Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu olimpiyatlarda finale yükseldi Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu olimpiyatlarda finale yükseldi Paris Olimpiyat Oyunlarında heyecan hız kesmeksizin devam ediyor. Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, kadınlar 50 kilo yarı final maçında rakibini mağlup ederek finale yükseldi.
Olimpiyatlarda bronz madalya kazanan Milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu kimdir? Olimpiyatlarda bronz madalya kazanan Milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu kimdir? Milli güreşçimiz Buse Tosun Çavuşoğlu, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Kuzey Koreli rakibini mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Milli güreşçimizin başarısının ardından kariyeri de merak konusu oldu.
Hentbol Süper Kupa müsabakalarının Ankara'da yapılacağı duyuruldu Hentbol Süper Kupa müsabakalarının Ankara'da yapılacağı duyuruldu Sporseverler Hentbolda Süper Kupa müsabakalarının ne zaman oynanacağını merak ediyor. Müsabakaların adresi Başkent Ankara olarak belirlenirken karşılaşma takvimi de belli oldu.
Filenin Sultanları olimpiyatlarda yarı finale yükseldi Filenin Sultanları olimpiyatlarda yarı finale yükseldi Türkiye'nin Voleybolda bir dünya markası olmasını sağlayan kadın sporcularımız bir kez daha ülkeyi gururlandırdı. Sultanlar Paris'te Çeyrek final turunda karşılaştığı Çin'i turnuva dışına itti.
6 Ağustos 2024 Paris Olimpiyat Oyunları günlük program takvimi 6 Ağustos 2024 Paris Olimpiyat Oyunları günlük program takvimi 2024 Paris Olimpiyatları'nda heyecan devam ediyor. Türkiye'den 102 sporcunun katıldığı Paris Olimpiyatları'nın günlük program takip ediliyor. 6 Ağustos Salı günü olimpiyat programı merak edilirken Türk sporcuların karşılaşmalarını derledik.
MKE Ankaragücü gözünü Azerbaycanlı Dadashov'a dikti MKE Ankaragücü gözünü Azerbaycanlı Dadashov'a dikti Düştüğü TFF 1. Lig'de bu sezonun şampiyonluğa aday kadrolarından birisine sahip olan Ankaragücü kadrosuna bir takviye daha yapmak istiyor. Sarı lacivertlilerin sıradaki hedefinin bir golcü olduğu öğrenildi.
Mete Gazoz elendi: Türkiye olimpiyatlarda bir defteri kapattı! Mete Gazoz elendi: Türkiye olimpiyatlarda bir defteri kapattı! Türkiye'nin okçuluğa olan ilgisini artıran, genç yaşta kazandığı 2020 olimpiyatlarındaki altın madalya ile bizleri gururlandıran Mete Gazoz bu başarısını tekrar edemedi. Sporcumuz Mete 2024 Paris oyunlarına Çeyrek finalde veda etti.
Milli para masa tenisçi Abdullah Öztürk'e sponsor desteği Çitlekçi'den Milli para masa tenisçi Abdullah Öztürk'e sponsor desteği Çitlekçi'den Son iki paralimpik oyunlar şampiyonu milli masa tenisçi Abdullah Öztürk'e Ankara'da düzenlenen bir törenle sponsorluk desteği verildi.
Olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç'ten açıklama: Ülkem adına çok mutluyum Olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç'ten açıklama: Ülkem adına çok mutluyum Paris 2024 Olimpiyatları'nda karışık takım 10 metre havalı tabanca kategorisinde Şevval İlayda Tarhan'la beraber gümüş madalya kazanan milli atıcı Yusuf Dikeç, başarısı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
TSYD Ankara Kupası’nı MKE Ankaragücü kazandı TSYD Ankara Kupası’nı MKE Ankaragücü kazandı Türkiye'nin en köklü futbol organizasyonlarından biri olan TSYD Ankara Şubesi Kupası 57'nci kez oynandı. MKE Ankaragücü, TSYD Ankara Kupası’nın sahibi oldu.
TSYD Ankara Kupasının sahibi Ankaragücü oldu TSYD Ankara Kupasının sahibi Ankaragücü oldu Sonucu günlerdir beklenen Ankara derbisi büyük bir mücadeleye sahne oldu. Oynanan Ankara derbisini kazanan Ankaragücü kupayı müzesine götürmeyi başardı.
Paris Olimpiyatları Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Paris Olimpiyatları Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? 2024 Paris Olimpiyat Oyunları C grubu son maçları takip ediliyor. A Milli Kadın Voleybol takımımız Milletler Ligi 2024 Şampiyonu İtalya ile grupta son maçına çıkmaya hazırlanırken ülkemizde de karşılaşma için nefesler tutuldu.