Türk Telekom'un konuğu Mekrezefendi Türk Telekom Mekrezefendi'ye konuk olacak Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24. haftasında Türk Telekom deplasmanda Yukatel Merkezefendi Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.
A Milli Futbol Takımında Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan kadrodan çıkarıldı! A Milli Futbol Takımında Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan kadrodan çıkarıldı! EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında A Milli Futbol Takımı aday kadrosu geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Kadroda ilk defa yer alan bazı futbolcuların ümit milli takım kadrosuna gönderildiği bildirildi.
Milli Takım'ın EURO'de son rakibi belli oluyor! Milli Takım'ın EURO'de son rakibi belli oluyor! 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) bileti alacak ve A Milli Takım'ında rakibinin belli olacağı son 3 takım yarın belli olacak.
Barış Alper'in bonservisi ve maaşı belli oldu Barış Alper'in bonservisi ve maaşı belli oldu Galatasaray milli oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ın maaşını 16 milyon lira seviyelerine çıkarırken ve bonservis bedelini de 20 milyon olarak belirledi.
Real Madrid Arda Güler'i takasta kullanacak Real Madrid Arda Güler'i takasta kullanacak Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve fazla forma şansı bulamayan Arda Güler'i başkent ekibi Wirtz transferi karşılığında kiralamayı amaçlıyor.
Sivasspor ve Başakşehir'de forma giyen Robinho'ya 9 yıl hapis cezası Sivasspor ve Başakşehir'de forma giyen Robinho'ya 9 yıl hapis cezası Türkiye'de Sivasspor ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün formalarını giyen Brezilyalı oyuncu Robinho, cinsel taciz suçlamasıyla 9 yıl hapis cezası aldı.
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Ankara takımlarının play-off programı belli oldu Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Ankara takımlarının play-off programı belli oldu ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun tamamlanmasının ardından Cumartesi günü play-off çeyrek final maçlarının heyecanı yaşanacak.
Macaristan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Macaristan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? A Milli Futbol Takımı, Haziran'da katılacağı EURO 2024'de hazırlıkları Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler önemli mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.
Ay yıldızlıların özel maçta rakibi Macaristan Ay yıldızlıların özel maçta rakibi Macaristan A Milli Futbol Takımı, özel maçta deplasmanda yarın Macaristan ile karşı karşıya gelecek.
Basketbol Süper Ligi'nde haftanın perdesi açılıyor Basketbol Süper Ligi'nde haftanın perdesi açılıyor Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 24. hafta heyecanı yarın oynanacak tek maç ile başlayacak.
CEV Şampiyonlar Ligi finali 4 yıl sonra Türk takımları olmadan oynanacak CEV Şampiyonlar Ligi finali 4 yıl sonra Türk takımları olmadan oynanacak CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Eczacıbaşı Dyavit'in elenmesi ile 4 yıl sonra bir Türk takımı final aşamasını göremedi.
Transfer yasağını kaldıran ilk kulüp Eyüspor oldu Transfer yasağını kaldıran ilk kulüp Eyüspor oldu FIFA tarafından 5 Süper Lig kulübü ile transfer yasağı cezası alan Eyüpspor, Jakhongir Urozov'un ödemesini yaparak yasağı kaldırdı.