Ankaragücü Basketbol Takımı lider Yalovaspor'u geçerek play-off'a göz kırptı Ankaragücü Basketbol Takımı lider Yalovaspor'u geçerek play-off'a göz kırptı Türkiye Basketbol Ligi'nin 28. haftasında MKE Ankaragücü İkon Menkul, konuk ettiği Semt77 Yalovaspor'u78-74 mağlup etti.
Emre Belözoğlu değerlendirdi! Bu ligde kalabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum Emre Belözoğlu değerlendirdi! Bu ligde kalabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında MKE Ankaragücü ile Samsunspor arasında gerçekleşen karşılaşmanın ardından MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu önemli açıklamalarda bulundu.
MKE Ankaragücü, Samsunspor'a 2-1 mağlup oldu! MKE Ankaragücü, Samsunspor'a 2-1 mağlup oldu! Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında karşı karşıya gelen MKE Ankaragücü ile Samsunspor maçı sona erdi. Karşılaşmada MKE Ankaragücü, 2-1 mağlup oldu.
MKE Ankaragücü Yılport Samsunspor maçı kadrosunda 2 futbolcunun yer almayacağını açıkladı! MKE Ankaragücü Yılport Samsunspor maçı kadrosunda 2 futbolcunun yer almayacağını açıkladı! MKE Ankaragücü maçları taraftarların yakın takibinde yer alıyor. Yılport Samsunspor maçına ilişkin kadro merak edilirken MKE Ankaragücü, 2 futbolcunun kadroda yer almayacağını açıkladı.
MKE Ankaragücü Basketbol ile Semt 77 Yalovaspor karşılaşmasında girişler ücretsiz olacak! MKE Ankaragücü Basketbol ile Semt 77 Yalovaspor karşılaşmasında girişler ücretsiz olacak! Bugün MKE Ankaragücü ile Semt 77 Yalovaspor karşılaşması hakkında yapılan son duyuruya göre karşılaşmaya girişlerin ücretsiz olacağı belirtildi.
Türk Telekom Samsunspor'u 20 sayı farkla geçti Türk Telekom Samsunspor'u 20 sayı farkla geçti Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Türk Telekom konuk olduğu Reeder Samsunspor'u 75-55 mağlup etti.
Fenerbahçe - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe ile Siltaş Yapı Pendikspor karşı karşıya gelecek. Futbolseverler zorlu mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda oynanacağını oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.
Gençlerbirliği Altay maçı hazırlıklarını tamamladı Gençlerbirliği Altay maçı hazırlıklarını tamamladı Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda Altay ile karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği zorlu mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.
Keçiörengücü'nün konuğu Erzurumspor Keçiörengücü'nün konuğu Erzurumspor Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Ankara Keçiörengücü evinde Erzurumspor FK ile karşı karşıya gelecek.
Gençlerbirliği Altay deplasmanında galibiyet hasretine son vermek istiyor Gençlerbirliği Altay deplasmanında galibiyet hasretine son vermek istiyor Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği deplasman İzmir ekibi Altay ile karşılaşacak. Kırmızı-siyahlılar rakibini mağlup ederek 6 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.
Kritik mücadelede Ankaragücü'nün rakibi Samsunspor Kritik mücadelede Ankaragücü'nün rakibi Samsunspor Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında MKE Ankaragücü önemli mücadelede deplasmanda Yılport Samsunspor'a konuk olacak.
ABB Fomget ALG Spor'u konuk ediyor ABB Fomget ALG Spor'u konuk ediyor Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 22. haftasında başkent ekibi ABB Fomget G. S. K, ALG Spor'u konuk ediyor.