Ankaragücü ve Gençlerbirliği PFDK'ya sevk edildi Ankaragücü ve Gençlerbirliği PFDK'ya sevk edildi Trendyol Süper Lig temsilcisi MKE Ankaragücü, Galatasaray'ı 1. Lig ekibi Gençlerbirliği ise Teksüt Bandırmaspor'u konuk ettiği maçın ardından PFDK'ya sevk edildi.
Gençlerbirliği kötü gidişi tersine çevirmek istiyor Gençlerbirliği kötü gidişi tersine çevirmek istiyor Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği son dönemde aldığı kötü sonuçları önündeki 3 maçı kazanarak tersine çevirmek ve yeniden çıkışa geçmek istiyor.
Ziraat Bankkart'ın çeyrek finalde rakibi CV Guaguas Ziraat Bankkart'ın çeyrek finalde rakibi CV Guaguas CEV Şampiyonlar Ligi'nde grubu lider tamamlayarak doğrudan çeyrek finale kalan Ziraat Bankkart ilk maçında deplasmanda İspanyol temsilcisi CV Guaguas ile karşı karşıya gelecek.
Ankaragücü'nden Galatasaraylı Icardi için disiplin soruşturması başvurusu! Ankaragücü'nden Galatasaraylı Icardi için disiplin soruşturması başvurusu! Bugün Ankaragücü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Galatasaraylı futbolcu Icardi için disiplin soruşturması başvurusu yapıldığı ifade edildi.
2024 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda derece alan ASKİ Sporlu Milli Güreşçiler yurda döndü! 2024 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda derece alan ASKİ Sporlu Milli Güreşçiler yurda döndü! Ankara Büyükşehir Belediyesi, kenti spor ve sporcuların başkenti yapmak adına çalışmalarına devam ederken ASKİ Spor Kulübü'nün sporcuları da başarıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.
Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa ne zaman ve nerede oynanacak? Tarih belli oldu mu? Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa ne zaman ve nerede oynanacak? Tarih belli oldu mu? Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ardından yaşanan olayların ardından ertelenen Süper Kupa finalinin nerede oynanacağını futbolseverler oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.
Bahadır Güngördü performansı ile göz dolduruyor! Süper Lig'in 26. haftasına damga vurdu Bahadır Güngördü performansı ile göz dolduruyor! Süper Lig'in 26. haftasına damga vurdu MKE Ankaragücü'nün başarılı kalecisi Bahadır Han Güngördü performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Ankaragücü'nün Galatasaray'ı konuk ettiği mücadele de yaptığı 8 kurtarış ile kalesinde devleşirken aynı zamanda Süper Lig'de haftanın en çok kurtarışa imza atan ismi oldu.
Halkbank yarı final kapısını aralamak için Cucine Lube karşısına çıkacak Halkbank yarı final kapısını aralamak için Cucine Lube karşısına çıkacak Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İtalya'nın Cucine Lube CIVITANOVA takımı ile karşı karşıya gelecek.
Passolig uygulaması kalktı mı, bilet satışı nasıl yapılacak? Passolig uygulaması kalktı mı, bilet satışı nasıl yapılacak? Passolig ile ilgili gelişmeler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Passolig'in kalktığına ilişkin haberlerin ardından bilet satışının nasıl yapılacağı ve iddiaların doğruluğu merak edildi.
Gençlerbirliği Bandırmaspor'a tek golle yenildi! Galibiyet hasreti 4 maça çıktı Gençlerbirliği Bandırmaspor'a tek golle yenildi! Galibiyet hasreti 4 maça çıktı Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Gençlerbirliği konuk ettiği Teksüt Bandırmaspor'a 1-0 mağlup oldu ve Ankara ekibinin galibiyet hasreti 4 maça yükseldi.
Kulüpler birliği duyurdu! Passolig devri sona erdi! Kulüpler birliği duyurdu! Passolig devri sona erdi! Türk futbolunda bir devir kapandı. 2014 yılından itibaren hayatımıza giren Passolig, artık tek başına olmayacak. Kulüpler birliği konu ile ilgili kamuoyunu aydınlatmak için bir yazılı açıklama yaptı.
Ankaragücü galibiyeti unuttu! Hasret 4 maça yükseldi Ankaragücü galibiyeti unuttu! Hasret 4 maça yükseldi Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü konuk ettiği Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu ve sarı-lacivertlilerin galibiyetin özlemi 4 maça yükseldi.