Ankaragücü'nün kayıp futbolcusu Cephas'tan haber var! Paylaşımla gönderme yaptı Ankaragücü'nün kayıp futbolcusu Cephas'tan haber var! Paylaşımla gönderme yaptı Son günlerde adı en çok konuşulan futbolculardan olan Renaldo Cephas akıbetinin ne olduğunun bilinmemesi ile gündeme gelmişti. Takımının maç kadrosuna aldığı halde antrenmanlara ve maçlara katılmayan Cephas'a ulaşılamadığı öğrenilmişti.
Gençlerbirliği Senegalli golcü Djitte'yi transfer etti Gençlerbirliği Senegalli golcü Djitte'yi transfer etti Sezona yeni transferleri ile giren Ankara temsilcisi ilk maçta istediği sonucu elde edememişti. Transfer sezonunun halen devam etmesini fırsat bilen Ankara temsilcisi bir duyuru daha yaptı.
ABB Başkanı Yavaş olimpiyatlarda bronz madalya kazanan Güreşçi Taha Akgül'ü kabul etti ABB Başkanı Yavaş olimpiyatlarda bronz madalya kazanan Güreşçi Taha Akgül'ü kabul etti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanmasının ardından güreş kariyerini noktalayan Taha Akgül'ü makamında kabul etti.
Real Madrid - Atalanta Süper Kupa maçı ne zaman, şifresiz mi, Arda güler oynayacak mı? Real Madrid - Atalanta Süper Kupa maçı ne zaman, şifresiz mi, Arda güler oynayacak mı? Futbolseverler yaz aylarındaki uluslararası turnuva ve hazırlık maçları dönemlerinin ardından kulüplerinin maçlarını yeniden izlemeye başladı. Bu kapsamda kulüplerin kendi arasında oynayacakları uluslararası maçlarda büyük önem kazandı.
Ankaragücü'nde Cephas krizi! Kulüp oyuncusundan haber alamıyor Ankaragücü'nde Cephas krizi! Kulüp oyuncusundan haber alamıyor TFF 1.Ligde sezona güzel bir başlangıç yapan ve takıma bir çok isimle güçlendiren MKE Ankaragücü'nde önemli bir sorun olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmak istediğine dair iddialar ortaya atılan Renaldo Cephas'ın takım ile bağlarını kopardığı ortaya çıktı.
Bakan Bak olimpiyatların ardından: Sağladığımız imkanları doğru kullanmayan federasyonlardan hesap soracağız Bakan Bak: Federasyonlardan hesap soracağız Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın ardından alınan sonuçların kendilerine önemli bir mesaj verdiğini belirtti. Bununla beraber sağlanan imkanları doğru kullanmayan federasyonlardan hesap sorulacağını ifade etti.
MKE Ankaragücü sezona Şanlıurfaspor galibiyetiyle başladı! MKE Ankaragücü sezona Şanlıurfaspor galibiyetiyle başladı! Trendyol Süper Lig'den bir alt lige düşen takımlardan olan MKE Ankaragücü, 1. ligde ilk hafta istediği sonucu aldı. Başkent ekibi 3 puanı evinde 2 golle aldı.
Türkiye'den olimpiyatlarda yıllar sonra hayal kırıklığı! Türkiye'den olimpiyatlarda yıllar sonra hayal kırıklığı! İki hafta dünyayı spor yarışmalarında bir araya getiren 2024 Paris Olimpiyatları bugün son gününü yaşıyor. Organizasyona 101 sporcu ile katılan Türkiye başarı konusunda beklentilerin çok uzağında kaldı.
Spor kariyerini noktalayan güreşçi Taha Akgül veda mesajı yayınladı Spor kariyerini noktalayan güreşçi Taha Akgül veda mesajı yayınladı Dünya güreş tarihine adını altın harflerle yazdıran Taha Akgül 14 yıllık profesyonel kariyerini madalya ile noktaladı. 2024 Paris Olimpiyatlarında kazandığı bronz madalya mücadelesi sonrasında sahada ayakkabılarını çıkararak emekliliğini duyuran Akgül sevenlerine veda etti.
MKE Ankaragücü galibiyetle başlamak için sahaya çıkıyor MKE Ankaragücü galibiyetle başlamak için sahaya çıkıyor Trendyol Süper Lig ve 1. Lig Cuma akşamı oynanan maçlar ile başladı. Cumartesi günü de devam eden mücadelelerin ardından gözler bu akşama çevrildi.
Filenin Sultanları olimpiyat oyunlarını dördüncü sırada tamamladı Filenin Sultanları olimpiyat oyunlarını dördüncü sırada tamamladı Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyatları'nda bronz madalya maçında Brezilya ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları, Olimpiyat Oyunları'nı 4. olarak tamamladı.
Türkiye Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyatları'nda Brezilya karşısında bronz madalya için parkeye çıkacak. Filenin Sultanları, Brezilya'yı yenerek olimpiyatları bronz madalya ile tamamlamayı hedeflerken tüm Türkiye'de maç heyecanı yaşanıyor.