Gençlerbirliği ezeli rakibi Ankaragücü'nün kuruluş yıl dönümünü kutladı Gençlerbirliği Ankaragücü'nün kuruluş yıl dönümünü kutladı Futbolun bir asrı geride bırakan takımlarından Ankaragücü bir yaşına daha girdi. 1910'da kurulan Başkent ekibi bugün 114. yaşını kutluyor. Ankara'nın köklü ekibine doğum gününde bir tebrikte Gençlerbirliği'nden geldi.
Pisa Ankaragücü'nden Morutan'ı kiraladığını duyurdu! Pisa Ankaragücü'nden Morutan'ı kiraladığını duyurdu! Romanya'nın son dönemde yetiştirdiği önemli futbolculardan birisi olarak görülen Morutan 2021 yılında Galasaray forması ile ülkemizde transfer olmuştu. Sarı kırmızılı formayı giyerken Pisa'ya kiralanan ve daha sonra Ankaragücü'ne bonservisi ile giden Morutan yeniden İtalya'ya döndü.
31 Ağustos hangi maçlar var, maçlar saat kaçta oynanacak? 31 Ağustos hangi maçlar var, maçlar saat kaçta oynanacak? Günün maç takvimi sporseverler tarafından araştırılıyor. 31 Ağustos günü hangi karşılaşmaların ekranda yer alacağı sorgulanırken bir yandan da bu maçların saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.
MKE Ankaragücü'nde ibre Atakan Çankaya'ya döndü! MKE Ankaragücü'nde ibre Atakan Çankaya'ya döndü! Transfer sezonunun tamamlanmasına az bir zaman kalmasına rağmen Ankaragücü hareketli anlar yaşamaya devam ediyor. Bassogog ile ayrılık aşamasında olan Ankara temsilcisi eski oyuncusu Atakan ile yeniden irtibat kurdu.
Ankaragücü'nün kuruluşunun üstünden tam 114 yıl geçti Ankaragücü'nün kuruluşunun üstünden tam 114 yıl geçti Başkent ve ülke futbolunun asırlık çınarlarından Ankaragücü bir yaşını daha bıraktı. Sarı lacivertli takım bugüne özel videolu bir mesaj yayınladı.
Bizim Çocuklar Uluslar Liginde A grubu için sahaya çıkıyor! İlk kadro açıklandı Bizim Çocuklar Uluslar Liginde A grubu için sahaya çıkıyor! İlk kadro açıklandı Uzun zaman sonra elde ettiği EURO 2024 Çeyrek Final başarısı ile ülkeye büyük bir sevinç yaşatan A Milli Futbol takımı gözünü yeni başarılara dikti. Uluslar Liginde B grubuna yeniden yükselen milliler Eylül ayında iki maç oynayacak.
Paris Paralimpik Oyunları'nda Mahmut Bozteke altın madalya kazandı! Paris Paralimpik Oyunları'nda Mahmut Bozteke altın madalya kazandı! 2024 Paris Paralimpik Oyunları tüm hızıyla devam ederken para taekwondo kategorisinde Türkiye tarihte ilk altın madalyasını kazandı. Mahmut Bozteke altın madalya kazandı.
Gençlerbirliği Esenler Erokspor deplasmanında 3 puanı 2 golle aldı Gençlerbirliği Esenler Erokspor deplasmanında 3 puanı 2 golle aldı Gençlerbirliği Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında deplasman maçında Esenler Erokspor ekibine konuk olmuştu. Esenler Erokspor Stadı’nda oynanan maçta 3 gol atılırken 3 puanı 2 golün sahibi başkent temsilcisi Gençlerbirliği kazandı.
U15 Kız Milli Takımı kampına Gençlerbirliği 2 oyuncu gönderecek! U15 Kız Milli Takımına Gençlerbirliği 2 oyuncu gönderecek! Gençlerbirliği yeni sezon çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı da bu kapsamda kadrosunu güçlendirmişti. U15 Kız Milli Takımı'na Gençlerbirliği 2 oyuncu göndererek büyük başarı yakaladı.
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Liginde eşleştiği takımlar belli oldu Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Liginde eşleştiği takımlar belli oldu Avrupa futbolunda bugün hem Türkiye hem de genel açıdan tarihi bir an yaşandı. UEFA Avrupa Liginin yeni formatının ilk kurası çekildi. Kurada Türk futbolunun 3 devi aynı anda yer aldı.
ABB FOMGET yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor ABB FOMGET yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Teknik Direktörü Cumali Enginar, sezonu şampiyon bitirmeyi hedeflediklerini belirtti. Bu çerçevede çalışmaların devam ettiğini dile getiren Enginar, yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.
Etimesgut Belediyespor Alves Kablo ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı Etimesgut Belediyespor Alves Kablo ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı Uzun yıllar boyunca mücadele ettiği 2. ligden geçen sezon düşen Etimesgut temsilcisi 3. ligde yeniden çıkış yapmanın hesaplarını yapıyor. Bu kapsamda kadrosuna çok sayıda ismi transfer eden siyah beyazlılar Alves Kablo ile iş birliğine gitti.