Türkiye Hentbol Federasyonu’nun eski başkanlarından Tarık Cengiz yeniden aday! Türkiye Hentbol Federasyonu’nun eski başkanlarından Tarık Cengiz yeniden aday! Türkiye Hentbol Federasyonu’nun eski başkanlarından Tarık Cengiz, yeniden aday olduğunu açıkladı.
İspanya - İngiltere EURO 2024 Finali saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi, nerede oynanacak? İspanya - İngiltere EURO 2024 Finali saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi, nerede oynanacak? Avrupa'nın uluslararası düzeydeki bir numaralı kupasında artık finalin adı belli oldu. Dün akşam oynanan yarı final ayağının ikinci maçında kazanan taraf İngiltere oldu.
İspanya’nın rakibi belli oldu! EURO 2024’te büyük final Pazar günü oynanacak İspanya’nın rakibi belli oldu! EURO 2024’te büyük final Pazar günü oynanacak EURO 2024’te yarı final heyecanı sürerken, son maçta Fransa’yı 2-1 yenen İspanya’nın finalde karşılaşacağı rakibi belli oldu. Pazar günü oynanacak finalde İspanya ve İngiltere karşılaşacak.
MKE Ankaragücü'nün yeni yönetiminde görevlendirmeler yapıldı MKE Ankaragücü'nün yeni yönetiminde görevlendirmeler yapıldı Geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonucu MKE Ankaragücü'nde mevcut Başkan İsmail Mert Fırat bir kez daha Başkan seçilmişti. Fırat'ın ikinci döneminde kimlerle yola devam edeceği ve bu isimlerin görevlerinin ne olacağı belli oldu.
EURO 2024 Finali ne zaman, saat kaçta, kimler nerede oynayacak EURO 2024 Finali ne zaman, saat kaçta, kimler nerede oynayacak Avrupa'nın haftalardır heyecandan yerinde duramadığı EURO2024'te kupanın sahibini bulmasına çok az kaldı. İlk finalist ise dün gece belli oldu.
Lamine Yamal tarih yazdı! İspanya EURO 2024’te finale yükseldi! Lamine Yamal tarih yazdı! İspanya EURO 2024’te finale yükseldi! EURO 2024’te yarı final karşılaşmasında İspanya, Fransa’yı 2-1 mağlup etti. İspanya’da Lamine Yamal da Avrupa Şampiyonası tarihinde gol atan en genç futbolcu oldu.
Wimbledon’da çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı! Alcaraz ve Medvedev yarı finalde Wimbledon’da çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı! Alcaraz ve Medvedev yarı finalde Tenis tutkunlarının heyecanla takip ettiği Wimbledon Grand Slam Turnuvası’nda çeyrek final aşaması tamamlandı. Carlos Alcaraz ve Daniil Medvedev yarı finale yükseldi.
Gençlerbirliği Kick Boks Takımı Konya’daki turnuvada 7 madalya kazandı! Gençlerbirliği Kick Boks Takımı Konya’daki turnuvada 7 madalya kazandı! Gençlerbirliği Kick Boks Takımı, Konya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda 7 madalya kazandı.
MKE Ankaragücü'nde 2024-2025 sezonu kombineler satışa sunulacak MKE Ankaragücü'nde 2024-2025 sezonu kombineler satışa sunulacak MKE Ankaragücü'nün 2024-2025 sezonu kombine biletleri, yarın saat 15.00'ten itibaren ön satışa sunulacak.
Arda Güler'in formaları yok satıyor! En çok tercih edilen formalardan oldu Arda Güler'in formaları yok satıyor! En çok tercih edilen formalardan oldu Eskişehir'de Milli takım formalarından en çok tercih edilen Arda Güler oldu. Arda Güler'in formaları yoğun ilgi gördü.
EURO 2024 İspanya Fransa, Hollanda İngiltere maçı saat kaçta hangi kanalda? EURO 2024 İspanya Fransa, Hollanda İngiltere maçı saat kaçta hangi kanalda? Haziran ayının ortalarından beri Almanya'da büyük bir futbol şöleni yaşatan Avrupa Futbol Şampiyonasında sona yaklaşılıyor. Kupada finale çıkacak takımlar bugün ve yarın oynanacak maçlar ile belli olacak.
Wimbledon 3’üncü Grand Slam’de Djokovic çeyrek finale yükseldi! Wimbledon 3’üncü Grand Slam’de Djokovic çeyrek finale yükseldi! Tenis severlerin heyecanla takip ettiği Wimbledon 3’üncü Grand Slam Turnuvası’nda Novak Djokovic çeyrek finale yükseldi.