2024 2025 Süper Lig maçları ne zaman başlıyor? 2024 2025 Süper Lig maçları ne zaman başlıyor? Futbolseverler 2024 - 2025 Süper Lig maçlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor.Süper Lig başlangıç tarihi ve ilk hafta ile derbi fikstürü merak edilirken detayları derledik.
2024 Süper Kupa Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, biletleri satışa çıktı mı? 2024 Süper Kupa Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, biletleri satışa çıktı mı? Süper Kupa finali, Trendyol Süper Lig 2023 - 2024 sezonu şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş arasında oynanacak. Bu nedenle Süper Kupa maçı tarihi takip edilirken araştırmalar da devam ediyor.
FIBA Avrupa Kupası’nda Türk takımlarının karşılaşacağı rakipler açıklandı FIBA Avrupa Kupası’nda Türk takımlarının karşılaşacağı rakipler açıklandı FIBA Avrupa Kupası’nın yeni sezonunda Türk takımları TOFAŞ, Bursaspor ve Aliağa Petkim’in karşılaşacağı rakipler belli oldu.
MKE Ankaragücü'nde Efkan Bekiroğlu ve Tolga Ciğerci belirsizliği son buldu MKE Ankaragücü'nde Efkan Bekiroğlu ve Tolga Ciğerci belirsizliği son buldu Geçtiğimiz sezon takımın en önemli oyuncularından olan iki ismin bir alt lige düşen kadroda yer alıp almayacağı merak konusu olmuştu. Kampa normal zamanda katılmayan ve tepki çeken iki ismin Kayseri'ye geldiği öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu tebrik etti Cumhurbaşkanı Erdoğan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu tebrik etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik etti. TFF yeni başkanı Hacıosmanoğlu'nu tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yayımladı.
Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Futbol tutkunları destekledikleri takımların karşılaşma takvimlerine ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ediyor. Fenerbahçe - Hull City maçına ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler maçın ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağını sorguluyor.
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu açıkladı! Yarından tezi yok istifalarını makama sunsunlar TFF Başkanı Hacıosmanoğlu açıkladı! Yarından tezi yok istifalarını makama sunsunlar Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkan seçilmesinin ardından kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Başkan Hacıosmanoğlu'nun istifa açıklaması dikkati çekti.
TFF yeni başkanı Hacıosmanoğlu'ndan açıklama! Futbolun sorunlarını çözeceğiz TFF yeni başkanı Hacıosmanoğlu'ndan açıklama! Futbolun sorunlarını çözeceğiz TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, futboldaki sorunların çözümü için izleyeceği yolu açıkladı.
TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu Ankara'daki JW Marriott Hotel'de gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulunda oy verme ve sayım işlemleri tamamlandı. Bu çerçevede TFF'nin yeni başkanı da belli oldu.
Mehmet Büyükekşi 8 maddelik eylem planını açıkladı Mehmet Büyükekşi 8 maddelik eylem planını açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Adayı ve mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul'unda açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, seçilmeleri halinde gelecek dönem yapmayı planladıkları 8 maddeyi açıkladı.
TFF’nin yeni başkanı belli oluyor! Hangi adaylar yarışıyor, yönetim kurulu listelerinde kimler var? TFF’nin yeni başkanı belli oluyor! Hangi adaylar yarışıyor, yönetim kurulu listelerinde kimler var? Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın seçilmesine dakikalar kaldı. Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yarıştığı rekabette yönetim kurulu listeleri de açıklandı.
Ankaragücü sahaya iniyor! 2 Hazırlık maçı oynanacağı açıklandı Ankaragücü sahaya iniyor! 2 Hazırlık maçı oynanacağı açıklandı MKE Ankaragücü yeni sezon hazırlıklarına Kayseri'de gerçekleştirdiği kamp çalışmaları ile devam ediyor. Başkent ekibinin bu kapsamda iki Süper Lig takımı ile karşı karşıya geleceği öğrenildi.