TRT SPOR'dan gündem olan görüntüler hakkında açıklama geldi TRT SPOR'dan gündem olan görüntüler hakkında açıklama geldi A Milli Kadın Voleybol Takımımız sabaha karşı Milletler Ligi kapsamında ABD ile Texas'ta karşılaşmış ve maçın kazananı olmuştu. Maçta sporcularımızın galip gelmesi kadar bir taftarın görüntüsü gündem olmuştu.
Gençlerbirliği yeni teknik direktörü Recep Karatepe için imza töreni düzenledi Gençlerbirliği yeni teknik direktörü Recep Karatepe için imza töreni düzenledi Başkent ekibi son olarak İsmail Kartal'ın yardımcılığını yapan Recep Karatepe'nin takımın başına geçirildiğini açıklamıştı. Kırmızı siyahlılar yeni hocaları için kulüp tesislerinde basın mesnupları ile bir araya geldi.
Ankara Alkula Spor U-15 Türkiye Şampiyonasında Şampiyonluğa ulaştı Ankara Alkula Spor U-15 Türkiye Şampiyonasında Şampiyonluğa ulaştı Türkiye'nin üst düzey futbol kategorilerinde yaşanan sportif gelişmeler kadar alt liglerde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Yapılan turnuvalarda birinci olan gençler ülke futbolu için ümit vadediyor.
Filenin Sultanları Milletler Liginde 4'te 4 yaptı! Vargas'tan rekor! Filenin Sultanları Milletler Liginde 4'te 4 yaptı! Vargas'tan rekor! A Milli Kadın Voleybol Takımımız Türkiye'yi uluslararası turnuvalarda gururlandırmayı sürdürüyor. Sultanlar Amerika'daki son maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.
Galatasaray Başkanı Özbek Anıtkabir’e ziyarette bulundu Galatasaray Başkanı Özbek Anıtkabir’e ziyarette bulundu Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleriyle beraber Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi.
Gençlerbirliği, Fenerbahçe’nin antrenörü Recep Karatepe ile anlaştı Gençlerbirliği, Fenerbahçe’nin antrenörü Recep Karatepe ile anlaştı Gençlerbirliği, yeni teknik direktörünü buldu. Kırmızı siyahlı takım, Fenerbahçe’nin antrenörü Recep Karatepe ile anlaştı.
A Milli Takımda bir sakatlık şoku daha! Enes Ünal kadrodan çıkartıldı A Milli Takımda bir sakatlık şoku daha! Enes Ünal kadrodan çıkartıldı EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasına hazırlanan A Milli Futbol Takımımızdan kötü haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Çağlar Söyüncü'nün aday kadrodan çıkartılmasının ardından bir kadrodan çıkarma haberi daha geldi.
UEFA Konferans liginin kazananı Olimpiakos UEFA Konferans liginin kazananı Olimpiakos Avrupa'da bir kupa daha sahibini buldu. 90 dakikaya sığmayan kupa finalinde kazanan takım 116. dakikada attığı gol ile Yunan ekibi oldu.
Olimpiakos - Fiorentina maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? 2024 UEFA Konferans Ligi Finali Olimpiakos - Fiorentina maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? 2024 UEFA Konferans Ligi Finali Avrupa'nın 3. kupası olan Konferans Ligi 3. kez final yapmaya hazırlanıyor. Turnuvaya damga vuran Yunan ekibi Olimpiakos kendi ülkesinde kupayı kazanmak istiyor.
MKE Ankaragücü Trendyol Süper Lige veda etti MKE Ankaragücü Trendyol Süper Lige veda etti Trendyol Süper lig bu akşam oynanan maçlarla sona erdi. Başkent ekibi deplasmanda Trabzonspor ile oynadığı maçtan 4-2'lik mağlubiyetle ayrıldı ve ligden düştü.
Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörlük görevine Ersan Parlatan'ı getirdi Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörlük görevine Ersan Parlatan'ı getirdi Başkenti Trendyol 1. Lig'de temsil eden iki futbol takımından birisi olan Ankara Keçiörengücü'nde önemli bir değişiklik yaşandı. Tahsin Tam'dan boşalan teknik adamlık görevine gelen isim belli oldu.
Trendyol Süper Lig'de son hafta maçları başlıyor Trendyol Süper Lig'de son hafta maçları başlıyor Uzun bir maratonun ardından Türkiye'nin en üst futbol organizasyonu olan Süper Lig'de sezon tamamlanmak üzere. Ligde düşecek son takım ve kimin şampiyon olacağı ise bu hafta belli olacak.