Bizim çocuklar son hazırlık maçında tat vermedi Bizim çocuklar son hazırlık maçında tat vermedi Türkiye A Milli Futbol Takımı EURO 2024 öncesi hazırlık maçları serüvenini tamamladı. Milliler Polonya ile oynadığı mücadeleden yenilgi ile ayrıldı.
Aziz Yıldırım’dan başkanlık yarışı sonrası ilk açıklama! Kazanan her zaman Fenerbahçe olsun Aziz Yıldırım’dan başkanlık yarışı sonrası ilk açıklama! Kazanan her zaman Fenerbahçe olsun Fenerbahçe’nin yeni başkanının bir kez daha Ali Koç’un seçilmesinin ardından Aziz Yıldırım bugün başkanlık yarışı sonrası ilk yazılı açıklamasını yaptı. Yıldırım, açıklamasında kazananın her zaman Fenerbahçe olması gerektiğine dikkat çekti.
EURO 2024 öncesi son prova! Türkiye'de hedef Polonya galibiyeti EURO 2024 öncesi son prova! Türkiye'de hedef Polonya galibiyeti Bu yaz dünyanın gözü Avrupa Futbol Şampiyonasında olacak. Dünyanın en güçlü futbol ülkeleri Almanya'da kupaya uzanan taraf olmak için mücadele edecek.
Cenk Tosun milli takımın EUR0 2024 Turnuva grubu hakkında konuştu Cenk Tosun milli takımın EUR0 2024 Turnuva grubu hakkında konuştu A Milli Takımın Avrupa Şampiyonası kadrosu geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Kadronun içinde yer alan ve tecrübesi ile takıma katkı vermesi beklenen Cenk Tosun kendilerine güvendiklerini söyledi.
Hentbolda sezon ne zaman başlayacak? Hentbolda sezon ne zaman başlayacak? Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) karşılaşmalarının 2024-2025 sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu.
Polonya - Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Polonya - Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? A Milli Futbol Takımının EURO 2024 Avrupa Şampiyonası öncesinde oynayacağı son hazırlık maçı olan Polonya maçı hazırlıkları devam ediyor. Milliler bu maçta gülen taraf olup turnuvaya moralli gitmek istiyor.
MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca : Müdahale etmem gerekirdi MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'dan pişmanlık sözleri Ankaragücü camiasının kendisine halen büyük sevgi ve saygı beslediği Faruk Koca hakem Halil Umut Meler ile yaşadığı olay sonrasında görevinden istifa etmek zorunda kaldı. Takımın küme düşmesinin ardından bir açıklama yapan Eski Başkan Koca takımın yaşadığı durum hakkında konuştu.
TFF 2024 2025 yaz transfer başlangıç ve bitiş tarihleri belli oldu mu, Süper Lig yaz transfer dönemi ne zaman? TFF 2024 2025 yaz transfer başlangıç ve bitiş tarihleri belli oldu mu? Futbolseverler 2024 - 2025 yaz transfer dönemi hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı. TFF tarafından takvimin açıklanması beklenirken Süper Lig yaz transfer dönemine dair merak edilenleri derledik.
Ankaragücü'nde Sportif Direktör Yılmaz Bal ile yollar ayrıldı Ankaragücü'nde Sportif Direktör Yılmaz Bal ile yollar ayrıldı Futbol olarak kötü bir sezonu geride bırakan Ankara'da takımlar yeniden eski günlerine dönmek için erkenden hazırlık yapmaya başladı. MKE Ankaragücü'de bu süreci başlatan takımlardan birisi oldu.
NBA final serisinin ilk maçında Celtics Dallas’ı devirdi NBA final serisinin ilk maçında Celtics Dallas’ı devirdi NBA’in final serisinin ilk karşılaşması yapıldı. Boston Celtics ve Dallas Mavericks’in karşı karşıya geldiği maçta Celtics, Dallas’ı yenerek öne geçti.
Türk Telekom Basketbol’u yeni sezonda Erdem Can çalıştıracak Türk Telekom Basketbol’u yeni sezonda Erdem Can çalıştıracak Türk Telekom Basketbol’un başantrenörü Erdem Can oldu. Erdem Can Süper Lig’de mücadele eden Türk Telekom ile 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı.
MKE Ankaragücü'nde Olağan Genel Kurul Tarihi belli oldu MKE Ankaragücü'nde Olağan Genel Kurul Tarihi belli oldu Ankara'nın geçtiğimiz sezon Süper Lig'deki tek takımı olan MKE Ankaragücü bu unvanı koruyamamıştı. Bir alt lige düşen sarı lacivertliler de lige geri dönme adına değişim süreci başladı.