Fenerbahçe Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe bugün Alanyaspor karşısında 3 puanı almak için ter dökecek. Taraftalar maçı canlı olarak nereden izleyebileceğini merak ediyor. Fenerbahçe Alanyaspor maçı hangi kanalda saat kaçta olacak? işte Fenerbahçe Alanyaspor karşılaşması hakkında merak edilenler..
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Avrupa'nın 2. büyük futbol organizasyonunda eleme aşamaları tamamlandı. Play-off turu ile beraber turnuvada yer alacak takımların tamamı belli oldu.
Keçiörengücü Boluspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Keçiörengücü Boluspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Keçiörengücü bu hafta zorlu 3 puanı almak için evinde Boluspor'u konuk edecek. Keçiörengücü Boluspor maç biletleri için fiyat açıklanırken maçı evinden izlemek isteyenler canlı yayını araştırmaya başladı.
MKE Ankaragücü'nden Zafer Bayramı ve kuruluş yıl dönümüne özel yüzde 30 indirim MKE Ankaragücü'nden Zafer Bayramı'na özel yüzde 30 indirim 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları tüm yurtta büyük bir coşkuya sahne olurken MKE Ankaragücü'de kutlamalara katıldı. MKE Ankaragücü Zafer Bayramı ve kuruluş yıl dönümüne özel indirim kampanyası başlattı.
Gençlerbirliği Esenler Erokspor maçı hazırlıklarını tamamladı Gençlerbirliği Esenler Erokspor maçı hazırlıklarını tamamladı Trendyol 1. Lig 4. hafta mücadeleleri 30 Ağustos akşamı oynanacak mücadele ile başlayacak. Açılış maçında Gençlerbirliği ilk 3 puanını kazanmak için sahaya çıkacak.
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan futbolcular için destek istedi MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan futbolcular için destek istedi MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, Ankaragücü’nün taraflarından futbolcular için destek istedi. Herkesin eleştirme hakkı olduğunu söyleyen Arslan, oyuncu özelinde eleştiri olunca üzüldüğünü dile getirdi.
Beşiktaş ve Trabzonspor Avrupa'da lig aşamasına kalmak için bugün sahaya çıkacak Beşiktaş ve Trabzonspor Avrupa'da lig aşamasına kalmak için bugün sahaya çıkacak Salı ve Çarşamba akşamı oynanan mücadeleler ile Şampiyonlar Ligine katılacak takımlar tamamen belli olmuştu. Bu akşam yapılacak müsabakalar ile UEFA Avrupa ve Konferans ligine katılacak takımlarda belirlenecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET minik futbolcular için turnuva düzenledi Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET minik futbolcular için turnuva düzenledi Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET'te minik futbolcular için turnuva düzenledi. Ankara'da düzenlenen spor faaliyetlerine bir yenisi daha eklenirken FOMGET Spor Kulübü ilk kez 2005-2012 yaş gruplarının ter döktüğü bir turnuvaya imza attı.
Gençlerbirliği'nden takıma genç gurbetçi takviyesi Gençlerbirliği'nden takıma genç gurbetçi takviyesi Eylül ayının ortalarında bitecek olan transfer sezonu öncesi takımlar kadrolarına yeni isimler eklemeyi sürdürüyor. Yerli ve yabancı futbolcu transferleri ile takımlar uzun maraton öncesi son hazırlıklarını yapıyor.
Ankara Keçiörengücü Boluspor maçı kadın ve çocuklara ücretsiz olacak Ankara Keçiörengücü Boluspor maçı kadın ve çocuklara ücretsiz olacak Keçiören temsilcisi ligde 4. hafta maçına çıkmaya hazırlanıyor. Takım evinde oynayacağı maç için çalışmalarına devam ederken yönetimden de maç biletleri ile ilgili açıklama geldi.
Ankara Keçiörengücü Oğuzhan Ayaydın'ı transfer ettiğini açıkladı Ankara Keçiörengücü Oğuzhan Ayaydın'ı transfer ettiğini açıkladı Başkentin futboldaki temsilcilerinden Ankara Keçiörengücü ligdeki maçları için hazırlıklarına devam ediyor. Öte yandan teknik ekip ve yönetim ise transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Ankaragücü Dorin Rotariu'yu renklerine bağlamak üzere Ankaragücü Dorin Rotariu'yu renklerine bağlamak üzere Transferde son günlere girilirken MKE Ankaragücü'nde hareketli anlar yaşanıyor. Takımın ilk 3 haftadaki performansını göz önünde bulundurarak çalışmalarını şekillendiren yönetim Rumen futbolcuyu Ankara'ya getirdi.