MKE Ankaragücü karşılaşması öncesi Galatasaray kafilesi, Ankara’da! MKE Ankaragücü karşılaşması öncesi Galatasaray kafilesi, Ankara’da! Yarın MKE Ankaragücü ile Galatasaray arasında gerçekleşecek olan karşılaşmasının öncesinde bugün Galatasaray kafilesi Ankara Esenboğa havalimanına geldi.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu'ndan futbolcularına moral yemeği! Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu'ndan futbolcularına moral yemeği! Bugün Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu tarafından pazartesi günü ligde Teksüt Bandırmaspor'la karşılaşacak olan futbolcularına moral yemeği düzenlendi.
Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ikinci olan ikinci olan ASKİ Sporlu Milli güreşçiler yurda döndü Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ikinci olan ikinci olan ASKİ Sporlu Milli güreşçiler yurda döndü Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan spor kulüpleri ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılar elde etmeye devam ediyor. Bu çerçevede ASKİ Sporlu milli güreşçiler Rıza Kayaalp ve Ali Cengiz yurda dönüş sağladı.
Beltan'dan sert sözler! Gençlerbirliği kimsenin oyuncağı değildir Beltan'dan sert sözler! Gençlerbirliği kimsenin oyuncağı değildir Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, TFF'nin kırmızı-siyahlı kulübün Bandırmaspor maçını Eryaman Stadyumu'nda oynatmaması ve açıklanan 4 haftalık fikstürde de Gençlerbirliği'nin ev sahibi olduğu maçların hafta içi olması ve stadyuma dair bilgi verilmemesi üzerine sert bir açıklama yaptı.
Şehit Fethi Sekin'in oğlu Burak sarı kırmızılı formayı giyecek Şehit Fethi Sekin'in oğlu Burak sarı kırmızılı formayı giyecek İzmir'de şehit edilen polis memuru Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, İzmir'in köklü ekibi Altay'dan Galatasaray Altyapısına transfer oldu.
Ankaragücü'nün Süper Lig'de 4 haftalık programı belli oldu Ankaragücü'nün Süper Lig'de 4 haftalık programı belli oldu Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün 27, 28, 29 ve 30'uncu haftadaki Süper Lig programı belli oldu.
Sinan Kaloğlu gündemi meşgul eden Eryaman Stadyumu hakkında konuştu! Oyuncumu kaybettim diye serzenişte bulundu Sinan Kaloğlu gündemi meşgul eden Eryaman Stadyumu hakkında konuştu! Oyuncumu kaybettim diye serzenişte bulundu Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, gündemi meşgul eden Eryaman Stadyumu'nun zemin tartışmaları ile ilgili “Benim üzerimden kimse manipüle etmesin, Ankaragücü Kulübünün Teknik Direktörünün yaptığı açıklama var. Ben saha zemini yüzünden oyuncumu kaybettim” dedi.
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final programı belli oldu Geçtiğimiz gün kurası çekilen Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final turunun maç takvimi belli oldu. Maçlar 27-28-29 Şubat 2024 tarihlerinde oynanacak.
Ankaragücü'nün yeni transferi Bassogog'un lisansı çıkarıldı! Ankaragücü'nün yeni transferi Bassogog'un lisansı çıkarıldı! Ara transfer döneminde kadrosunu önemli isimler ile güçlendiren Ankaragücü transferin son günlerinde kadrosuna kattığı Christian Bassogog'un lisansını çıkardı. Oyuncu 1.5 yıllığına başkent ekibine katılmıştı.
PFDK'nın MKE Ankaragücü'ne verdiği cezalar belli oldu! PFDK'nın MKE Ankaragücü'ne verdiği cezalar belli oldu! Bugün yapılan toplantının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından MKE Ankaragücü için verilen cezaların belli olduğu ifade edildi.
Gençlerbirliği duyurdu! Bandırmaspor karşılaşması Eryaman Stadyumu'nda oynanmayacak! Gençlerbirliği duyurdu! Bandırmaspor karşılaşması Eryaman Stadyumu'nda oynanmayacak! Bugün Gençlerbirliği tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Gençlerbirliği ile Bandırmaspor karşılaşmasının saha şartlarından dolayı oynanmayacağı ifade edildi.
Emre Belözoğlu Galatasaray maçı öncesi konuştu! Benim futbolcularımın sağlığı da her sporcu kadar değerli Emre Belözoğlu Galatasaray maçı öncesi konuştu! Benim futbolcularımın sağlığı da her sporcu kadar değerli MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Belözoğlu, Galatasaray maçı başta olmak üzere, Eryaman Stadyumu'nun zemini, Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe eşleşmesi gibi bir çok konu hakkında konuştu.