Ankaragücü'nden TFF'ye Beşiktaş tepkisi "Zavallı bir helalleşme çabası" Ankaragücü'nden TFF'ye Beşiktaş tepkisi "Zavallı bir helalleşme çabası" Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Ankaragücü Beşiktaş'a 1-0 mağlup olmuş ve kupada yolculuğu sona ermişti. Maç sonrasında TFF'nin PFDK kararlarında küfürlü tezahüratlara yer vermemesi Başkent ekibinde büyük bir tepkiye sebep oldu.
1. Lig'de son hafta maçları 11 Mayıs'ta oynanacak 1. Lig'de son hafta maçları 11 Mayıs'ta oynanacak Futbol tutkunu binlerce kişi, ligdeki her maçı yakından takip ediyor. Lig maçlarını takip eden vatandaşlar oynanacak karşılaşmalar hakkında bilgi sahibi olmak isterken bir yandan da araştırmalarını sürdürüyor. 1. Lig'de son hafta maçlarına ilişkin detaylar ortaya çıkarken merak edilenleri de Haberankara.com okurları için derledik.
UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Liginde finallerin adları belli oldu UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Liginde finallerin adları belli oldu Çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi yarı final turunun tamamlanmasının ardından Avrupa'nın diğer organizasyonlarında da finalistler belirlendi. Heyecan dolu mücadelelere sahne olan maçlarda şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıktı.
Ankara’daki ATV şampiyonasına katılan Eskişehirli sporcu 4'üncü oldu Ankara’daki ATV şampiyonasına katılan Eskişehirli sporcu 4'üncü oldu Türkiye Motosiklet Federasyonunun organize ettiği Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın ikinci etap yarışları, Ankara'da tamamlandı. Ankara’da düzenlenen ATV şampiyonasına katılan Eskişehirli sporcu Burak Kahya, 10 saniye farkla derece alamayıp 4. oldu.
2024 Şampiyonlar Ligi finalinin adı belli oldu! Real Madrid'den tarihi geri dönüş 2024 Şampiyonlar Ligi finalinin adı belli oldu! Real Madrid'den tarihi geri dönüş Şampiyonlar Ligi yarı final turu dün akşam oynanan Real Madrid - Bayern Münih maçı ile sona erdi. Tüm gözlerin üzerinde olduğu maçta son yılların en dramatik sonuçlarından birisi ortaya çıktı.
Hatayspor - Ankaragücü maçı biletleri satışa sunuldu Hatayspor - Ankaragücü maçı biletleri satışa sunuldu Türkiye Kupasında Beşiktaş'a elenen MKE Ankaragücü tüm konsantrasyonunu lige verdi. Bir kez daha finalin kapısından dönen başkent ekibi ligde oynayacağı sıradaki maça dair bir bilgilendirme yaptı.
Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? Futbol maçları ile ilgili takvim sporseverlerin gündeminde yer alıyor. futbol tutkunları son olarak Ziraat Türkiye Kupası hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başlarken final maçının nerede ve ne zaman oynanacağını da sorgulamaya başladı.
Real Madrid -  Bayern Münih maçı şifresiz mi? Real Madrid -  Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid - Bayern Münih maçı şifresiz mi? Real Madrid - Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? Dün akşam Fransa'da oynanan maçta Borussia Dortmund adını finale yazdıran ilk takım olmuş, gözler İspanya'ya çevrilmişti. Madrid'de oynanacak bu büyük mücadele ile 2023-2024 Şampiyonlar Ligi finalinin adı konulacak.
MKE Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupasına veda etti MKE Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupasına veda etti Ziraat Türkiye Kupasının ilk finalisti belli oldu. Ankara'da oynanan ilk maçta rakibi ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş evinde turu geçmeyi başardı.
MKE Ankaragücü bugün Beşiktaş ile kupada finale çıkmak için karşılaşacak MKE Ankaragücü bugün Beşiktaş ile kupada finale çıkmak için karşılaşacak Üst üste bir kez daha kupada yarı final oynama başarısı gösteren başkent ekibi geçen sene ulaşamadığı kupa hedefine bu sezon ulaşmak istiyor. Camia olarak final ve kupa hedefine odaklanan Ankaragücü maç saatini beklemeye başladı.
Beşiktaş MKE Ankaragücü maçı için hazırlıklarını tamamladı Beşiktaş MKE Ankaragücü maçı için hazırlıklarını tamamladı Futbol karşılaşmaları vatandaşların gündeminde yer alıyor. MKE Ankaragücü ile Beşiktaş karşılaşmasına ilişkin ayrıntılar sporseverlerin takip ettiği konular arasında yer alırken karşılaşmanın detayları da belli oldu.
A Milli Futbol Takımının İtalya maçı biletleri satışa sunuldu A Milli Futbol Takımının İtalya maçı biletleri satışa sunuldu Avrupa futbolunun ülkeler düzeyindeki en üst düzey futbol organizasyonu EURO 2024'ün başlamasına çok az bir zaman kaldı. Turnuva öncesindeki zamanı iyi değerlendirmek isteyen takımlar hazırlık karşılaşmalarında karşı karşıya geliyor.