Bizim Çocuklar gruptaki son maçında Çekya ile karşılaşacak! Gruptan çıkarsak rakibimizi belli Bizim Çocuklar gruptaki son maçında Çekya ile karşılaşacak! Gruptan çıkarsak rakibimizi belli A Milli Futbol Takımımız EURO 2024 Avrupa Şampiyonasındaki son maçını bugün oynayacak. Milliler Çekya maçından 1 puan alması halinde adını son 16'ya kalanlar listesine yazdıracak.
A Milli takımın Çekya maçı muhtemel 11'i! Arda Güler bilmecesi çözülüyor A Milli takımın Çekya maçı muhtemel 11'i! Arda Güler bilmecesi çözülüyor Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden olan A Milli Futbol Takımı ile ilgili tartışmalar sürüyor. Kadro tercihi ve takım içi yaşananların gölgesine gruptaki son maçta nasıl bir sonuç olacağı merak konusu oldu.
Gençlerbirliği Fıratcan Üzüm'ü kadrosuna kattığını açıkladı Gençlerbirliği Fıratcan Üzüm'ü kadrosuna kattığını açıkladı Kırmızı siyahlılar yeni sezon öncesi ilk transferini yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada son olarak Göztepe'de forma giyen Fıratcan Üzüm ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı bildirildi.
Gençlerbirliği yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi Gençlerbirliği yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi Geçtiğimiz sezon bir üst lige yükselme umutlarını ligin son haftasında kaybeden başkent ekibi sezona Süper Lig parolası ile başladı. Yeni sezona yeni teknik ekiple başlayan Gençler sezonu açtı.
25 Haziran EURO 2024 Maç programı belli oldu! Bugün hangi maçlar oynanacak 25 Haziran EURO 2024 Maç programı belli oldu! Bugün hangi maçlar oynanacak Euro 2024'te sırayla gruplarda mücadeleler tamamlanıyor. Yavaş yavaş turnuvaya grup maçlarında veda eden takımlar belli olurken bazı takımlarda en iyi 3.ler arasına girme hayalini sürdürüyor.
Türkiye Çekya maçı saat kaçta hangi kanalda? Gruptan çıkmak için ne gerekiyor Türkiye Çekya maçı saat kaçta hangi kanalda? Gruptan çıkmak için ne gerekiyor A Milli Futbol Takımının EURO 2024'te oynayacağı Çekya maçı için nefesler tutuldu. İlk maçını kazanan fakat ikinci maçını kaybeden Milliler ya tamam ya devam diyecek.
Ankaragücü'nde Mujakic'in yeni takımı belli oldu Ankaragücü'nde Mujakic'in yeni takımı belli oldu Ankaragücü'nde yeni sezon öncesi takımda değişiklikler yaşanmaya devam ediliyor. As kadrosundan bir çok isimle yollarını ayıran Başkent ekibinde bir futbolcu ile daha yollar ayrıldı.
EURO 2024  24 Haziran maç takvimi belli oldu! Bugün kimlerin maçı var EURO 2024 24 Haziran maç takvimi belli oldu! Bugün kimlerin maçı var Avrupa Futbol Şampiyonasında grup maçlarında sona geliniyor. A grubunda maçların tamamlanmasının ardından gözler B grubunda oynanacak maçlara çevrildi.
Türkiye EURO 2024 gruplarından nasıl çıkar? Çıkarsa kiminle eşleşir? Türkiye EURO 2024 gruplarından nasıl çıkar? Çıkarsa kiminle eşleşir? Dün akşam yaşanan Portekiz yenilgisi Türkiye'nin liderlik defterini kapatmasına neden oldu. Bu sonucun ardından ise futbolseverler bir kez daha matematiksel hesaplamalar yapmaya başladı.
Ali Sowe MKE Ankaragücü'den ayrıldığını açıkladı Ali Sowe MKE Ankaragücü'den ayrıldığını açıkladı Başkent ekibinin gelecek sezon yer alacağı TFF 1. Lig öncesi hazırlıkları sürüyor. Bu süreçte takımda kalacak ve gidecek kişiler yavaş yavaş belli oluyor.
EURO 2024 23 Haziran günün maç programı belli oldu! Bugün hangi karşılaşmalar var EURO 2024 23 Haziran günün maç programı belli oldu! Bugün hangi karşılaşmalar var Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanında bugün 10. güne girildi. Turnuvada kupaya uzanmak için yarışan takımların kıyasıya mücadelesi hız kesmeden devam ediyor.
Bizim Çocuklar Portekiz'e 3-0 mağlup oldu Bizim Çocuklar Portekiz'e 3-0 mağlup oldu Avrupa Futbol Şampiyonasına Gürcistan galibiyeti ile başlayan milliler 2. maçında Portekiz ile karşılaştı. Mücadelenin başında erken goller yiyen A Milli Futbol Takımı maçtan yenik ayrılan taraf oldu.