Filenin Sultanları Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 yenerek Çeyrek Finale yükseldi Filenin Sultanları Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 yenerek Çeyrek Finale yükseldi A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’ndaki başarıları ile adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Filenin Sultanları, bugün çıktığı C Grubu’ndaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi başardı.
Dünyanın konuştuğu isim! Yusuf Dikeç kimdir, ne yaptı, neden ünlü oldu Dünyanın konuştuğu isim! Yusuf Dikeç kimdir, ne yaptı, neden ünlü oldu Geçtiğimiz günlerde başlayan Paris Olimpiyat oyunları tüm heyecanıyla devam ediyor. Binlerce sporcu olimpiyatları başarı ile tamamlayıp madalya kazanmak mücadele veriyor.
MKE Ankaragücü'nün 1.ligdeki ilk 5 hafta programı belli oldu MKE Ankaragücü'nün 1.ligdeki ilk 5 hafta programı belli oldu Geçen sezonu ardında bırakan futbol takımları için yeni sezon bir kaç gün içinde başlayacak. Yeni maratona adım adım giderken takımlar ve taraftarları için önemli bir bilgilendirme yapıldı.
57. TSYD Ankara Şubesi Kupası’nda derbi heyecanı yaşanıyor 57. TSYD Ankara Şubesi Kupası’nda derbi heyecanı yaşanıyor Bu yıl 57.’si oynanacak olan TSYD Ankara Şubesi Kupası öncesi basın toplantısı düzenlendi. TSYD Ankara Şubesi Asbaşkanı Orhan Kemal Erkılıç, yine tarihi bir derbi mücadele nedeniyle heyecanın devam ettiğini ifade etti. Söz konusu maçın bilet fiyatları da belli oldu.
Lille - Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lille - Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligindeki iki temsilcimizden birisi olan Fenerbahçe 3 eleme aşamasından birisini geride bıraktı. Sarı lacivertliler zorlanmasına rağmen eşleşmede gülen taraf oldu.
Ankaragücü ve Gençlerbirliği TSYD Kupası hazırlıklarını sürdürüyor Ankaragücü ve Gençlerbirliği TSYD Kupası hazırlıklarını sürdürüyor Türk futbolunda bir döneme damga vuran TSYD Kupası günümüzde Ankara'da devam ettiriliyor. Bu senenin maçı ise Ankara'nın iki dev takımını bir araya getirecek.
Ankara Keçiörengücü Stever Caulker'i renklerine bağladığını duyurdu Ankara Keçiörengücü Stever Caulker'i renklerine bağladığını duyurdu Trendyol 1. Ligde transfer sezonunun hızlı ekibi bir isimle daha anlaştığını açıkladı. Ülkemizde bir çok takımda forma giyen İngiliz futbolcu Caulker bu sezon mor beyazlılar için mücadele verecek.
Paris Olimpiyatları Mete Gazoz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Paris Olimpiyatları Mete Gazoz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Olimpiyat oyunları görkemli bir açılış ile başladı. Atıcılıkta Olimpiyat, Avrupa ve Dünya şampiyonluğu bulunan Mete Gazoz'un rakibinin de belli olmasıyla gözler karşılaşma takvimine çevrildi.
Kadın güreşçiler Ankara'daki Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı Kadın güreşçiler Ankara'daki Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı Türkiye U13 Küçük Kadınlar Güreş Şampiyonası’nda, Antalya Kepez Belediyesi Spor Kulübü sporcuları bronz madalyanın sahibi oldu. Ankara'da gerçekleşen organizasyona ilişkin detaylar belli olurken kadın sporcuların başarısı alkış topladı.
Ankaragücü - Gençlerbirliği TSYD Kupası biletleri satışa sunuldu Ankaragücü - Gençlerbirliği TSYD Kupası biletleri satışa sunuldu Ankara'nın iki köklü futbol kulübü bir kez daha karşı karşıya gelecek. Taraftarın ilgisinin yüksek olmasının beklendiği mücadele ile ilgili sabah saatlerinde bir bilgilendirme yapıldı.
Gençlerbirliği hazırlık maçında Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu Gençlerbirliği hazırlık maçında Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu Yeni sezon hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam eden Gençlerbirliği önemli bir prova yaptı. Süper Ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş ile karşılaşan Başkent ekibi sahada istediği sonucu alamadı.
MKE Ankaragücü hazırlık maçında Yılport Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı MKE Ankaragücü hazırlık maçında Yılport Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı Kayseri'de yeni sezona hazırlıklarını sürdüren MKE Ankaragücü kamptaki 2. hazırlık maçına çıktı. Bir öncekim maçta Kayserispor'u yenen Başkent temsilcisi bu maçta beraberliğe razı oldu.