Adrien Rabiot kimdir hangi takımda mevkide oynuyor istatistikleri aslen nereli? Adrien Rabiot kimdir hangi takımda mevkide oynuyor istatistikleri aslen nereli? Fenerbahçe transfer haberleri ile adı gündeme gelen Adrien Rabiot araştırma konusu oldu. Özellikle de maaşı ve aslen nereli olduğu merak edilirken oyuncu hakkında merak edilen sorular yanıtlandı.
Ankaragücü Cephas'ı kadro dışı bıraktı! Ankaragücü Cephas'ı kadro dışı bıraktı! Başkent ekibinin olay adamı Renaldo Cephas takımdan izinsiz olarak antrenmanlara katılmamış ve maçlara gelmemişti. Takımdan ayrılmak istediği için böyle bir yönteme başvuran Cephas ile ilgili Ankaragücü ses getiren bir karara imza attı.
2024 Şampiyonlar ligi ne zaman başlıyor, turnuva kura çekimi ne zaman? 2024 Şampiyonlar ligi ne zaman başlıyor, turnuva kura çekimi ne zaman? Futbolseverlerin günlerdir merakla beklediği Şampiyonlar liginde eleme maçlarının bitmesine çok az bir zaman kaldı. 19-20 Ağustos tarihlerinde Play-Off maçlarının oynandığı düşler sahnesinde lig aşamasının ne zaman başlayacağı belli oldu.
Samsunspor ligden çekildi mi? Samsunspor ligden çekildi mi? Samsunspor ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Samsunspor'un ligden çekilip çekilmediğine ilişkin sorulara yanıt aranırken beklenen açıklama da geldi.
Yeni Malatyaspor Ankara Keçiörengücü maçına hazırlanıyor Yeni Malatyaspor Ankara Keçiörengücü maçına hazırlanıyor Yeni Malatyaspor, Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdürdü. Maç hazırlıklarına ilişkin bilgiler verilirken maçın ne zaman ve saat kaçta düzenleneceği merak edildi.
MKE Ankaragücü kontenjanı açamadığı için yabancı oyuncu transfer edemediklerini açıkladı MKE Ankaragücü kontenjanı açamadığı için yabancı oyuncu transfer edemediklerini açıkladı Trendyol 1. Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Cihat Arslan'dan önemli açıklamalar geldi. Kontenjanı açamadığı için yabancı oyuncu transfer edemediklerini açıklayan MKE Ankaragücü'nden konuyla ilgili açıklama geldi.
Gençlerbirliği sezonun ilk 3 puanı için Iğdır FK deplasmanına gidecek Gençlerbirliği sezonun ilk 3 puanı için Iğdır FK deplasmanına gidecek Trendyol 1. Lig'de Ankara takımlarının tamamı geçen hafta istediği sonucu alamamıştı. Bu haftayı unutan ve gelecek maçlara odaklan başkent ekipleri gelecek maçlara odaklandı.
Ankaragücü, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı Ankaragücü, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı Yeni sezona güzel bir giriş yapan MKE Ankaragücü, ilk hafta aldığı galibiyeti seriye bağlayamamıştı. Ligdeki son maçında Erzurumspor FK'ya boyun eğen Ankara temsilcisi Ümraniyespor maçında galip gelerek bu açığı kapatmak istiyor.
Lugano - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Lugano - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Uzun bir zaman sonra ligde başarılı bir performans sergileyen Beşiktaş Avrupa sahnesine çıkıyor. UEFA Avrupa Liginde turnuva aşamasına kalması için önünde bir tur olan siyah beyazlıların nasıl bir sonuç alacağı merak konusu oldu.
Young Boys - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Young Boys - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Fenerbahçe'nin 3. ön eleme turunda Lille takımına elenmesinin ardından Şampiyonlar Liginde tek Türk takımı kalmıştı. Geçen sezonu Şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray Play-Off turunu geçerek lig aşamasına kalmak için sahaya çıkacak.
Chelsea yıldızı Angelo Gabriel Beşiktaş'a mı geliyor, hangi mevkide oynuyor kaç yaşında? Chelsea yıldızı Angelo Gabriel Beşiktaş'a mı geliyor, hangi mevkide oynuyor kaç yaşında? Beşiktaş transfer haberleri yakından takip edilmeye devam ederken bu sezona mutlak şampiyonluk sloganı ile çıkan Beşiktaş'ta yeni transfer çalışmaları sürüyor. Angelo Gabriel, Beşiktaş'a mı geliyor?
Ankara Keçiörengücü'nün galibiyet hasreti sürüyor Ankara Keçiörengücü'nün galibiyet hasreti sürüyor Ankara takımları heyecanla beklenen yeni sezonda istenilen başlangıcı yapamadı. Trendyol 1. Ligde yer alan 3 Başkent ekibinden Ankara Keçiörengücü son maçtaki yenilgisi ile bir kez daha 3 puana ulaşamadı.