MKE Ankaragücü billboardlar yayınlayarak taraftarlarını Gaziantep FK maçına çağırdı MKE Ankaragücü billboardlar yayınlayarak taraftarlarını Gaziantep FK maçına çağırdı Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ligdeki kalan maçlarda taraftarının gücünü arkasında hissetmek istiyor. Bu kapsamda harekete geçen başkent ekibi şehrin farklı noktalarında afiş yayınladı.
Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şanlıurfa Süper Kupa Finali Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şanlıurfa Süper Kupa Finali Günlerdir hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılan Süper Kupa maçı için beklenen gün geldi. Her iki takımın taraftarları dahi olmak üzere spor severler maç hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için araştırmalara başladı.
Ankara Keçiörengücü  - Bodrum FK ile berabere kaldı Ankara Keçiörengücü - Bodrum FK ile berabere kaldı Trenyol 1. Lig'in 29. Hafta maçları oynanmaya başladı. Haftanın ilk maçında gol sesi çıkmadı.
Gençlerbirliği-Adanaspor maçını yönetecek hakem açıklandı Gençlerbirliği-Adanaspor maçını yönetecek hakem açıklandı Son haftalarda üst üste aldığı galibiyetler ile küllerinden doğan Gençlerbirliği ligi milli aranın ardından oynadığı ilk karşılaşmada da kazanan taraf olmuştu.
Gençlerbirliği yönetimi, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi! Gençlerbirliği yönetimi, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi! Bugün Gençlerbirliği yönetimi Beştepe İlhan Cavcav Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğinde basın mensupları ile bir araya geldi.
Emre Belözoğlu'ndan Antalyaspor maçı değerlendirmesi! Galibiyeti kaçıran taraftık Emre Belözoğlu'ndan Antalyaspor maçı değerlendirmesi! Galibiyeti kaçıran taraftık Bugün tamamlanan MKE Ankaragücü ile Antalyaspor karşılaşması hakkında MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.
MKE Ankaragücü - Antalyaspor karşılaşması 1-1 berabere bitti! MKE Ankaragücü - Antalyaspor karşılaşması 1-1 berabere bitti! Bugün MKE Ankaragücü ile Antalyaspor arasında gerçekleştirilen karşılaşmada ikinci yarıda MKE Ankaragücü'nden gelen gol ile birlikte maç beraberlik ile sonuçlandı.
Gençlerbirliği, Boluspor'u 2-1 mağlup etti! Gençlerbirliği, Boluspor'u 2-1 mağlup etti! Bugün gerçekleştirilen Gençlerbirliği - Boluspor karşılaşmasında, Gençlerbirliği, Boluspor'u 2-1 mağlup etti.
Ankara Keçiörengücü evinde Ahlatçı Çorum'a mağlup oldu Ankara Keçiörengücü evinde Ahlatçı Çorum'a mağlup oldu Trendyol 1. Lig'in 28. Haftasında Ankara Keçiörengücü evinde Ahlatçı Çorum FK ile karşılaştı. Mücadelede gülen taraf konuk takım oldu.
Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü aranın ardından lig maçlarına çıkıyor Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü aranın ardından lig maçlarına çıkıyor Ankara'yı futbolda üst liglerde temsil eden 3 takımı Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü bugün sahaya çıkıyor. Takımlar liglerindeki konumlarından dolayı galibiyeti tek seçenek olarak görüyor.
Gençlerbirliği, Boluspor maçı hazırlıklarını tamamladı Gençlerbirliği, Boluspor maçı hazırlıklarını tamamladı Trendyol 1. Lig verilen aranın ardından kaldığı yerden devam edecek. Play-Off'lara kalmak ve oradan da bir üst lige yükselme hedefini kovalayan Gençlerbirliği, mücadeleden galip ayrılan taraf olmak istiyor.
MKE Ankaragücü sahaya çıkıyor! Rakip Antalyaspor MKE Ankaragücü sahaya çıkıyor! Rakip Antalyaspor Milli ara ve 31 yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından ligler kaldığı yerden devam edecek. Ankara'nın Trendyol Süper Lig'deki tek takımı Ankaragücü'de deplasmanda Bitexen Antalyaspor'a konuk olacak.