Ankaragücü ve Gençlerbirliği üç puan için sahaya çıkıyor Ankaragücü ve Gençlerbirliği üç puan için sahaya çıkıyor Hafta boyunca hazırlıklarını yoğun bir şekilde devam ettiren Ankara temsilcileri bugün 3. hafta maçlarını oynayacaklar. 3 Puana muhtaç iki takımın nasıl bir performansa sahip olacağı merakla bekleniyor.
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Odabaşı'dan TSYD'de açıklama Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Odabaşı'dan TSYD'de açıklama Türkiye Güreş Federasyonu için başkanlık adaylığını açıklayan Tevfik Odabaşı, TSYD'de bir açıklamaya yer verdi. Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Odabaşı, federasyonun muhtaç bir federasyon olmayacağı bildirildi.
Adı Galatasaray ile anılan İlkay Gündoğan yeniden Manchester City'e gitti Adı Galatasaray ile anılan İlkay Gündoğan yeniden Manchester City'e gitti Almanya'da doğup büyüyen ve uzun yıllar Borussia Dortmund forması giyen İlkay Gündoğan 2016 yılında Manchester City'e transfer olmuştu. Burada bir sembol haline gelen Alman Milli futbolcu geçtiğimiz yaz Barcelona'nın yolunu tutmuştu.
TFF 2. Ligde bu sezon 2 Ankara takımı yer alacak TFF 2. Ligde bu sezon 2 Ankara takımı yer alacak Trendyol Süper Lig ve 1.Lig'deki mücadelelere ek olarak ülkemizde alt liglere de büyük bir ilgi gösteriliyor. Ağırlıklı olarak ilçe ve üst ligde olmayan şehirlerin takımlarının yer aldığı bu liglerde kıran kırana maçlar oynanıyor.
MKE Ankaragücü üst üste 3 İstanbul takımı ile maç yapacak MKE Ankaragücü üst üste 3 İstanbul takımı ile maç yapacak Ankaragücü Trendyol 1. Ligde yarın Ümraniyespor ile karşılaşacak. Başkent ekibi bu maç ile birlikte 3 maçlık bir İstanbul takımları serüvenine başlayacak.
Trendyol Süper Lig 3. hafta maçları! Bu hafta hangi maçlar var? Trendyol Süper Lig 3. hafta maçları! Bu hafta hangi maçlar var? Bu hafta Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'e 3. hafta karşılaşmaları oynanacak. Takımlar 3 puan almak için yeşil sahada mücadelelerine devam edecekler. İşte bu haftanın müsabakaları..
Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir  tur umutlarını rövanş maçlarına bıraktı Türk takımları Avrupa'da tur umutlarını rövanş maçlarına bıraktı Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil eden takımlarımız bu hafta oynadıkları mücadelelerde istedikleri sonuçları alamadı. Fenerbahçe haricinde sahaya çıkan 4 takımımız haftayı 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik ile tamamladı.
Gençlerbirliği iç transferde Atalay Gökçe ve Gökhan Altıparmak’ın sözleşmesini uzattı Gençlerbirliği iç transferde Atalay Gökçe ve Gökhan Altıparmak’ın sözleşmesini uzattı Futbol camiasında transfer dönemi devam ederken takımların yeni anlaşmaları da taraftarlar tarafından takip ediliyor. Gençlerbirliği, iç transferde Atalay Gökçe ve Gökhan Altıparmak’ın sözleşmesini uzattığını açıkladı.
Beypazarı İlçe Spor Müdürlüğü’nden plaj voleybolu şampiyonluğu Beypazarı İlçe Spor Müdürlüğü’nden plaj voleybolu şampiyonluğu 30 Ağustos Zafer Kupası Plaj Voleybolu müsabakaları sona erdi. Final turunda Orman İşletme Müdürlüğü ile karşılaşan Beypazarı İlçe Spor Müdürlüğü’nden şampiyonluk haberi geldi.
Ankaragücü, Ankara Keçiörengücü ve Gençlerbirliği'nin 3. hafta maçlarını yönetecek isimler açıklandı Ankara takımlarının bu hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı Trendyol 1. ligde 3. hafta müsabakaları Cuma akşamı oynanacak maçlar ile başlayacak. Puan kaybına tahammülü olmayan takımlar rakiplerini saf dışı bırakarak mutlu sona ulaşmaya çalışacak.
Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa kupaları için sahaya çıkıyor Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa kupaları için sahaya çıkıyor Dün akşam Galatasaray'ın yaşadığı hezimetin ardından gözler Avrupa'daki diğer temsilcilerimizin alacağı sonuçlara çevrildi. Fenerbahçe'nin doğrudan grup aşamasına kaldığı UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Konferans liginde ise Trabzonspor ve Başakşehir lig aşamasına kalmak için bu akşam maç yapacak.
Bakan Bak paralimpik sporcularının aile ve antrenörlerine teşekkür etti Bakan Bak paralimpik sporcularının aile ve antrenörlerine teşekkür etti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından 2024 Paralimpik Oyunları’nda ülkemizi temsil eden milli sporcularının ailelerine, kulüp ve antrenörlerine teşekkür etti.