Türkiye - Karadağ maçı ne zaman, hangi şehirde, şifresiz mi yayınlanacak? Türkiye - Karadağ maçı ne zaman, hangi şehirde, şifresiz mi yayınlanacak? Liglere bir kez daha ara verilmesinin ardından gözler yeniden Uluslar Ligi maçlarına çevrildi. İlk 2 maçında 4 puan toplayarak averajla lider olan Türkiye yerini sağlamlaştırmak adına Karadağ ile karşı karşıya gelecek.
Ankara Keçiörengücü'nün genç futbolcusuna milli davet Ankara Keçiörengücü'nün genç futbolcusuna milli davet Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Ankara ekiplerinden Ankara Keçiörengücü’nde genç oyuncu Uğur Kaan Yıldız’a milli davet geldiği açıklandı.
Faruk Koca'nın Ankaragücü'nden ne kadar alacağı var? Faruk Koca'nın Ankaragücü'nden ne kadar alacağı var? Başkent ekibinin eski başkanı olan, ancak Halil Umut Meler olayından sonra başkanlık görevinden istifa eden Faruk Koca, kulüpten ne kadar alacağı olduğu konusunda Orhan Sal'a açıklamalarda bulundu.
Ankaragücü - Adanaspor maçı öncesinde taraftarların görüşlerini sorduk Ankaragücü - Adanaspor maçı öncesinde taraftarların görüşlerini sorduk MKE Ankaragücü son maçında evinde Adanaspor ile karşılaştı. Eryaman Stadyumunda oynanan mücadele öncesi taraftarlar takımın genel durumuna dair duygu ve düşüncelerini Orhan Sal aracılığı ile mikrofonlarımıza söylediler.
MKE Ankaragücü Basketbol Takımı bu hafta Konya Büyükşehir'i konuk edecek! MKE Ankaragücü Basketbol Takımı bu hafta Konya Büyükşehir'i konuk edecek! MKE Ankaragücü IKON Menkul Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 5. Hafta maç programı kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi Spor takımını konuk edecek. Maç Perşembe günü oynanacak.
Gençlerbirliği ligde en az gol atan 2. takım oldu Gençlerbirliği ligde en az gol atan 2. takım oldu Trendyol 1. Ligde bu sezon 2. defa milli takım arası verildi. 8 maçın sonrasında verilen arada Gençlerbirliği ligde en az gol atan takımlar arasında üst sırada yer aldı.
Bu hafta Fenerbahçe maçı neden yok, Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe maçı neden yok, Fenerbahçe maçı ne zaman? Maç programını takip edenler bu hafta neden Fenerbahçe'nin maçının olmadığını merak ediyor. Bu hafta Fenerbahçe maçı neden yok, Fenerbahçe maçı ne zaman? araştırmaları hız kazandı. İşte Fenerbahçe'nin maç tarihi
Mehmet Şanal: “Takımda para sorunu yok!” Mehmet Şanal: “Takımda para sorunu yok!” MKE Ankaragücü basın sözcüsü Mehmet Şanal, Orhan Sal’a özel açıklamalarda bulundu. Şanal, takımda para sorunu olmadığını ve oyuncuların isteksiz tavırlarının para kaynaklı olmadığını belirtti.
MKE Ankaragücü'nün 3 futbolcusu milli takım daveti aldı MKE Ankaragücü'nün 3 futbolcusu milli takım daveti aldı UEFA Uluslar Ligi maçlarından dolayı ülkelerin en üst düzey liglerinde bir kez daha ara verildi. Söz konusu arada çok sayıda oyuncu ülkelerinin formalarını giymek üzere milli takımlara çağrıldı.
Trendyol 1. Lig'de Başkent takımlarının 8. hafta sonunda puan durumu sıralaması belli oldu Trendyol 1. Lig'de Başkent takımlarının 8. hafta sonunda puan durumu sıralaması belli oldu Trendyol 1. Lig’de 8. haftanın karşılaşmaları tamamlandı ve Başkent temsilcilerinin lig sıralamaları da belli olmuş oldu.
Ankara Demirspor deplasmanda Karaman FK'yi tek golle geçti! Ankara Demirspor deplasmanda Karaman FK'yi tek golle geçti! Nesine 2. Lig’de bulunan Başkent temsilcilerinden Ankara Demirspor deplasmanda Karaman FK ile karşı karşıya geldi.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe'den maç sonu penaltı itirazı! Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe'den maç sonu penaltı itirazı! Trendyol 1. Lig’de deplasmanda Manisa FK’ye 12-0 mağlup olan Gençlerbirliği’nde maç sonunda Teknik Direktör Recep Karatepe açıklamalarda bulundu.