Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan gençler ve sporcularla beraber Anıtkabir ziyareti Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan gençler ve sporcularla beraber Anıtkabir ziyareti Türkiye'de bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı heyecanı yaşanıyor. Milli bayramlarımız arasında yer alan bu güne özel pek çok kutlama programı duyurulurken ilk ziyaret adresi ise Anıtkabir oluyor.
Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'un Arda Güler üzüntüsü "Biz niye kederliyiz?" Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'un Arda Güler üzüntüsü "Biz niye kederliyiz?" Gençlerbirliği'nin sezon içinde göreve gelen Başkanı Osman Sungur takımın son haftaya kadar üst lig hedefini sürdürmesinde pay sahibiydi. Kıl payı kaçırılan Play-Off bileti sonrasında konuşan Başkan Sungur altyapılarından çıkan dünyaca ünlü futbolcu Arda Güler hakkında konuştu.
Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrıldığını duyurdu Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrıldığını duyurdu Türk futbolunun önemli isimlerinden Fatih Terim uzun süren sessizliğinin ardından Yunanistan ligi ekiplerinden Panathinaikos'un başına geçmişti. Yunan ekibinin Terim'i takımın başına geçirmesi ülkemizde de büyük ses getirmişti. Fakat bu maceranın sona erdiği öğrenildi.
Gençlerbirliği'nden MHK'ya hakem tepkisi! Cezalandırılmaları istendi Gençlerbirliği'nden MHK'ya hakem tepkisi! Cezalandırılmaları istendi Trendyol 1. Lig'de normal sezon geçtiğimiz hafta oynanan maçlar ile tamamlandı. Başkent ekibi Gençlerbirliği Play-Off turuna kalmayı maçın son dakikalarında yaşanan gelişmeler sonucunda kaybetmişti.
Trendyol Süper Lig'de 37'nci hafta heyecanı başlıyor! Trendyol Süper Lig'de 37'nci hafta heyecanı başlıyor! Futbol taraftarları maçlarla ilgili bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ediyor. Trendyol Süper Lig'de 37'nci hafta heyecanına ortak olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken takvim de belli oldu.
MKE Ankaragücü - Pendikspor maçının hakemi Volkan Bayarslan oldu MKE Ankaragücü - Pendikspor maçının hakemi Volkan Bayarslan oldu Süper Lig'de sezon oynanacak son iki hafta maçlarının ardından sona erecek. Bu hafta maçları bir çok takım için ya tamam ya devam maçı olacak. Başkent ekibi de kendisi için çok fazla anlam ifade eden Pendikspor maçına çıkmaya hazırlanıyor.
Arda Güler Real Madrid performansı ile göz doldurmaya devam ediyor Arda Güler Real Madrid performansı ile göz doldurmaya devam ediyor Türk futbol tarihinin en değerli futbolcuları arasında yer alan Arda Güler sakatlık günlerinin acısını çıkartmaya devam ediyor. 19 Yaşındaki milli futbolcu son oynanan maçta da golünü attı.
Fenerbahçe -  Galatasaray derbisi ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye'nin ve dünya futbolunun en özel maçlarından olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi bu sene milyonları ekran başına kilitleyecek. 99 puanda olan sarı kırmızılılar kendi evinde derbiden puan almaları halinde şampiyonluğunu ilan edecek.
Gençlerbirliği eski yöneticisi İsmet Beltan'dan Ankaragücü taraftarına bilet desteği Gençlerbirliği eski yöneticisi İsmet Beltan'dan Ankaragücü taraftarına bilet desteği Ankaragücü'nün Pendikspor ile oynayacağı lig maçı öncesi önemli bir dostluk adımı geldi. Gençlerbirliği'nin eski yöneticisi İsmet Beltan bileti olmayan taraftarlara yardımcı olabileceğini açıkladı.
Süper Lig puan durumu! Süper Lig puan tablosu ve fikstür Süper Lig puan durumu! Süper Lig puan tablosu ve fikstür Futbol maçları vatandaşların yakın takibinde yer ediniyor. Maçlarla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler son günlerde Süper Lig'deki puan durumu ve fikstürleri sorguluyor.
Türkiye Kupası Finali nerede oynanacak? Türkiye Finali ne zaman hangi kanalda Türkiye Kupası Finali nerede oynanacak? Türkiye Finali ne zaman hangi kanalda Türkiye son yılların en heyecanlı Türkiye Kupası geride bırakılmak üzere. Yarı final turnuvası tamamlanan kupada kazanan Beşiktaş ya da Trabzonspor olacak.
Ankaragücü Hatayspor deplasmanında 90'da yıkıldı Ankaragücü Hatayspor deplasmanında 90'da yıkıldı MKE Ankaragücü sezonun 36. haftasında çok önemli bir maça çıktı. Düşme hattından uzaklaşmak isteyen Başkent ekibi son dakikalarda yediği gol ile mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.