Ankaragücü'nün stadyum belirsizliği son buldu: TFF'den Şanlıurfaspor maçı bilgilendirmesi Ankaragücü'nün stadyum belirsizliği son buldu: TFF'den Şanlıurfaspor maçı bilgilendirmesi MKE Ankaragücü yeni sezonu açmaya hazırlanırken taraftarlara ligin ilk maçının nerede oynanacağına dair bir bilgilendirme yapılmamıştı. Ev sahibi olarak görünen MKE Ankaragücü ile ilgili bilgi Türkiye Futbol Federasyonundan geldi.
Galatasaray- Hatay spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, muhtemel 11'ler kimler? Galatasaray- Hatay spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, muhtemel 11'ler kimler? Haftalardır süren bekleyiş sona eriyor. Trendyol Süper lig bu akşam son şampiyon Galatasaray'ın oynayacağı maçla başlıyor.
Türkiye'den olimpiyat oyunlarında beklenmedik tablo: Madalya sıralamasında sonlarda Türkiye'den olimpiyat oyunlarında beklenmedik tablo: Madalya sıralamasında sonlarda Paris 2024 oyunlarının bitmesine 2 gün kala milliler henüz altın madalya alamadı. Bir çok branşta önemli aşama kaydeden fakat sonuca ulaşamayan sporcularımız başarı olarak bir önceki turnuvanın çok gerisinde kaldı.
Milli boksörümüz Hatice Akbaş olimpiyatlarda gümüş madalya kazandı Milli boksörümüz Hatice Akbaş olimpiyatlarda gümüş madalya kazandı Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli boksörümüz Hatice Akbaş, Olimpiyat Oyunları'nı gümüş madalya ile tamamladı. Akbaş'ın karşılaşmasına ilişkin detaylar da merak edildi.
A Milli Kadın Voleybol Takımı Yarı Finalde İtalya'ya elendi A Milli Kadın Voleybol Takımı Yarı Finalde İtalya'ya elendi Filenin Sultanları, tarihte ilk kez 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Yarı Finale yükseldi. Filenin Sultanları yarı final rakibi İtalya olurken heyecanla beklenen karşılaşma sona erdi.
Filenin Sultanları'nın yarı finaldeki rakibi İtalya ilk seti aldı Filenin Sultanları'nın yarı finaldeki rakibi İtalya ilk seti aldı A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda İtalya ile karşı karşıya geliyor. Saat 21.00'de başlayan karşılaşmada İtalya ilk üstünlüğünü aldı.
MKE Ankaragücü Renat Dadashov ile anlaştı MKE Ankaragücü Renat Dadashov ile anlaştı MKE Ankaragücü, yeni transferini duyurdu. Renat Dadashov ile anlaşma sağladığını duyuran MKE Ankaragücü'nden açıklama geldi.
Gençlerbirliği defans oyuncusu Oğuzhan Berber ile yeniden anlaştı Gençlerbirliği defans oyuncusu Oğuzhan Berber ile yeniden anlaştı Futbol tutkunları son günlerde transfer heyecanı yaşıyor. Tuttukları takımların transfer sürecine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler yapılan açıklamaları takip ederken Gençlerbirliği'nden yeni açıklama geldi.
Gençlerbirliği Slovenyalı Stoper Zan Zuzek ile sözleşme imzaladı Gençlerbirliği Slovenyalı Stoper Zan Zuzek ile sözleşme imzaladı Futbol camiasında transfer dönemi devam ederken takımların yeni anlaşmaları da taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor. Gençlerbirliği, Slovenyalı Stoper Zan Zuzek ile profesyonel sözleşme imzaladığını duyururken detaylar da açıklandı.
Ankaragücü Voleybol Takımı  yeni sezon için seçmelere başlıyor Ankaragücü Voleybol Takımı yeni sezon için seçmelere başlıyor Ankara'yı Voleybolda temsil eden Ankaragücü Astor Şarj Voleybol yeni yetenekler bulmak için yola çıktı. Kulüp 2024-2025 sezonu için yapılacak oyuncu seçmelerine dair bilgilendirmede bulundu.
Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Keçiörengücü'nün ligdeki ilk maçlarını yönetecek hakemler açıklandı Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Keçiörengücü'nün ligdeki ilk maçlarını yönetecek hakemler açıklandı Ankara'nın üç köklü takımı yeni sezona temiz bir sayfa açarak başlamak istiyor. Taraftarları ve camiaları ile birlikte yeniden Süper Lig'e dönmek isteyen takımlar için sezonun başlamasına sadece bir kaç gün kaldı.
Trabzonspor Rapid Wien, Iberia Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Trabzonspor Rapid Wien, Iberia Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Avrupa Türk takımlarımız bir kez daha sahneye çıkıyor. İkinci tur aşamasını başarı ile geçen iki takımımız aynı performansı üçüncü turda da göstermek için mücadele edecek.