Atlanta Hawks'ı 148-143 mağlup ettiği maçta Sloven oyuncu Luka Doncic attığı 73 sayı ile NBA tarihine geçti. 70 sayı barajını aşan dördüncü oyuncu olan Doncic bunu başaran ilk Avrupalı oyuncu oldu.
Türk Telekom'un rakibi Çağdaş Bodrumspor Türk Telekom'un rakibi Çağdaş Bodrumspor Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Ankara ekibi Türk Telekom deplasmanda Çağdaş Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek.
Gençlerbirliği Bodrum deplasmanında olacak Gençlerbirliği Bodrum deplasmanında olacak Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda play - off hatını yakından ilgilendiren maçta Bodrum FK ile karşılaşacak.
Ankaragücü'nün rakibi lig lideri Fenerbahçe Ankaragücü'nün rakibi lig lideri Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.
Gençlerbirliği'nin 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası programı belli oldu Gençlerbirliği'nin 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası programı belli oldu Gençlerbirliği'nin Trendyol 1. Lig'in 21 ve 22. haftası ile Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maç programı belli oldu.
Ankara Keçiörengücü'nün 8 maçlık galibiyet hasreti sona erdi! Ankara Keçiörengücü'nün 8 maçlık galibiyet hasreti sona erdi! Ankara'nın önemli spor kulüplerinden Ankara Keçiörengücü haftalar süren galibiyet hasretine Adana'da son verdi. Başkent ekibi deplasmanda Adanaspor'u 2-1 mağlup etti
Maç öncesi Türklerin meşhur yemeğini yiyen yabancı futbolcu ifşa oldu Maç öncesi Türklerin meşhur yemeğini yiyen yabancı futbolcu ifşa oldu İngiliz futbolcu Jermain Jenas konuk olduğu televizyon programında dünyaca ünlü yabancı futbolcu ile ilgili anlattığı yemek ritüeli sosyal medyada gündem oldu.