Ankara Keçiörengücü Teksüt Bandırmaspor'a son dakika golüyle yenildi Ankara Keçiörengücü Teksüt Bandırmaspor'a son dakika golüyle yenildi Trendyol 1. Lig'de heyecan 2. hafta maçları ile kaldığı yerden devam ediyor. Ankara'nın 1. ligdeki temsilcilerinden Ankara Keçiörengücü sezonun ilk yenilgisini aldı.
Juventus'un yeni 10 numarasının Kenan Yıldız olduğu açıklandı Juventus'un yeni 10 numarasının Kenan Yıldız olduğu açıklandı Almanya'nın Bayern Münih takımının alt yapısında kendini gösteren Kenan Yıldız buradan İtalya'nın yolunu tutmuştu. Kısa zamanda A takıma yükselen ve Türk Milli takımını seçen Yıldız önemli bir başarıya daha imza attı.
Ankara'da yapılan Türkiye Özel Sporcular Futbol Şampiyonası tamamlandı Ankara'da yapılan Türkiye Özel Sporcular Futbol Şampiyonası tamamlandı Sporun herkes için olduğunu göstermek adına yurt genelinde çeşitli organizasyonlar düzenleniyor. Son olarak özel bireyler için Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde devam eden futbol şampiyonası heyecan verici maçların ardından sona erdi.
MKE Ankaragücü'nde yeni sezon formalarının satış fiyatı duyuruldu MKE Ankaragücü'nde yeni sezon formalarının satış fiyatı duyuruldu Ankara'nın köklü futbol takımı MKE Ankaragücü geçtiğimiz günlerde taraftarlarına yeni sezonda giyeceği formaları tanıtmıştı. Başkent ekibinin formaları tanıtmasının ardından satışların ne zaman yapılacağı merakla bekleniyordu.
Galatasaray deplasmanda Konyaspor'u 2 golle geçti Galatasaray deplasmanda Konyaspor'u 2 golle geçti Trendyol Süper Lig'de 2. hafta heyecanı Cuma akşamı ile beraber başladı. Son şampiyon Galatasaray ligde ikinci maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.
Ankaragücü Bassogog'un transferi için Al-Okhdood ile görüştü Ankaragücü Bassogog'un transferi için Al-Okhdood ile görüştü MKE Ankaragücü'nün geçen sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Christian Bassogog ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon takımla Süper Lig'de 16 maça çıkan Kamerunlu futbolcuya Suudi Arabistan'dan bir talip çıktığı öğrenildi.
Gençlerbirliği Özgür Çek ile yollarını ayırdı Gençlerbirliği Özgür Çek ile yollarını ayırdı Yeni sezon çalışmalarına devam eden Gençlerbirliği'nde kadroda düşünülmeyen isimlerle de yollar ayrılıyor. O isimlerden olan Çek, takımdan gayet memnun ayrıldığını ifade eden bir paylaşım yayınladı.
Gençlerbirliği, Fenerbahçe'den Çağrı Fedai'yi kiraladı Gençlerbirliği, Fenerbahçe'den Çağrı Fedai'yi kiraladı Futbol takımlarının transfer ve oyuncu kiralama dönemleri merakla takip ediliyor. Gençlerbirliği'nin Fenerbahçe'den oyuncu kiraladığını duyururken detayları sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.
Kristal Ayaklar Ödül Töreni Ankara'da düzenlenecek Kristal Ayaklar Ödül Töreni Ankara'da düzenlenecek Kadın futbolunu desteklemek ve kız çocuklarının yaşadıkları zorluklar konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Başkent Ankara'da "Kristal Ayaklar Ödül Töreni" düzenlenecek.
Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig müsabakalarında haftanın programı Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig müsabakalarında haftanın programı Futbolda Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'e 2. hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek. Karşılaşma takvimi merak konusu olurken haftanın maç programı da belli oldu.
Ankaragücü 2'de 2 yapmak istiyor! Hedef Erzurumspor galibiyeti Ankaragücü 2'de 2 yapmak istiyor! Hedef Erzurumspor galibiyeti MKE Ankaragücü güzel bir başlangıç yaptığı Trendyol 1. Lig'de bu havayı devam ettirmek istiyor. Bu kapsamda hafta boyu maç hazırlıklarını yapan futbolcular bugün Erzurum'a doğru yola çıktı.
Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti! Avcı'ya büyük tepki! Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti! Avcı'ya büyük tepki! Geçen sezonu aldığı olumsuz sonuçlara rağmen Avrupa kupalarına katılacak takımlar arasında tamamlayan kupa 2'ye erken havlu attı. Karadeniz ekibi Rapid Wien engelini aşamadı.