Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı nerede, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı nerede, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? UEFA Avrupa Liginde 1. haftanın en kötü skorunu alarak Ajax'a 4-0 mağlup olan Beşiktaş ikinci maçında Almanya ekibi Eintracht Frankfurt'u ağırlayacak. Gözler siyah beyazlıların nasıl bir performans sergileyeceğinde olacak.
MKE Ankaragücü - Adanaspor maç bileti kaç TL, nasıl alınır, bilet fiyatı ne kadar? MKE Ankaragücü - Adanaspor maç bileti kaç TL, nasıl alınır, bilet fiyatı ne kadar? TFF 1. Lig 8. hafta maçları için geri sayım başlarken Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü program kapsamında evinde Adanaspor'u ağırlayacak. Maçın biletleri satışa çıktı.
Orhan Sal ve Bülent Atlas Ankara spor gündemini değerlendirdi Orhan Sal ve Bülent Atlas Ankara spor gündemini değerlendirdi Ankara'nın futbol takımları ile ilgili gelişmelerin konuşulduğu Başkent Sporunun Nabzı programının 3. bölümü Haber Ankara Youtube kanalında yayınlandı. Orhan Sal'ın bu bölümdeki konuğu Klasspor Genel Yayın Yönetmeni Bülent Atlas oldu.
Manisa FK - Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu Manisa FK - Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu Trendyol 1. Lig mücadelesinde 8. haftanın maç programı belli olurken Gençlerbirliği'nin Manisa deplasmanındaki maçını yönetecek hakemde açıklandı. Gençlerbirliği maçının hakem dörtlüsü belli oldu.
Ankara Keçiörengücü 1. ligin en az yenilen 3 takımından birisi oldu Ankara Keçiörengücü 1. ligin en az yenilen 3 takımından birisi oldu Trendyol 1. ligin ilk yarısında 7 hafta geride kaldı. Takımlar sahaya yansıttıkları oyunlar ile sezonda nasıl bir iddiası olacağını gözler önüne serdi. Ankara'nın ligdeki 3 takımından birisi olan Keçiörengücü'de bu süre zarfından önemli bir istatistik elde etmeyi başardı.
MKE Ankaragücü - Adanaspor maçı kadınlara ve öğrencilere ücretsiz olacak MKE Ankaragücü - Adanaspor maçı kadınlara ve öğrencilere ücretsiz olacak Trendyol 1. ligde takımlar 8. hafta mücadelesi için sahaya çıkacak. Ligde zor günler geçiren MKE Ankaragücü ise evinde Adanaspor'u yenerek 3 puan açığını kapatmayı hedefliyor.
Twente Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Twente Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Hollanda takımlarından Twente maçı için hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de taraftarlar maç için çalışmalarını hızlandırdı. Fenerbahçe Twente maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi yayımlanacak?
RAMS Başakşehir - Rapid Wien maçı nerede saat kaçta, şifresiz mi, hangi kanalda yayınlanacak? RAMS Başakşehir - Rapid Wien maçı nerede saat kaçta, şifresiz mi, hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Liginin ardından Konferans ligi de yeni sezon perdesini açacak. Turnuvadaki tek temsilcimiz RAMS Başakşehir ilk maçında Avusturya futbolunun önde gelen takımlarından Rapid Wien ile karşı karşıya gelecek.
Faruk Koca davası 14 Ekim'e ertelendi Faruk Koca davası 14 Ekim'e ertelendi MKE Ankaragücü'nde geçen sezonun yaşanan en büyük olaylarından birisi dönemin Başkanı Faruk Koca ile Hakem Halil Umut Meler arasında yaşanan olay olmuştu. Koca ilk başta tutuklanmış ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
Rigas FS - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Rigas FS - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? UEFA Avrupa Liginde ilk maçını rahat bir şekilde kazanan Galatasaray ikinci maçına çıkmaya hazırlanıyor. Letonya temsilcisi Rigas ile karşılaşacak sarı kırmızılılar mücadelenin favorisi olarak görülüyor.
TFF, MKE Ankaragücü'nü yine PFDK'ya sevk etti! TFF, MKE Ankaragücü'nü yine PFDK'ya sevk etti! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği bu haftanın disiplin sevklerini açıklarken MKE Ankaragücü yine PFDK’ya sevk edildi.
Gençlerbirliği tarihinde ilk kez Manisa FK'yı yenmenin peşinde! Gençlerbirliği tarihinde ilk kez Manisa FK'yı yenmenin peşinde! Son maçında Ankara Keçiörengücü'ne evinde 1-0 mağlup olan Gençlerbirliği üst sıralarda kalma avantajını geri tepmişti. Bu fırsatı Manisa FK karşısında yeniden değerlendirmek isteyen Başkent temsilcisi rakibini bu zamana kadar ligde hiç yenemedi.