Arda Güler'in geleceği belirsizliğini koruyor! Arda Güler'in geleceği belirsizliğini koruyor! Real Madrid ile ilk golünü geçtiğimiz günlerde Celta Vigo ağlarına gönderen Arda Güler'in gelecek sezon kadroda olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.
Gençlerbirliği Kayode ayrılığını duyurdu! Takıma veda etti Gençlerbirliği Kayode ayrılığını duyurdu! Takıma veda etti Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde Olarenwaju Kayode ile yollarını ayırdığını ve Nijeryalı oyuncunun takıma veda ettiğini açıkladı.
Beşiktaş-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Beşiktaş-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş ile Bitexen Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Futbolseverler zorlu mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.
Kasımpaşa-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Kasımpaşa-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Futbolseverler önemli karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.
Halkbank Galatasaray'ı konuk ediyor Halkbank Galatasaray'ı konuk ediyor AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 25. haftasında Halkbank evinde Galatasaray HDI Sigorta ile karşı karşıya gelecek.
Ankaragücü Basketbol Takımı Gaziantep deplasmanında Ankaragücü Basketbol Takımı Gaziantep deplasmanında Türkiye Basketbol Ligi'nin 29. haftasında MKE Ankaragücü İkon Menkul deplasmanda Gaziantep Basketbol ile karşı karşıya gelecek.
Başakşehir maçı öncesi Ankaragücü'nde 5 isim kart sınırında! Başakşehir maçı öncesi Ankaragücü'nde 5 isim kart sınırında! Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında MKE Ankaragücü evinde RAMS Başakşehir ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi sarı-lacivertliler de 5 ismin sarı kart sınırında olması dikkat çekiyor.
MKE Ankaragücü 7 maçlık hasrete Başakşehir karşısında son vermek istiyor MKE Ankaragücü 7 maçlık hasrete Başakşehir karşısında son vermek istiyor Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında MKE Ankaragücü evinde RAMS Başakşehir karşı karşıya gelecek. Başkent ekibi 7 maçlık galibiyet özlemine Başakşehir karşısında son vermek istiyor.
Gençlerbirliği'nin galibiyet sevinci kısa sürdü! Nzaba'nın kardeşi vefat etti Gençlerbirliği'nin galibiyet sevinci kısa sürdü! Nzaba'nın kardeşi vefat etti Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında evinde Kocaelispor'u 2-0 mağlup eden Gençlerbirliği'nde savunma oyuncusu Nzaba maçın ardından kardeşinin vefat ettiği haberini öğrendi.
Trabzonspor 33 yıllık özleme son vermenin peşinde Trabzonspor 33 yıllık özleme son vermenin peşinde Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Trabzonspor rakibini mağlup ederek 33 yılın ardından rakibini aynı sezon içerisinde içeride ve dışarıda yenmek istiyor.
Gençlerbirliği Kocaelispor'u 2-0 mağlup etti! Üst üste 2. galibiyet Gençlerbirliği Kocaelispor'u 2-0 mağlup etti! Üst üste 2. galibiyet Trendyol 1. Lig'de kötü günlerin ardından geçtiğimiz hafta Altay maçını kazanan Gençlerbirliği, kazanma alışkanlığını sürdürüyor. Kırmızı siyahlılar evinde oynadığı Kocaelispor maçını da kazanmasını bildi.
MKE Ankaragücü-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? MKE Ankaragücü-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında MKE Ankaragücü ile RAMS Başakşehir karşı karşıya gelecek. Futbolseverler zorlu mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.