Emre Belözoğlu Beşiktaş - Ankaragücü maçında takımın başında olamayacak! Emre Belözoğlu Beşiktaş - Ankaragücü maçında takımın başında olamayacak! MKE Ankaragücü'nde Cuma günü oynanacak Beşiktaş maçı öncesinde önemli bir bilgi ortaya çıktı. Başkent ekibinin teknik direktörü Emre Belözoğlu maçta yedek kulübesinde yer alamayacak.
Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü maçının VAR kayıtlarının açıklanmasını talep etti Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü maçının VAR kayıtlarının açıklanmasını talep etti Bir lig üst lige çıkma uğruna final niteliği taşıyan maçlara çıkan Gençlerbirliği son maçında Ankara Keçiörengücü'ne mağlup olmuştu. Maçta haksızlığa uğradığını iddia eden kulüp TFF'ye başvuruda bulunduğunu açıklad.
Gençlerbirliği Erzurumspor maçı biletleri satışa sunuldu Gençlerbirliği Erzurumspor maçı biletleri satışa sunuldu Trendyol 1. Lig'de yer alan Gençlerbirliği sezonu ilk 7'de bitirme hedefinden uzaklaşmak istemiyor. Geçen hafta Ankara Keçiörengücü'ne mağlup olan kırmızı siyahlılar bir daha yenilmemek adına ipi sıkı tutuyor.
Alanyaspor ile Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Alanyaspor ile Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Futbol tutkunları maç takvimini yakından takip ediyor. Son olarak Alanyaspor ile Galatasaray'ın karşılaşacağı öğrenilirken maçın detayları da merak konusu oldu. Taraftarlar Galatasaray - Alanyaspor maçının ne zaman ve saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağını araştırmaya başladı.
Hacettepe 1945 Elazığspor maçına bir ilk ile çıkacak! Taraftarlara et döner ikram edilecek Hacettepe 1945 Elazığspor maçına bir ilk ile çıkacak! Taraftarlara et döner ikram edilecek Ülke genelinde profesyonel liglerde adım adım sona yaklaşılıyor. Bu kapsamda 3. Ligde yer alan Hacettepe 1945 yarın oynayacağı Elazığspor maçına mutlak 3 puan parolası ile çıkıyor.
Gaziantep FK maçının ardından Emre Belözoğlu: Henüz sağlam bir konumda değiliz Gaziantep FK maçının ardından Emre Belözoğlu: Henüz sağlam bir konumda değiliz Bugün MKE Ankaragücü ile Gaziantep FK maçının sona ermesinin ardından MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, maçın sonucuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
MKE Ankaragücü evinde Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti MKE Ankaragücü evinde Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti Trendyol Süper Lig'de düşme hattını yakından ilgilendiren maç nefes kesen anlara sahne oldu. Seyir zevki yüksek mücadelenin galibi başkent ekibi oldu.
Ankara Keçiörengücü evinde Gençlerbirliği'ni  2-1 yendi Ankara Keçiörengücü evinde Gençlerbirliği'ni 2-1 yendi Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında Ankara Derbisi yaşandı. Ankara Keçiörengücü evinde Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.
Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü kazanmak için sahaya çıkacak Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü kazanmak için sahaya çıkacak Profesyonel futbol liglerinde son haftalara yaklaşılırken her puan altın değeri kazanmaya başladı. Ankara'nın takımları da liglerinde en iyi yerde sezonu bitirebilmek adına mücadele ediyor.
Gençlerbirliği - Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıkları tamamlandı! Gençlerbirliği - Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıkları tamamlandı! Yarın gerçekleşecek olan Gençlerbirliği - Ankara Keçiörengücü maçı için Gençlerbirliği, maç hazırlıklarını tamamladı.
Fenerbahçe - Olimpiakos Konferans Ligi rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe - Olimpiakos Konferans Ligi rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk maçtan mağlup dönmesine rağmen tur için avantajını koruyan Fenerbahçe, evinde iyi bir skorla turu geçmek istiyor. Avrupa için kritik maçın oynanacağı gün ve yayınlanacağı kanal merak konusu oldu.
Olimpiakos - Fenerbahçe maçı TV8'den yayınlanacak mı? Futbolseverlere şifresiz kanal müjdesi Olimpiakos - Fenerbahçe maçı TV8'den yayınlanacak mı? Futbolseverlere şifresiz kanal müjdesi Konferans Ligi Çeyrek Final maçları bu akşam oynanacak maçlar ile başlayacak. Avrupa'da yoluna devam eden tek Türk takımı Fenerbahçe Yunanistan deplasmanından avantajlı bir skor ile dönmeye çalışacak.