Gençlerbirliği, Divan Kurulu yeni üyeleriyle ilk toplantısını tamamladı! Gençlerbirliği, Divan Kurulu yeni üyeleriyle ilk toplantısını tamamladı! Bugün Gençlerbirliği Spor Kulübü yeni seçilen Divan Kurlu üyeleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Bu toplantıda üyelerin görev dağılımlarının tamamlandığı öğrenildi.
MKE Ankaragücü'nde Kaleci Ertaç Özbir'in cezası kesinleşti! MKE Ankaragücü'nde Kaleci Ertaç Özbir'in cezası kesinleşti! Geçtiğimiz hafta Eryaman Stadyumu'nda oynanan Ankaragücü-İstanbulspor karşılaşmasında kaleci Ertaç Özbir bir pozisyonda kırmızı kart görmüş ve sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Kaleci Özbir'in kaç maç formasından uzak kalacağı belli oldu.
TFF 2. ve 3. Lig maçlarını Youtube üzerinden yayınlayacağını açıkladı! TFF 2. ve 3. Lig maçlarını Youtube üzerinden yayınlayacağını açıkladı! Futbol konusunda üst ligler kadar alt liglerinde büyük mücadelelere sahne olduğu ülkemizde TFF'den bir canlı yayın açıklaması geldi. Yapılan açıklamaya göre TFF 2. ve 3. Lig'deki maçları Youtube üzerinden canlı yayınlayacak.
MKE Ankaragücü Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı MKE Ankaragücü Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Yılport Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.
Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına tek koşulda aday olmayacağını açıkladı! Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına tek koşulda aday olmayacağını açıkladı! Sezon sonunda seçimli olağan genel kurula gidecek olan Fenerbahçe'de gözler muhtemele başkan adaylarına çevrildi. Fenerbahçe Başkanlığı için adı geçen Sadettin Saran tek koşulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Son 10 haftaya Galatasaray favori girdi Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Son 10 haftaya Galatasaray favori girdi Trendyol Süper Lig'de 28. haftanın tamamlanmasının ardından şampiyonluk oranları güncellendi ve Galatasaray, Fenerbahçe'nin önüne geçerek şampiyonluğun favorisi oldu.
Milli takım ve Fenerbahçe'nin ismi Eda Erdem'in 8 Mart'ta heykeli dikiliyor! Milli takım ve Fenerbahçe'nin ismi Eda Erdem'in 8 Mart'ta heykeli dikiliyor! Fenerbahçe, ay yıldızlı ve sarı-lacivertli forma altında kaptanlık yapan Eda Erdem Dündar'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde heykelinin dikileceğini açıkladı.
UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçları başlıyor! UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçları başlıyor! UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu maçları bugün başlayacak. Birbirinden önemli mücadelelerin oynanacağı günde futbolseverler hangi maçların ne zaman oynanacağını oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.
Trendyol Süper Lig'de 28'inci hafta sona erdi! Şampiyonluk yarışı nefes kesiyor Trendyol Süper Lig'de 28'inci hafta sona erdi! Şampiyonluk yarışı nefes kesiyor Trendyol Süper Lig'de 28'inci haftası birbirinden önemli mücadelelere sahne oldu ve ortaya şampiyonluk ile kümede kalma yarışını etkileyen sonuçlar çıktı.
MKE Ankaragücü ligde kritik viraja giriyor MKE Ankaragücü ligde kritik viraja giriyor Trendyol Süper Lig'de son haftalarda başarısız sonuçlara imza atan ve düşme hattına yaklaşan MKE Ankaragücü'nü önemli maçlar bekliyor.
Ankaragücü'ne son saniyede Hakan Yapar hayat verdi Ankaragücü'ne son saniyede Hakan Yapar hayat verdi Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nin 27. haftasında MKE Ankaragücü İkon Menkul konuk olduğu Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler'i som saniyede Hakan Yapar'ın attığı üçlük ile 76-75 mağlup etti.
Real Madrid'den Arda Güler için Brahim Diaz taktiği Real Madrid'den Arda Güler için Brahim Diaz taktiği Real Madrid'de çok fazla forma şansı bulamayan 18 yaşındaki Arda Güler'in yeni sezonda İtalyan ekibi Milan'a kiralanması ve Brahim Diaz gibi gelişim sağlayarak dönmesi amaçlanıyor.