Fenerbahçe - Lugano maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? Fenerbahçe - Lugano maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? Ligin geçtiğimiz ay tamamlanmasının ardından hangi takımların seneye Avrupa Kupalarına gideceği belli olmuştu. Eleme oynayacak 5 Türk takımı için sezon gruplarda başlayacak takımlara göre daha erken başlayacak.
EURO 2024'te 2. maçlar bugün başlıyor! Günün yayın takvimi belli oldu EURO 2024'te 2. maçlar bugün başlıyor! Günün yayın takvimi belli oldu Avrupa'nın yıllardır beklediği EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında gruplardaki ilk maçlar tamamlandı. Heyecan takımların gruplardaki 2. maçları ile devam edecek.
Oyun dünyasının sevilen isimleri Red Bull Ring’de yarışacak! Mikrofon başında Serhan Acar var Oyun dünyasının sevilen isimleri Red Bull Ring’de yarışacak! Mikrofon başında Serhan Acar var Oyun dünyasının sevilen isimlerinden Enis Kirazoğlu, Orkun Işıtmak ve Kemal Can Parlak gibi isimler Red Bull Ring’de kozlarını paylaşacaklar.
Türkiye - Portekiz maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye - Portekiz maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Bizim Çocukların Avrupa macerası devam ediyor. Elemeleri başarı ile tamamlayan A Milli Futbol Takımı Gürcistan maçından sonraki ikinci rakibi Portekiz ile oynayacağı mücadeleye odaklandı.
NBA finallerinde seyir bir kez daha değişti! Celtics Dallas’a göz açtırmayarak şampiyon oldu! NBA finallerinde seyir bir kez daha değişti! Celtics Dallas’a göz açtırmayarak şampiyon oldu! NBA final serisinde seyir bir kez daha değişti! Son maçlarda Dallas Mavericks’in Boston Celtics’i zorlamasıyla maçlar uzama yoluna giderken Celtics yeniden öne geçerek şampiyon oldu.
Milli Takım EURO 2024 sahnesine çıkıyor! Gürcistan maçı muhtemel 11'i Milli Takım EURO 2024 sahnesine çıkıyor! Gürcistan maçı muhtemel 11'i A Milli Futbol Takımı EURO 2024 Avrupa Şampiyonasında bugün ilk maçını oynayacak. Uzun zamandır beklenen maçın nasıl sonuçlanacağı heyecanla bekleniyor.
Kırıkkaleli kick boksçular hedefleri için çalışmalarını sürdürüyor Kırıkkaleli kick boksçular hedefleri için çalışmalarını sürdürüyor Kırıkkaleli kick boksçular, dünya şampiyonu olma yolundaki hedeflerine odaklandı. Başarılı sporcular, hedeflerini gerçekleştirmek için çalışmalarına devam ediyor.
Sporcular madalyalarını neden ısırır? İşte sebebi! Sporcular madalyalarını neden ısırır? İşte sebebi! Sporcular, madalya aldıklarında neden madalyalarını ısırır hiç düşündünüz mü? Madalya ısırmanın neden olduğu merak ediliyor.
EURO 2024 Gürcistan Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonası F grubu ilk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? EURO 2024 Gürcistan Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonası ilk maçı ne zaman saat kaçta? Milli maç takvimi yakından takip ediliyor. Bu çerçevede Euro 2024 maçları için Türkiye'nin karşılaşmaları araştırılırken Gürcistan ile karşı karşıya gelecek olan Milli Takımın bu maçını izlemek isteyenler de maçın yayım tarihini sorguluyor.
Nuri Şahin Dortmund'un başına geçerek hayalini gerçekleştirmiş oldu Nuri Şahin Dortmund'un başına geçerek hayalini gerçekleştirmiş oldu Alman ve Avrupa futbolunun önde gelen takımlarından Borussia Dortmund yeni teknik direktörünü duyurdu. Edin Terzic'in yerine geçen isim takımın efsane futbolcularından Nuri Şahin olarak ilan edildi.
MKE Ankaragücü Başkan Adayı Murat Ağcabağ hedeflerini açıkladı MKE Ankaragücü Başkan Adayı Murat Ağcabağ hedeflerini açıkladı Başkent ekibi Ankaragücü'nde yeni başkanı belirlenmek için geri sayımı sürüyor. Mevcut Başkan İsmail Mert Fırat ile arasında başkanlık yarışı geçmesi beklenen Murat Ağcabağ bir basın toplantısı düzenledi.
NBA final serisinde Celtics-Dallas rekabeti ters yöne kaydı! NBA final serisinde Celtics-Dallas rekabeti ters yöne kaydı! NBA final serisi heyecanı 4. maçla devam etti. 3 maç boyunca Dallas Mavericks’e göz açtırmayan Boston Celtics’in şampiyonluk hayalleri bu kez suya düştü. Dallas Mavericks, Boston Celtics’i 122-84 yendi.