Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur’dan kadın çalışanlara 8 Mart kutlaması! Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur’dan kadın çalışanlara 8 Mart kutlaması! Bugün 8 Mart dünya Kadınlar Günü nedeni ile Gençlerbirliği yönetimi tarafından kadın çalışanlar için kutlama gerçekleştirildi.
Milli takımın ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Eda Erdem'in heykeli açıldı Milli takımın ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Eda Erdem'in heykeli açıldı A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe'nin kaptanı, efsane ismi Eda Erdem Dündar'ın heykeli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde açıldı.
Murat Tarhan yeniden TSYD Ankara Şubesi Başkanı seçildi Murat Tarhan yeniden TSYD Ankara Şubesi Başkanı seçildi Ülkenin en eski dernekleri arasında yer alan Türk Spor Yazarları Derneği'nin Ankara Şubesi'nde seçim heyecanı yaşadı. Yapılan seçim sonucu mevcut başkan Murat Tarhan bir kez daha başkanlığa seçildi.
Seçil Erzan davası devam ediyor! Emre Belözoğlu 4 milyon 290 bin dolar para yatırdığını söyledi Seçil Erzan davası devam ediyor! Emre Belözoğlu 4 milyon 290 bin dolar para yatırdığını söyledi Seçil Erzan bugün 4'üncü kez hakim karşısına çıkıyor. Yüksek karlı fon vurgunu davasında ünlü futbolcu ve teknik direktörler Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Fernando Muslera hakim karşısına çıkarak ifade verdi. Emre Belözoğlu fona 4 milyon 290 bin dolar yatırdığını fakat hiç para alamadığını söyledi.
Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'tan Aktepe Stadyumu açıklaması! Gençlerbirliği markasına uygun değil Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'tan Aktepe Stadyumu açıklaması! Gençlerbirliği markasına uygun değil Geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonucu 1 oy fark ile seçimi kazanan ve Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Osman Sungur önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Sungur göreve geldiklerinde ilk olarak geçmişten gelen borçları ödediklerini söyledi.
Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı Başkent'in köklü ekiplerinden MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile kutladılar.
MKE Ankaragücü'nden Ertaç Özbir'in sağlık durumu hakkında açıklama! MKE Ankaragücü'nden Ertaç Özbir'in sağlık durumu hakkında açıklama! Geçtiğimiz hafta İstanbulspor ile karşılaşmada sakatlık yaşayan Ertaç Özbir'in sağlık durumuna ilişkin son dakika açıklama geldi.
Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Futbolseverler bu önemli mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor.
Olimpiu Morutan şubat ayının en centilmen oyuncusu seçildi! Olimpiu Morutan şubat ayının en centilmen oyuncusu seçildi! TFF Fair Play Ödülleri'nde şubat ayının sahiplerini belli oldu. MKE Ankaragücü forması giyen Olimpiu Morutan şubat ayının en centilmen futbolcusu seçildi.
Gençlerbirliği'nin Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu! Gençlerbirliği'nin Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu! Trendyol 1.Lig ekibi Gençlerbirliği üst lige çıkma hedefini sürdürmek adına kritik bir maça çıkacak. Kırmızı-siyahlılar deplasmanda ligin son sıralarından kurtulma mücadelesi veren Altay'a konuk olacak.
Romanya teknik direktörü Morutan için Türkiye'ye geliyor! Emre Belözoğlu oynamasının zor olduğunu söylemişti Romanya teknik direktörü Morutan için Türkiye'ye geliyor! Emre Belözoğlu oynamasının zor olduğunu söylemişti Rumen basını Olimpiu Morutan'ın Ankaragücü ile Galatasaray arasındaki sözleşme şartları nedeniyle artık ilk 11'de forma giyme şansının oldukça azalmasının ardından Romanya Teknik Direktörü Edward Iordanescu'nun Morutan ile ilgili sorunu çözmek için Türkiye'ye geleceğini ifade etti.
Alperen Şengün her hafta bir rekoru egale ediyor! Triple-double yaptı kariyer rekorunu kırdı Alperen Şengün her hafta bir rekoru egale ediyor! Triple-double yaptı kariyer rekorunu kırdı NBA takımlarından Houston Rockets formasını giyen milli basketbolcu Alperen Şengün takımının Los Angeles Clippers'a 122-116 mağlup olduğu maçta "triple-double" yaparak kariyer asist rekorunu kırdı.