MKE Ankaragücü İstanbulspor maçında yaşanan olaylardan dolayı PFDK'ya sevk edildi MKE Ankaragücü PFDK'ya sevk edildi MKE Ankaragücü ligde son maçını evinde Uğur Okulları İstanbulspor ile oynamıştı. Saha içinde her iki tarafında kıran kırana verdiği mücadelede tribünlerde de gergin anlar yaşanmıştı.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Karatepe bir ilki başardı Gençlerbirliği Teknik Direktörü Karatepe bir ilki başardı Ankara'nın kırmızı siyahlı ekibi Gençlerbirliği Sinan Kaloğlu ile tamamladığı sezonu Recep Karatepe ile açmıştı. Daha önce hiç bir takımda Teknik Direktörlük yapmayan Karatepe Esenler Erokspor maçında kariyeri içinde özel bir an yaşadı.
MKE Ankaragücü'nde birlik ve beraberlik çağrısı MKE Ankaragücü'nde birlik ve beraberlik çağrısı Bu sezon mutlak şampiyonluk parolası ile lige başlayan MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Mehmet Şanal'dan birlik beraberlik vurgusu geldi.
Osimhen transferi iptal mi oldu, Galatasaray'a gelmeyecek mi? Osimhen transferi iptal mi oldu, Galatasaray'a gelmeyecek mi? Türk futbol tarihine geçen transfer haberi gündüz saatlerinde Galatasaray'dan gelmişti. Napoli'nin en önemli gol silahı ve şu anda dünyanın en değerli 4. forveti olan Osimhen'ın sarı kırmızılılara kiralık olarak geleceği ifade edilmişti.
Ankaragücü'nün başına geçeceği konuşulan Ömer Erdoğan iddialara cevap verdi Ankaragücü'nün başına geçeceği konuşulan Ömer Erdoğan iddialara cevap verdi MKE Ankaragücü'nde geçen sezonun olumsuz sonucunun ardından Emre Belözoğlu ile yollar ayrılmış ve Kemal Özdeş takımın başına geçmişti. 1 aylık Özdeş döneminin ardından Cihat Arslan'a emanet edilen Ankaragücü'nde son sonuçlar taraftarların başka bir isim istemesine neden oldu.
Gençlerbirliği ligin ilk 4 haftasında geçen sezonu arattı Gençlerbirliği ligin ilk 4 haftasında geçen sezonu arattı Ağustos ayında yeniden başlayan futbol heyecanına bu hafta itibariyle milli maçlardan dolayı 2 haftalık bir ara verildi. Araya galibiyetle giren Gençlerbirliği geçen sezona kıyasla ilk 4 haftada büyük bir puan kaybı yaşadı.
Efkan Bekiroğlu Ankaragücü taraftarlarına yaptığı hareket ile şok etti! Efkan Bekiroğlu Ankaragücü taraftarlarına yaptığı hareket ile şok etti! MKE Ankaragücü dün akşam 2 hafta sonrasında 3 puanı hanesine yazdırmayı başarmıştı. İstanbulspor mücadelesinde son dakikalarda attığı golle mutlu sona ulaşan Başkent ekibinde Efkan'ın yaptığı davranış maçın önüne geçti.
Icardi Fenerbahçe maçında oynayacak mı? Icardi Fenerbahçe maçında oynayacak mı? Adana Demirspor maçında sakatlanan Icardi'nin Galatasaray Fenerbahçe derbisinde olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Icardi'nin son durumuna ilişkin beklenen açıklama geldi.
Ankara Keçiörengücü'nden Uğur Kaan Yıldız U21 aday kadrosuna davet edildi Ankara Keçiörengücü'nden Uğur Kaan Yıldız U21 aday kadrosuna davet edildi 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası için hazırlıklarına başlayan Ümit Milli Takımımızın aday kadrosu şekillenmeye başlandı. Aday kadroya Ankara Keçiörengücü'nün genç oyuncusu Uğur Kaaan Yıldız'da davet edildi.
Galler - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Galler - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? EURO 2024 Çeyrek finalinde Hollanda maçından sonra bir maça çıkmayan Milliler yeniden yeşil sahaya dönüyor. Düştüğü Uluslar Ligi B grubuna geri dönen Türkiye buradan da A grubuna yükselmek istiyor.
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Arslan İstanbulspor maçını değerlendirdi MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Arslan İstanbulspor maçını değerlendirdi MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan’dan maç sonu değerlendirmesi geldi. Arslan, yaptığı açıklamasında bugün galip gelen taraf olduklarını ancak bu durumun devamının getirilmesi gerektiğini belirtti.
MKE Ankaragücü namağlup İstanbulspor'u 2-1 yendi MKE Ankaragücü namağlup İstanbulspor'u 2-1 yendi Bugün gerçekleşen MKE Ankaragücü ve İstanbulspor karşılaması 2-1 bitti. Karşılaşmanın ilk yarısı da MKE Ankaragücü’nün 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlanmıştı.