Michael Owen Arda Güler'e övgüler yağdırdı Michael Owen Arda Güler'e övgüler yağdırdı İngiliz futbolunun efsane isimlerinden Michael Owen, Real Madrid'in Celta Vigo ile oynadığı maçta son anlarda oyuna giren ve golünü atan Arda Güler'den övgü dolu sözlerle bahsetti.
Alperen Şengün'ün durumu netleşti! 1 ay sahalardan uzak kalacak Alperen Şengün'ün durumu netleşti! 1 ay sahalardan uzak kalacak NBA takımlarından Houston Rockets forması giyen ve Sacramento Kings maçında sakatlanan milli basketbolcu Alperen Şengün'ün durumu belli oldu. Alperen'in 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.
Süper Lig'de 29'uncu hafta tamamladı! MKE Ankaragücü haftayı düşme hattının bir basamak üzerinde kapattı Süper Lig'de 29'uncu hafta tamamladı! MKE Ankaragücü haftayı düşme hattının bir basamak üzerinde kapattı Trendyol Süper Lig'de 29. hafta Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanan mücadele ile tamamlandı. Başkent ekibi MKE Ankaragücü haftayı düşme hattının bir basamak üzerinde 16. sırada kapattı.
Abdullah Durak'tan Gençlerbirliği'ne iyi haber! 10 ay sonra döndü Abdullah Durak'tan Gençlerbirliği'ne iyi haber! 10 ay sonra döndü Gençlerbirliği forması giyen ve uzun zamandır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Abdullah Durak, 10 ayın ardından antrenmanlara başladı.
Gençlerbirliği, Eryaman Stadyumu'na dönüyor Gençlerbirliği, Eryaman Stadyumu'na dönüyor Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Kocaelispor ile karşılaşacağı maçı Eryaman Stadyumu'nda oynayacak.
Uğurcan Çakır'dan Trabzonspor'a iyi haber! Fenerbahçe maçında kalede olacak Uğurcan Çakır'dan Trabzonspor'a iyi haber! Fenerbahçe maçında kalede olacak Trabzonspor'da bir süredir sakatlığı devam eden Uğurcan Çakır, tamamen iyileşerek takımla birlikte çalışmalara başladı ve Fenerbahçe maçında kalesini koruması bekleniyor.
Şampiyonlar Ligi'nde 4 çeyrek finalist daha belli oluyor! Şampiyonlar Ligi'nde 4 çeyrek finalist daha belli oluyor! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final bileti alacak son 4 takım yarın ve çarşamba günü oynanacak mücadelelerin ardından belli olacak.
Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefes kesiyor! Kalan 9 haftanın hepsi birer final Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefes kesiyor! Kalan 9 haftanın hepsi birer final Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. 9 maç kala iki takım arasındaki olağanüstü çekişme sürerken her maç birer final havasında oynanacak.
Manchester United Benficalı Neves için 100 milyon Sterlin'i gözden çıkardı Manchester United Benficalı Neves için 100 milyon Sterlin'i gözden çıkardı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Benfica forması giyen 19 yaşındaki Joao Neves için 100 milyon Sterlin tutarında bir bonservis ücreti ödemeye hazırlanıyor.
Göztepe adım adım Süper Lig'e yürüyor Göztepe adım adım Süper Lig'e yürüyor Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Astor Enerji Şanlıurfaspor'u mağlup eden ve 2. sırada bulunan Göztepe, Kocaelispor'un mağlup olması ile puan farkını 10'a yükseltti.
MKE Ankaragücü için Süper Lig'in ikinci yarısında işler iyi gitmiyor MKE Ankaragücü için Süper Lig'in ikinci yarısında işler iyi gitmiyor Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ligin ikinci yarısında şu ana kadar oynadığı 11 maçta yalnızca 2 kez sahadan galibiyet ile ayrıldı ve küme düşme hattına oldukça yaklaştı.
Çağlar Söyüncü'nün durumu belli oldu! 3 önemli mücadelede oynayamayacak Çağlar Söyüncü'nün durumu belli oldu! Milli oyuncu 3 hafta yok Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin formasını giyen ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise maçta sakatlanan Çağlar Söyüncü'nün durumu belli oldu. Milli futbolcu en 3 hafta sahalardan uzak kalacak.