Ankaragücü ve Gençlerbirliği TSYD Kupası için karşı karşıya gelecek Ankaragücü ve Gençlerbirliği TSYD Kupası için karşı karşıya gelecek Türkiye'de profesyonel liglerin kurulmasından bu yana süre gelen en eski turnuvalardan olan TSYD Kupası günümüzde eski gücünü kaybetmesine rağmen devam ediyor. Bir zamanlar ülke futbolunun devlerinin katıldığı TSYD kupası günümüzde Ankara Şubesi tarafından devam ettiriliyor.
Ankara Keçiörengücü Süleyman Luş'u kadrosuna kattı Ankara Keçiörengücü Süleyman Luş'u kadrosuna kattı Başkent Ankara'nın futbol temsilcilerinden Keçiörengücü'nde transfer heyecanı yaşandı. Ankara Keçiörengücü, Süleyman Luş'u kadrosuna kattığını duyurdu.
Beşiktaş Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Beşiktaş Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Beşiktaş, Shakhtar Donetsk ile hazırlık maçına çıkmaya hazırlanıyor. Sporseverler Beşiktaş - Shakhtar Donetsk maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayımlanacağını sorguluyor.
Çankırı'da Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Boks Milli Takımı kampı başladı Çankırı'da Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Boks Milli Takımı kampı başladı Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Boks Milli Takımı kampı, Çankırı'da başladı. Bosna Hersek'te düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan sporcular 1 Ağustos tarihine kadar çalışmalarını sürdürecek.
2024 Olimpiyatları nerede, ne zaman başlıyor? Kaç Türk sporcu olacak 2024 Olimpiyatları nerede, ne zaman başlıyor? Kaç Türk sporcu olacak Antik çağlara kadar uzanan bir geçmişi olan olimpiyat oyunları modern anlamda ilk olarak 1896 yılında düzenlenmeye başlandı. O zamandan beri 4 yılda bir düzenlenen bu büyük organizasyona farklı milletlerden katılım sağlanıyor.
Ankara Keçiörengücü yeni sezona Bolu kampında hazırlanıyor Ankara Keçiörengücü yeni sezona Bolu kampında hazırlanıyor Ankara Keçiörengücü Bolu kampındaki hazırlıklarına devam ediyor. Trendyol 1. Lig takımı Abant Gölü Milli Parkı’ndaki bir otelde yoğun şekilde antrenman yapıyor.
Ankara'nın breakdansçılarının hedefi Türkiye'yi dünyada temsil etmek Ankara'nın breakdansçılarının hedefi Türkiye'yi dünyada temsil etmek Ankara'daki breakdans tutkunları, breakdans alanında Türkiye'yi dünyada temsil etmeyi hedeflediklerini ifade etti.
2024 2025 Süper Lig fikstürü belli oldu mu, derbi maçları ne zaman başlıyor? 2024 2025 Süper Lig fikstürü belli oldu mu, derbi maçları ne zaman başlıyor? Futbolseverler 2024 - 2025 Süper Lig fikstürü ve derbi maçlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor. Bu çerçevede TFF'nin açıklamaları takip edilirken detayları derledik.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor Başkent Ankara'nın köklü futbol kulüpleri arasında yer alan Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.
Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in de olduğu THY Avrupa Ligi’nin 2024-2025 karşılaşmaları belli oldu Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in de olduğu THY Avrupa Ligi’nin 2024-2025 karşılaşmaları belli oldu Avrupa’da basketbolun önemli organizasyonlarından THY Avrupa Ligi 2024-2025 sezonundaki karşılaşmalar belli oldu. Karşılaşmalarda ülkemizi Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko temsil edecek.
MKE Ankaragücü dünyaca ünlü River Plate kulübü ile iş birliği yapacak! MKE Ankaragücü dünyaca ünlü River Plate kulübü ile iş birliği yapacak! Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Başkent ekibinde önemli bir gelişme yaşandı. Arjantin'de bulunan MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Mehmet Şanal River Plate Kulübü yetkilileri ile bir araya geldi.
EURO 2024'ün şampiyonu İspanya oldu! Son dakikalarda gelen mutluluk EURO 2024'ün şampiyonu İspanya oldu! Son dakikalarda gelen mutluluk 1 Aydır devam eden heyecan dün akşam itibariyle son buldu. Kimin kazanacağının merak konusu olduğu İspanya - İngiltere maçında gülen taraf İspanyollar oldu.