Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Osman Sungur oldu Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Osman Sungur oldu Gençlerbirliği son yılların en hareketli başkanlık seçimlerinden birisine sahne oldu. Kırmızı-siyahlıların yeni başkanı 1 oy farkla Osman Sungur olarak seçildi.
Ankaragücü Kadın Voleybol takımı 1. Lige yükseldi Ankaragücü Kadın Voleybol takımı 1. Lige yükseldi Ankara sporu için bugün sevindirici bir gelişme yaşandı. Şehrin köklü kulübü Ankaragücü'nün kadın voleybol takımı Ankaragücü Astor Şarj, kadınlar voleybol 1. ligine yükseldi.
MKE Ankaragücü, Ertaç Özbir'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu! MKE Ankaragücü, Ertaç Özbir'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu! İstanbulspor maçında yaşadığı sakatlık sonucunda hastaneye kaldırılan ve sağlık durumu merak konusu olan kaleci Ertaç Özbir hakkında MKE Ankaragücü tarafından açıklamalara yer verildi.
Ankaragücü'nün galibiyet hasreti 6 maça yükseldi Ankaragücü'nün galibiyet hasreti 6 maça yükseldi Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında evinde İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan MKE Ankaragücü'nün galibiyet özlemi 6 maça yükseldi.
Emre Belözoğlu'ndan çarpıcı Morutan açıklaması! İki kulüp anlaşmadığı sürece oynaması zor Emre Belözoğlu'ndan çarpıcı Morutan açıklaması! İki kulüp anlaşmadığı sürece oynaması zor MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, Morutan'ın sözleşmesinde belirli bir sayıda ilk 11 oynaması halinde devreye giren ve Ankaragücü’nün ödeyemeyeceği bir bonservis bir bedeli olduğunu ifade etti.
MKE Ankaragücü evinde İstanbulspor ile berabere kaldı MKE Ankaragücü evinde İstanbulspor ile berabere kaldı Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında MKE Ankaragücü konuk ettiği İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı.
Liverpool Salah için öyle bir rakam istedi ki dudak uçuklattı! Liverpool Salah için öyle bir rakam istedi ki dudak uçuklattı! İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, Mısırlı başarılı hücum oyuncusu Mohammed Salah için isteği bonservis bedeli duyanların dudağını uçuklattı.
Fenerbahçe Baskonia karşısında rekora doyamadı! 3 rekor birden kırıldı Fenerbahçe Baskonia karşısında rekora doyamadı! 3 rekor birden kırıldı Turkish Airlines EuroLeague 27. haftasında Fenerbahçe Beko konuk ettiği Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 111-96 mağlup ettiği mücadelede 3 rekora birden imza attı.
Bülent Uygun Kasımpaşa maçının ardından konuştu! Hak etmeden 3 puan alacaktık Bülent Uygun Kasımpaşa maçının ardından konuştu! Hak etmeden 3 puan alacaktık Trendyol Süper Lig'de 28. haftanın açılış karşılaşmasında Kasımpaşa ile EMS Yapı Sivasspor 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından EMS Yapı Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, yakaladıkları pozisyonları değerlendirseler hak etmeden 3 puan alacaklarını söyledi.
Halkbank ve Ziraat Bankkart sahaya çıkıyor Halkbank ve Ziraat Bankkart sahaya çıkıyor AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 22. haftasında Halkbank, Bursa Büyükşehir Belediyespor ile Ziraat Bankkart'ta Türşad ile karşı karşıya gelecek.
Türk Telekom'un konuğu Galatasaray Türk Telekom'un konuğu Galatasaray Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında Türk Telekom, Galatasaray Ekmas'ı konuk edecek.
Ankara Keçiörengücü'nün Tuzlaspor deplasmanında Ankara Keçiörengücü'nün Tuzlaspor deplasmanında Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Ankara Keçiörengücü deplasmanda Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek.