Bizim Çocuklar Çeyrek Final için sahaya çıkıyor! Rakip Avusturya Bizim Çocuklar Çeyrek Final için sahaya çıkıyor! Rakip Avusturya A Milli Futbol Takımı EURO 2024 Avrupa Şampiyonasında tarihi bir maça çıkıyor. Avusturya ile son karşılaşmasında ağır bir yenilgi alan milliler rövanşı rakibinin turnuva dışında bırakarak almak istiyor.
Fenerbahçe 2024-2025 sezonu kombine fiyatları ne kadar? Fenerbahçe 2024-2025 sezonu kombine fiyatları ne kadar? Fenerbahçe Kulübü, 2024-2025 sezonu kombine fiyatlarını satışa çıkardı. En yüksek ve en düşük kombine biletleri fiyatları belli oldu.
Ankaragücü taraftarı James Alexander Chalmers Karşıyaka'da toprağa verildi Ankaragücü taraftarı James Alexander Chalmers Karşıyaka'da toprağa verildi Futbolun ülke ve millet ayırt etmeden birleştirebildiğinin örneklerinden olan İskoç taraftar James Alexander geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Ankaragücü'ne olan desteği ve sevgisi ile taraftarlar arasında ayrı bir yerde olan James için bugün Ankara'da cenaze töreni düzenlendi.
EURO 2024 Fransa Belçika, Portekiz Slovenya maçı saat kaçta hangi kanalda? Bugün hangi maçlar var EURO 2024 Fransa Belçika, Portekiz Slovenya maçı saat kaçta hangi kanalda? Bugün hangi maçlar var Avrupa'nın en değerli futbol organizasyonlarından birisi olan EURO 2024'te son 16 heyecanında sona yaklaşılıyor. Bugün ve yarın oynanacak maçlar sonrasında çeyrek finale adını yazdıran takımlar belli olacak.
Milli güreşçi Nesrin Baş, olimpiyat madalyası almayı hedefliyor Milli güreşçi Nesrin Baş, olimpiyat madalyası almayı hedefliyor Milli güreşçi Nesrin Baş, yeni hedefi olan olimpiyat madalyası için gece gündüz demeden çalışıyor.
Ankaragücü eski yöneticisi Cengiz Gökay Ankaragücü taraftarlarına veda etti Ankaragücü eski yöneticisi Cengiz Gökay Ankaragücü taraftarlarına veda etti Ankaragücü eski yöneticisi Cengiz Gökay Ankaragücü taraftarlarına veda ederek bir yazı paylaştı.
98. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, neden önemli? 98. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, neden önemli? Türkiye'nin en köklü spor organizasyonlarından olan Gazi Koşusu bir asra yakın bir süredir organize edilmeye devam ediliyor. Sadece bir kaç dakika süren bir yarış olmasına rağmen Gazi Koşusu önemli bir konumda bulunuyor.
MKE Ankaragücü'nün yeni Başkanı İsmail Mert Fırat oldu MKE Ankaragücü'nün yeni Başkanı İsmail Mert Fırat oldu Başkent ekibinde haftalardır devam eden süreç sona erdi. Yapılan seçim sonucunda gelecek dönem MKE Ankaragücü'ne kimin liderlik edeceği belirlendi.
Ankaragücü'nde kongre heyecanı! Yeni Başkan seçiliyor Ankaragücü'nde kongre heyecanı! Yeni Başkan seçiliyor Ankara'nın futbolunda yaşanan değişim süreci devam ediyor. Ligden düşerek taraftarları olmak üzere temsil ettiği şehri şok eden MKE Ankaragücü yeni sezona yeni yönetimle başlamaya hazırlanıyor.
EURO 2024 Son 16 turu başlıyor! İsviçre İtalya, Almanya Danimarka maçları saat kaçta, hangi kanalda EURO 2024 Son 16 turu başlıyor! İsviçre İtalya, Almanya Danimarka maçları saat kaçta, hangi kanalda Dünya futbolunun haftalardır heyecanla maçlarını takip ettiği EURO 2024'te maçlara bir kaç gün ara verilmişti. Grup maçlarının tamamlanması ve gruptan çıkan takımların rakiplerinin belli olmasının ardından gözler yeni maçlara çevrilmişti.
Kick boksta 15 madalyaya sahip Resul Aras çalışmalarını sürdürüyor Kick boksta 15 madalyaya sahip Resul Aras çalışmalarını sürdürüyor Kick boksta dünya ve Türkiye şampiyonlukları kazanan Resul Aras, yeni madalyalar kazanmak için çalışmalarına devam ediyor.
Türkiye Avusturya karşısında! EURO 2024’te son 16 turu maçları yarın başlıyor Türkiye Avusturya karşısında! EURO 2024’te son 16 turu maçları yarın başlıyor Avrupa Futbol Şampiyonası'nda EURO 2024 Almanya heyecanı devam ediyor. Yarın itibariyle son 16 turu maçları başlayacak.