Gençlerbirliği ile Çorum FK golsüz berabere kaldı Gençlerbirliği ile Çorum FK golsüz berabere kaldı Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği konuk ettiği Ahlatçı Çorum FK ile 0-0 berabere kaldı.
Gençlerbirliği, Çorum FK ile maç hazırlıklarını tamamladı! Gençlerbirliği, Çorum FK ile maç hazırlıklarını tamamladı! Gençlerbirliği Trendyol 1. Lig’in 21. haftasında sahasında Ahlatcı Çorum FK ile yarın karşılaşacak. Bunun ardından bugün son olarak hazırlıkların tamamlandığı ifade edildi.
MKE Ankaragücü Astor Karayolları'nı 3-0 mağlup etti! Sarı melekler yarı final için Kütahya'ya gidiyor MKE Ankaragücü Astor Karayolları'nı 3-0 mağlup etti! Sarı melekler yarı final için Kütahya'ya gidiyor TVF Kadınlar 2. Lig 11. Grup'un son maçında MKE Ankaragücü Astor konuk ettiği Karayolları'nı 3-0 mağlup etti.
Ankara Keçiörengücü son dakika golü ile Boluspor'a mağlup oldu Ankara Keçiörengücü son dakika golü ile Boluspor'a mağlup oldu Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Ankara Keçiörengücü evinde Boluspor'a 90+3. dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu.
Saponara Ankaragücü'nde ilk maçına çıktı Saponara Ankaragücü'nde ilk maçına çıktı MKE Ankaragücü'nün yeni transferi Riccardo Saponara, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında EMS Yapı Sivasspor ile oynanan maçının son yarım saatlik diliminde oyuna girdi ve kısıtlı sürede kalitesini sahaya yansıttı.
Gençlebirliği'nin öğrencilere bilet desteği devam ediyor! Çorum FK maç biletleri Ankara ve Gazi Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz Gençlebirliği'nin öğrencilere bilet desteği devam ediyor! Çorum FK maç biletleri Ankara ve Gazi Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği'nin konuk edeceği Çorum FK maçı için kırmızı - siyahlı kulüp Ankara ve Gazi Üniversitesi öğrencilerine biletleri ücretsiz yaptı.
Gençlerbirliği'nin konuğu Çorum FK Gençlerbirliği'nin konuğu Çorum FK Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği play - off'u yakından ilgilendiren mücadelede Ahlatçı Çorum FK'yi konuk edecek.
Ziraat Bankkart'ın rakibi Bursa Büyükşehir Belediyesi Ziraat Bankkart'ın rakibi Bursa Büyükşehir Belediyesi AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 18. haftasında Ziraat Bankkart evinde Bursa Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.
Lider Halkbank Cizre Belediyesi ile karşılaşacak Lider Halkbank Cizre Belediyesi ile karşılaşacak Halkbank, AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 18. haftasında yarın deplasmanda Rams Global Cizre Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.
MKE Ankaragücü Ertaç Özbir'i renklerine bağladığını duyurdu! MKE Ankaragücü Ertaç Özbir'i renklerine bağladığını duyurdu! MKE Ankaragücü son olarak Adana Demirspor forması giyen kaleci Ertaç Özbir'i transfer ettiğini açıkladı. Özbir'in 1,5+1 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.
Ankaragücü Sivasspor ile golsüz berabere kaldı Ankaragücü Sivasspor ile golsüz berabere kaldı Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında MKE Ankaragücü konuk ettiği EMS Yapı Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı.
Ankaraspor'un futbol sorumlusu Olcay şahan oldu! Ankaraspor'un futbol sorumlusu Olcay şahan oldu! Ankara'nın 2. Lig'de mücadelesine devam eden futbol takımlarından Ankaraspor kadrosunda bulunan ve ülke futbolunun bir döneme damga vuran isimlerden Olcay Şahan'ın futbol sorumlusu olduğunu açıkladı.