Galatasaray Young Boys maçında muhtemel 11 Galatasaray Young Boys maçında muhtemel 11 Galatasaray Youngs Boy maçında muhtemel 11 açıklandı. Bugün saat 22.00'de başlayacak olan karşılaşmada Galatasaray kader maçına çıkacak. Sarı kırmızılıların karşılaşmayı en az 2 farkla alması gerekiyor.
ABB FOMGET ikinci şampiyonluk kupası için sezona başladı ABB FOMGET ikinci şampiyonluk kupası için sezona başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) FOMGET Kulübü Başkanı Yalçın Demirkol, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde bu sezon ikinci kez şampiyonluk kupasını Ankara'ya kazandırmak için iddialı bir takım kurduklarını söyledi.
Ankara Keçiörengücü sezona geçen sene gibi başladı Ankara Keçiörengücü sezona geçen sene gibi başladı Ankara takımları bulundukları ligde başarılı sonuçlar alıp üst sıralarda yer alma hedefini sürdürüyor. Bu sezon 3 başkent takımının da yer aldığı 1. ligde takımların aldıkları sonuçlar yakından takip ediliyor.
MKE Ankaragücü İstanbulspor maçı hazırlıklarına başladı MKE Ankaragücü İstanbulspor maçı hazırlıklarına başladı Son iki maçtır istediği sonucu alamayan Başkent temsilcisi ligde daha fazla puan kaybı yaşamak istemiyor. Milli ara öncesi son oynayacağı maçı kazanmak isteyen MKE Ankaragücü ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
Şampiyonlar Ligi yeni formatı nasıl olacak, lig sistemi ne oluyor? Şampiyonlar Ligi yeni formatı nasıl olacak, lig sistemi ne oluyor? Geçtiğimiz yıllarda UEFA radikal bir karar alarak Avrupa Kupalarında grup maçları formatının artık kullanılmayacağını duyurmuştu. Bunun yerine takımların lig usulü mücadelelere çıkacağı ilan edilmişti.
Gençlerbirliği Esenler Erokspor maçı hazırlıklarına başladı Gençlerbirliği Esenler Erokspor maçı hazırlıklarına başladı Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında deplasman maçına gidecek olan Kırmızı-Karalar bugün gerçekleştirdiği antrenmanla maç hazırlıklarına başladı.
MKE Ankaragücü'nün maçı ne zaman, nerede, bu hafta kimle oynuyor? MKE Ankaragücü'nün maçı ne zaman, nerede, bu hafta kimle oynuyor? Kendi evinde konuk ettiği Ümraniyespor karşısında istekli futboluna rağmen 40. dakikada yediği golle 3 puanı kaybeden Ümraniyespor telafi maçında deplasmana gidiyor. MKE Ankaragücü maçı ne zaman, kimle oynuyor?
Galatasaray Young maçı ne zaman, saat kaçta, GS hangi kanalda, şifreli mi? Galatasaray Young maçı ne zaman, saat kaçta, GS hangi kanalda, şifreli mi? Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray rövanş maçı için rakibini kendi evinde ağırlamaya hazırlanıyor. GS Young maçı ne zaman, saat kaçta, hangi maçta sorularına yanıt geldi.
Altındağ’da 30 Ağustos zafer kupası şölenine 200 sporcu katıldı Altındağ’da 30 Ağustos zafer kupası şölenine 200 sporcu katıldı 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu Altındağ’da 200 genç sporcunun katılımı ile kutlanmaya başlandı. Altındağ Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü Altındağ Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikte genç sporcular 3 Ağustos coşkusunu yaşadı.
TFF 1. Lig ilk 3 hafta itibariyle Başkent temsilcilerinin puan durumu TFF 1. Lig ilk 3 hafta itibariyle Başkent temsilcilerinin puan durumu Trendyol 1. Lig'de 3. hafta maçları tamamlandı. Başkent temsilcilerimiz Keçiörengücü, MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin puan durumu araştırılmaya devam ediyor.
Ankara Keçiörengücü'nden sezonun ilk galibiyeti! Ankara Keçiörengücü'nden sezonun ilk galibiyeti! Bir önceki karşılaşmasında Bandırmaspor’a 2-1 yenilen Keçiörengücü Yeni Malatya karşısında aradığı galibiyeti buldu. 90+5’e giden karşılaşma 0-1 Keçiörengücü’nün galibiyetiyle sona erdi.
Yeni Malatyaspor  Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta? Yeni Malatyaspor Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta? TFF 1. Lig'de yeni sezon heyecanı hız kesmiyor. Yeni Malatyaspor ile Keçiörengücü'nün karşı karşıya geleceği öğrenilirken maçın yayın saati, kanalı ve tarihi araştırılıyor.