Gençlerbirliği kupada zorlu rakibi Trabzonspor Gençlerbirliği kupada zorlu rakibi Trabzonspor Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda bugün evinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.
Gençlerbirliği, Trabzonspor’la karşılaşacağı kupa maçının hazırlıklarını tamamladı! Gençlerbirliği, Trabzonspor’la karşılaşacağı kupa maçının hazırlıklarını tamamladı! Yarın gerçekleşecek olan Gençlerbirliği - Trabzonspor karşılaşmasının öncesinde bugün Gençlerbirliği tarafından maç hazırlıkları tamamlandı.
Gençlerbirliği Elias Durmaz’ı kadrosuna kattığını duyurdu! Gençlerbirliği Elias Durmaz’ı kadrosuna kattığını duyurdu! Bugün Gençlerbirliği tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 2,5 yıllık imzalanan sözleşme ile birlikte İsveç’in AIK takımında forma giyen Elias Durmaz'ı kadrosuna kattığı öğrenildi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu maçları oynanmaya ve takımlar bir bir isimlerini çeyrek finale yazdırmaya devam ediyor. Futbolseverlerde çeyrek finale kalan takımlar için yapılacak kura çekiminin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.
Ankaragücü'nün kupada rakibinin belli olacağı tarih belli oldu Ankaragücü'nün kupada rakibinin belli olacağı tarih belli oldu Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Anagold 24Erzincanspor'u 5-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen MKE Ankaragücü'nün rakibi 12 Şubat Pazartesi belli olacak.
Halkbank play off'ta rövanş maçına çıkıyor Halkbank play off'ta rövanş maçına çıkıyor Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Polonya'nın Grupa Azoty KĘDZIERZYN-KOŹLE takımı ile karşı karşıya gelecek.
Aias Aosman sezonu kapattı! Aias Aosman sezonu kapattı! Gençlerbirliği'nin Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında oynayan Çorum FK maçında saha zemininden dolayı ağır sakatlanan Aias Aosman'ın durumu belli oldu. Kırmızı-byeazlı kulübe ara transfer döneminde katılan Aosman'ın çapraz bağları koptu ve sahalardan yaklaşık 8 ay uzak kalacak.
MKE Ankaragücü Alexis Flips'i transfer ettiğini açıkladı! MKE Ankaragücü Alexis Flips'i transfer ettiğini açıkladı! Türk futbolunun önemli ve köklü takımlarından Ankaragücü ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Başkent ekibi son olarak yaptığı açıklamada Belçika ekibi Anderlecht'ten Alexis Flips'i transfer ettiğini açıkladı
Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin Haber Ankara ofisini ziyaret etti Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin Haber Ankara ofisini ziyaret etti MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Serhat Medya bünyesinde bulunan Haber Ankara ofisini ziyaret etti. Hüseyin Aytekin ile Haberankara.com İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman, MKE Ankaragücü'nün son dönemdeki yükselen performansını ve geleceğe dönük hedefleri ile Ankara spor medyası hakkında görüşme gerçekleştirdi.
Türk Telekom Slask Wroclaw deplasmanda 16 sayı farkla geçti Türk Telekom Slask Wroclaw deplasmanda 16 sayı farkla geçti BTK EuroCup'ın 18.haftasında Türk Telekom konuk olduğu Polonya temsilcisi Slask Wroclaw'u 86-70 mağlup etti ve grup aşamasındaki son maçını kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.
Alper Uludağ sahalara dönüyor! Tecrübeli oyuncu 2-3 hafta içerisinde antrenmanlara başlayacak Alper Uludağ sahalara 2-3 haftaya dönüyor! Uludağ Aias Osman'ın durumunu sordu MKE Ankaragücü'nün 32 yaşındaki sol bek oyuncusu Alper Uludağ yaşadağı ağır sakatlığı ve sahalara geri dönüşü ile ilgili konuştu. Haber Ankara'ya konuşan Uludağ 2, 3 hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlayacağını söyledi.
Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu Tanık transferi değerlendirdi! Alioski'nin son durumu, Flips transferi... Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu Tanık transferi değerlendirdi! Alioski'nin son durumu, Flips transferi... Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Buğra Tanık, transferdeki son gelişmeler ile ilgili Haber Ankara'ya açıklamalarda bulundu. Tanık, Alexis Flips transferindeki son durum ile sol bekteki bir numaralı aday Alisoki ve alternatiflerini ile ilgili önemli bilgiler verdi.