TFF 2 ve 3'üncü ligde her hafta 10 maç yayınlayacak TFF 2 ve 3'üncü ligde her hafta 10 maç yayınlayacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), her hafta 2. ve 3. Lig'den 10 maçın resmi YouTube kanalından naklen bir şekilde ekrana geleceğini açıkladı.
Galatasaray Ekmas'ın Avrupa yolculuğu sona erdi Galatasaray Ekmas'ın Avrupa yolculuğu sona erdi Galatasaray Ekmas, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde son 16 etabında Alman ekibi MHP Riesen'i 93-91 mağlup etse sarı-kırmızılılara bu galibiyet yetmedi ve Avrupa'ya veda etti.
Jorge Jesus Al Hilal ile dünya rekoru kırdı Jorge Jesus Al Hilal ile dünya rekoru kırdı Teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un yaptığı Al-Hilal tüm kulvarlardaki üst üste 28'inci maçını kazanarak futbolda en uzun galibiyeti rekorunu ele geçiren takım oldu.
Almanya Kupası'nda Saarbrücken tarih yazıyor Almanya Kupası'nda Saarbrücken tarih yazıyor Almanya Kupası Çeyrek final karşılaşmasında 3. Lig ekibi Saarbrücken Borussia Mönchengladbach'ı 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
Osman Sungur Gençlerbirliği'ni 10 günde ayağa kaldırdı Osman Sungur Gençlerbirliği'ni 10 günde ayağa kaldırdı Gençlerbirliği'nde bir süre boş kalan başkanlık koltuğuna 3 Mart Pazar günü seçimli genel kurul sonucunda oturan Osman Sungur önce kulüpte alacağı olan personel ile futbolcuların alacağını ödedi daha sonra Altay deplasmanında liderliğini yaptı.
Gençlerbirliği Kocaelispor maçının hazırlıklarını kuvvet çalışarak sürdürdü Gençlerbirliği Kocaelispor maçının hazırlıklarını kuvvet çalışarak sürdürdü Trendyol 1 . Lig'in 27. haftasında Kocaelispor'u konuk edecek Gençlerbirliği maçın hazırlıklarını yaptığı kuvvet antrenmanı ile sürdürdü.
MKE Ankaragücü'nde Başakşehir mesaisi devam ediyor MKE Ankaragücü'nde Başakşehir mesaisi devam ediyor Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Rams Başakşehir'e konuk olacak olan MKE Ankaragücü mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.
Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise eşleşmesinin hakemi belli oldu! Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise rövanşının hakemi belli oldu! UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Fenerbahçe ile Union Saint-Gilloise'nin karşı karşıya geleceği mücadelede Karadağlı hakem Nikola Dabanovic düdük çalacak.
Ali Koç gündemdeki konular ile ilgili basın toplantısı düzenliyor! Ali Koç gündemdeki konular ile ilgili basın toplantısı düzenliyor! Fenerbahçe, Başkan Ali Koç'un gündemdeki önemli maddeler ile ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Fark bu hafta daha da yükseldi Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Fark bu hafta daha da yükseldi Trendyol Süper Lig'de 29'uncu haftanın tamamlanmasının ardından şampiyonluk oranları güncellendi. Şampiyonluk yarışını kıyasıya sürdüren ezeli rakipler arasındaki fark bu hafta daha da yükseldi.
Ankaragücü - Rams Başakşehir maçının biletleri satışa çıktı Ankaragücü - Rams Başakşehir maçının biletleri satışa çıktı Aldığı üst üste başarısız sonuçlar ile kendini düşme hattı sınırında bulan Ankaragücü bulunduğu durumdan bir an önce kurtulmak istiyor. Cumartesi evinde Rams Başakşehir ile karşılaşacak Ankaragücü altın değerinde bir 3 puan kazanmak istiyor.
Hakim Ziyech bu kez Galatasaray formasını ilk 11'de giyecek Hakim Ziyech bu kez Galatasaray formasını ilk 11'de giyecek Uzun süredir sahalardan uzak kalan fakat sakatlığının geçmesi ile Çaykur Rizespor karşılaşması ile sahalara dönen Hakim Ziyech'in Kasımpaşa maçına ilk 11'de başlaması bekleniyor.