Trendyol Süper Lig'de yeni hafta yarın 2 maçla başlayacak Trendyol Süper Lig'de yeni hafta yarın 2 maçla başlayacak Trendyol Süper Lig karşılaşmaları yakından takip ediliyor. Yeni haftanın karşılaşma takvimi merakla takip edilirken Trendyol Süper Lig'de 35'nci hafta yarın 2 maçla başlayacak.
MKE Ankaragücü Alanyaspor'u konuk edecek MKE Ankaragücü Alanyaspor'u konuk edecek Futbolseverler maç takvimini büyük bir merakla takip ediyor. Takımının karşılaşmalarını kaçırmak istemeyenler araştırmalarına devam ederken MKE Ankaragücü'nün Alanyaspor'u konuk edeceği öğrenildi.
Gençlerbirliği’nin fahri başkanlarından Vehbi Koç’un akrabaları, Gençlerbirliği’ne üye oldu! Gençlerbirliği’nin fahri başkanlarından Vehbi Koç’un akrabaları, Gençlerbirliği’ne üye oldu! Bugün Gençlerbirliği'nin fahri başkanlarından Vehbi Koç'un akrabaları Ankara Konağı'nda gerçekleştirilen toplantının ardından 10 kişi Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne üye oldu.
Ankaragücü  ve Gençlerbirliği'nin liglerinde oynayacakları maçların biletleri satışa sunuldu Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin liglerinde oynayacakları maçların biletleri satışa sunuldu Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ve Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin bu hafta oynayacakları maçların biletlerinin fiyat bilgileri paylaşıldı. Her iki takımda taraftarları için bilgilendirme yaptı.
Hüseyin Aytekin Atakan Çankaya'nın PDFK'ya sevk edilmesine tepki gösterdi Hüseyin Aytekin Atakan Çankaya'nın PDFK'ya sevk edilmesine tepki gösterdi MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin Rizespor ile 2-2 berabere kalınan maç sonrasında oyuncuları Atakan'ın PFDK'ya sevk edildiğini söyledi. Aytekin bu durumun normal olmadığını düşündüğünü belirtti.
Şampiyonlar Ligi yarı final maçları saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi yarı final maçları saat kaçta hangi kanalda? Merakla beklenen gün geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final turu bugün oynanacak Bayern Münih - Real Madrid maçı ile başlıyor.
Şampiyonlar Liginde yarı final heyecanı başlıyor! Şampiyonlar Liginde yarı final heyecanı başlıyor! Heyecan dolu maçlara sahne olan Şampiyonlar Ligi'nde 2023-2024 sezonunun tamamlanmasına az bir zaman kaldı. Finalden önceki son tur olan yarı final turu yarın başlayacak.
MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşması 2-2 berabere bitti! MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşması 2-2 berabere bitti! Bugün gerçekleştirilen MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşması son dakikalarda gelen gollerin ardından 2-2 beraberliği ile sonuçlandı.
Gençlerbirliği Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu! Gençlerbirliği Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu! Bugün Göztepe'ye konuk olan Gençlerbirliği, saat 16.00'da başlayan karşılaşmada 2-0 mağlup bir şekilde maçı tamamladı.
Gençlerbirliği  - Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı Gençlerbirliği - Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı Sezonun en kritik maçlarından birisine çıkacak olan Gençlerbirliği son antrenmanını gerçekleştirdi. Başkent ekibi son maçta aldığı galibiyeti seri haline çevirmek istiyor.
Arda Güler ilk defa 11'de çıktığı maçta Real Madrid'e galibiyeti getirdi! Arda Güler ilk defa 11'de çıktığı maçta Real Madrid'e galibiyeti getirdi! Genç yaşına rağmen gösterdiği başarılı performans ile Avrupa'nın en yetenekli futbolcuları arasında gösterilen Güler, Real Madrid ile ilk kez bir lig maçında ilk 11 forması giydi. Genç futbolcu bu şansı maçı kazandıran tek golü atarak ve maçın adamı seçilerek değerlendirdi.
Tehdit edilen Ergin Ataman'a destek yağıyor! Tehdit edilen Ergin Ataman'a destek yağıyor! Türk basketbolunun önemli isimlerinden Ergin Ataman'a yapılan şok sataşmanın yankıları sürüyor. Çalıştırdığı Panathinaikos Basketbol takımı ile Maccabi Tel-Aviv deplasmanında Ataman'ın başına gelenler sonrası Bakanlık ve Federasyon düzeylerinde açıklamalar geldi.